Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blyskotka82

przeklęty pierścień atlantów

Polecane posty

'lepiej przebadaj się u lekarza psychiatry, a nie wymadrzaj sie na forum' -to raczej ja tobie zalecam wizyte u psychiatry i koniecznie jakies mocne leki. Co do pisania na forum to jesteś ostatnia osobą, która może mi tego zabronić. Nadmienię, że to ty wyleciałeś do mnie z bluzgami.

zgniotłam go butem, zawinęłam w folię aluminiową razem z kamieniem i wywaliłam do rzeki, i się po prostu pomodliłam do anioła stróża na rynku jest duży wybór pierścionków, nie trzeba nosić czegoś, co cieszy się złą opinią

dlaczego szukać szczęścia i powodzenia w amuletach, symbolach, u wróżek czy jasnowidzów?? Czy nie jest właściwszym szukanie szczęścia u źródła szczęścia którym jest Bóg? każda droga na skróty doprowadzi w końcu w ślepy zaułek albo jakieś bagno

Gość jestem od wielu lat, tarocistą
oraz właścicielem pierścienia atlantów. Teraz dopiero możesz błskotko82 spodziewć się nieszczęść, bo pierścień ten to pewne sacrum, ma w sobie jakąś energię i nie mozna tak sobie wdeptać w ziemię.....ale jak te głupie fundamentalistki nie zrozumiesz co to sakrum i profanum, bos pewno głupia jak te kolorowe kredki.... dobre to...... wara od biskupów, , jaka wara, Karlowa Wara, czy wara sromowa, zwana labia minore???????

Gość złooooo sie czai wszędzie
a ONI sa za każdym rogiem i podbierają naszym krowom mleko, a imperialiści zrzucają na nas stonkęęęęę! Ale daliście się opętać, a szczególnie kolorowe kredki :D Do psychologa albo do psychiatry, sa leki, które uwolnią was od tych wizji psychotycznych. Jak się nie pośpieszycie, krawat będzie was podstępnie dusił, a każda potrawa będzie być może przez NICH zatruta i przez to umrzecie z głodu...

nie sądzę aby stało mi się coś złego dlatego że wywaliłam pierścień atlantów, coś złego działo się przez te wszystkie lata, nie chciałam uwierzyć że to przez ten pierścień, ale trochę zbyt dużo tych "zbiegów okoliczności" w ciągu jednego miesiąca się wydarzyło

jestem od wielu lat, tarocistą dobrze ze sie do tego przyznajesz, jesteś też wiec czymś obrzydliwym w oczach Boga Jahwe zajmujesz sie rzeczami obrzydliwymi i otrzymasz za swoje czyny stosowną zapłatę, i nie strasz dziewczyny kłamco, dobrze zrobiła niszcząc ten przedmiot... wracaj wiec zajmować się swoimi obrzydliwościami i nadal lekceważyć Stwórce ziemi, aby nie ominęła cie czasem twoja zapłata

Gość szefowa krasnoludow
"zgniotłam go butem, zawinęłam w folię aluminiową razem z kamieniem i wywaliłam do rzeki, i się po prostu pomodliłam do anioła stróża " - i myslisz, ze jestes normalna? ;P

Kolorowa Kredko, możesz wyjaśnić, jaka to "wara" ma być od biskupów, moze jeszcze jakaś inna wara oprócz wymienionych?????

zapomniałaś o masonach i cyklistach :D Ale ignorancją jest uwązanie ,ze skoro czegoś nie widać gołym okiem to znaczy ,ze tego nie ma .

blyskotka82 ani pierścień ani żaden przedmiot nie jest w stanie niczego zmienić i niczym emanować, ale jest bluźnierstwem wobec Boga, co z kolei daje możliwości Bożemu przeciwnikowi, stąd kłopoty

Gość szefowa krasnoludow
"Zło zawsze przyodziewa piórka. Skoro coś nie pochodzi od Boga to wiadomo od kogo pochodzi. Jeżeli nie jesteś wierząca to wytłumacz mi skąd się biorą czary, opętania, nawiedzenia? " uaaa! nie ma to jak dobrze postraszyc. jeszcze sie ktos nabierze ;)

nie wierzę w te wszystkie bzdury do końca, ale radze wszystkim posiadaczom amuletów zastanowić czy warto ryzykować???? trzeba być kowalem swojego losu, samodzielnie podejmować decyzje a nie biegać do wróżki, a jeśli już szukamy gdzieś wsparcia to czy nie lepiej u Boga? nie jest lepiej się pomodlić zamiast wierzyć że kawałek srebra mnie ochroni? przecież można nosić poświęcony łańcuszek z medalikiem NMP

a może znawconieprzyzwoity, JHWH, jest obrzydlistwem w moich oczach, wymyśłem Nomadów, którym mózg wypaliło pustynne słońce?

znawca ja tez jestem nie jestem Świadkiem Jehowy i nikogo nie wyklinam, nazywam rzeczy po imieniu, czy amulety , czy symbole okultystyczne a także sam okultyzm jest obrzydliwością i w oczach Bożych i to nie moje słowa a pisma

a czy ktoś z was kto nosi amulety też zauważył np tak jak ja pęcherze na palcach? czym to wytłumaczyć że zwykłe pierścionki tak nie działają, a pierścień atlantów tak?

Obrażając Boga to tak jakbyście obrażali najbliższe osoby mojemu sercu...nie pozwolę na to. I możecie sobie pisać co chcecie. Takie komentarze,że powinnam się leczyć nie ruszają mnie :classic_cool:

ale, żeś wymyśliła, pierścień powoduje pęcherze na palcach. Pęcherze wywołuje nikiel zawarty w stopie a nie pierścień, bo jesteś uczulona, a nie pierścień.

do ateistów, bądź wyznawców szatana- po co próbujecie wchodzić z nami w dyskusję? i tak wiadomo,że zdanie na większość tematów mamy odmienne? próbujecie nas sprowokować czy jak? Zadajecie, my odpowiadamy, wy obrzucacie błotem wymieszanym jadem. Mamy stać biernie?

od pęcherzy na palcach o wiele ważniejsza jest straoa niebezpieczeństwa początkowo duchowego , ale z biegiem czasu i fizycznego . a pani tarocistce sie dziwię ,ze w " duchy " nie wierzy , bo to przecież one " przepowiadaja " i na ich " wiedzy sie pani tarocistka opiera . no , chyba ,ze taka z ciebie tarosistka jak z koziej ......:D

kolorowe choć nie jestem katolikiem ani nie zamierzam wyzywać katolików mimo radykalnie odmiennych poglądów to jednak jestem pewien ze już wkrótce przyjdzie czas ze nikt nie będzie musiał dyskutować i kłócić się, bo to co dziś zakryte dla wielu, wkrótce stanie się jawne dla wszystkich , podobnie rzecz ma się z zamiarami ludzkiego serca

zastanawiałam się czy się go pozbyć, ale trochę mi szkoda, bo jednak trochę kosztował ;) Wątpię żeby jeden pierścień mógł mieć takie sline działanie. Nie wiem, nie znam się za bardzo na tym.

żebyś ty chociaż wiedziała kto to jest satanista, czy ateista , to można by z toba dyskutować, ale po co gadać z kimś tak głupim jak katolik??????