Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blyskotka82

przeklęty pierścień atlantów

Polecane posty

Gość św Piotr był pierwszym
o luudzie :D jaka durna jestes !!!!na ściaga pl każdy gówniarz przeczyta o tym marsz do lekcji bo jutro poniedziałek !🖐️

no to idz , i doczytaj do końca dizeciaku :) a mozę Biblię poczytaj ? wierz mi , o wiele wieęcej z Niej wyniesiesz niz tylko czytajac tematy po łebkach :)

Gość jestem od wielu lat, tarocistą
sam sobie znawco wyjaśniaj, ja nie mam zamiaru dyskutować z jakimś jehowitą o jego naukach. A Biblie czytam, jako ćwiczenia nauki szybkiego czytania, a nie jakiś natchniony święty tekst. Napisany z resztą na polecenia pogańskie, cesarza rzymskiego.

Gość a ja mam pojedyncza
brazowa skarpetke, slyszalam, ze to przynosi pecha. Jak mam sie jej pozbyc, zeby nie sciagac na siebie klatwy i jakiej modlitwy uzyc do jakiego swietego?

1ym zwierzchnikiem kościoła według faktów historycznych był niejaki pogański cesarz rzymski, który zalegalizował chrześcijaństwo jako religie państwową i chyba został ochrzczony na łożu swojej śmierci, od tego czasu polityka na stale zagościła w chrześcijaństwie

okultysto , okultysto ... wiedza nabyta mozę nawet nie z ksiażki Browna ale nawet z filmu - czyli szybko i po łebkach to nie jest żadan wiedza . Jak ewangelię ś Lukasza , człowieka współczesnego Jezusowi mógł ktololwiek nalkazać napisać ?

Gość Jechowy a ty nie uzywasz
zaczarowanych przedmiotow? Jak twoja Biblia np? Wyrzucilbys ja do smieci czy szanujesz ja niby istote zywa?

tarocik a zwije z nad morz martwego tez były napisane na zlecenie rzymskiego cesarza?? i wskaz mi źródło gdzie doczytałeś ze Piotr został zawieszony głową w dół na krzyżu i ze w ogóle był w Rzymie

to Konstantyn , ale jaki on ma związek z " pisaniem " Biblii ? On zapoczątkoał rozważania o kanonie ale niczego nie kazał " pisać " .

jestem tarocistą, do okultysty to mam jeszcze lata studiów i to nie Biblii, która jest tylko jedną z ksiąg

Gość no wlasnie znawco jak to jest
u Jehowych? Nie macie czasem takiej samej korby z biblia jak inni z pierscieniem Atlantow?

Gość no wlasnie znawco jak to jest
w czymkolwiek jestes, niezle ci mozg poustawiali w poprzek ;) to jak to u was z ta Biblia?

tarocisto twoja wiedza poraża- skoro twierdzisz ze Biblia została napisana na zlecenie cesarza rzymskiego - to zajrzyj do ksiag historycznych i zapoznaj się dokładniej, bo zanim powstało cesarstwo rzymskie było coś znacznie znacznei wcześniej. Wiedza to coś cenniejszego niż magia. :D zapraszam do lektury:)

licecencjo, co zapoczątkował Konstantyn? Rozpanoszyło mu się chrześcijaństwo i nie mogąc go opanować, postanowił wykorzystać i po zwołaniu biskupów rozkazał napisania i uporządkowania ksiąg w jednym przez niego podanym układzie. I tak został świętym, będąc całe życie poganinem

ale co to ma wspólnego z toba albo ze mna ? czuejsz sie usprawiedliwiony , bo Konstantyn to czy tamto ? On nie żyje , ty żyjesz - ale dokąd zmierzasz ?wiesz ?

no wlasnie znawco jak to jest bezimienny pomarańczku, nie obrażaj ani Boga, ani innych wyznań, chyba ze brak ci rozsądku i ogłady >>dla mnie Biblia to natchnione słowo od boga, rodzaj listu , czy list jest czymś niezwykłym?? zależy dla kogo ;)

po pojawieniu się Kamelii następnej nawiedzonej , kończy się dyskusja. Z religia i zBogiem nikt nie wygrał i nie wygra, więc koniec dyskusji, cytatów z Bibli mam powyzej dziurek w nosie, wiec spadam, póki pora.. Amen.

zaświadczam tak między wierszami tutaj ze Żywy Bóg ma większą moc niż wszystkie amulety razem wzięte. A do tego by móc tego doświadczyć wystarczy prosta dzięcięca WIARA i oddanie swojego serca Bogu który żyje, ma moc i siłę by pokazać KIM jest i CZYM włada- tym którzy JEMU zaufają . :)

Gość eeh jedni mają magiczne
pierścienie, inni natchnione słowa od Boga - sami posłańcy niebiańscy... A jeszcze inni są Napoleonem.

Gość kamelia jak sama piszesz
wiara jest dziecieca, a w koncu trzeba dorosnac.

Gość niezły tu dom wariatów
:D

do tarocistki i innych którzy znają odpowiedź dlaczego zwykłe pierścionki nie wywoływały u mnie bąbli a pierścień atlantów tak?? ta sama próba srebra, ten sam dystrybutor????

Trocisto w czasach kiedy jeszcze nie zaplanowali Konstantyna i nawet pewnie tez jego dziadka, dbano już o czystość kanonu biblijnego i to co jest i powinno być jego częścią to przedmiot dyskusji bardziej uczonych od ciebie, i nie przywilej wyłącznie cesarski czy katolicki a ty 2 pomarańczku, kiedy brak ci zdrowej argumentacji, wyszydzasz ale to norma u ludzi ograniczonych

Gość blyskotka a moze dotykalas
ta reka pokrzywy tego samego dnia?

tak z Bogiem nikt nie wygra bo On jest Panem:) Amen:) sztuką i łaską Bozą jest być mądrym rozumnym i dorosłym zachowujac wiarę dziecka:) do takich należy Królestwo Boga :)

przyzna sie , przyzna . jak mu sie ziemia pod nogami zacznie palić - wszystko zrozumie ,mam tylko nadzieję ,że zdązy przed śmiercią.