Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blyskotka82

przeklęty pierścień atlantów

Polecane posty

jakbym za każdym razem dostawała 1 zł kiedy słyszę tą głupotę to .... juz bylaby w polowie drogi na Kanary :D

tarocista nie szalej z diabelska legendą jest budowana na podstawie pewnych zaistniałych faktów ale jest tez zwykłym kłamstwem bo jej twórcą jest oczywisty kłamcą, dlatego pomija rzeczywistą prawdę, a imię jego nie satanael tylko Lucjan, a raczej tak miał wcześniej szatan i diabeł oznacza: kłamca i potwarca to trafny opis twego pana

Gość jestem od wielu lat, tarocistą
pierścień atlantów emituje energię podną, a może taką samą jaka jest emitowana w piramidzie, a właściwie na wysokości 2/3 od podstawy. I nie ma tom nic wspólnego z okultyzmem, czy jakimiś innymi wymysłami, tylko z niezbadanymi zjawiskami

Gość mózg ją gryzie
A ja mam inne pytanie: skoro noszenie takich znaków jak pierścień atlantów (ale i mnóstwo innych symboli, którym zawierzamy swój los) jest z założenia przysłowiowym krzyżykiem na drogę, to jak się do tego ma noszenie krzyżyków, medalików przez katolików??

czysto teoretycznie - skoro energia jest niezbadana to nie można wykluczyć jej szkodliwego oddziaływania na życie ludzi ? być moze na ich duchowośc i stronę fizyczna ? czy lekkomyślnie zakładasz ,ze wszystko co jest " niezbadane " jest fantastycznie tajemnicze ale i pozyteczne ?

a skąd wiesz, co jest złem w oczach Boga? po to Bóg dał kodeks żeby ujawniał co jest dobre a co złe, ale jazdy inteligentny człowiek wie że miłość nie podlega osądowi względem prawa, czyli zachowania kierowane miłością, to czym się kto kieruje, ukazują owoce postępowania

noszenie i pierścieni atlantów i krzyżyków - jesli pokładasz swoja nadzieję w przedmiotach ma taki sam skutek . Jeśli jest dla ciebie tylko symbolem , znakiem przynależnoći - to ok . Jeśli jednak sądzisz ,ze znak , medlaik , amulet , krzyżyk wykonany ręką człowieka rządzi twoim życiem - nie jesteś lepszy od olkultysty .

Gość mózg ją gryzie
ponawiam swoje pytanie 🖐️

Gość mózg ją gryzie
dziękuję Licencja :classic_cool: Ciekawam czy inni też są tak konsekwentni w swoich przekonaniach :D

co Bóg dał, to jest prawo naturalne, istniejace bez Boga, więc się nie wysilaj.

mózg ją gryzie A ja mam inne pytanie: skoro noszenie takich znaków jak pierścień atlantów (ale i mnóstwo innych symboli, którym zawierzamy swój los) jest z założenia przysłowiowym krzyżykiem na drogę, to jak się do tego ma noszenie krzyżyków, medalików przez katolików?? tak samo jak do pierścienia atlantów

Gość seledynowa klawiatura
O matko i córko... W XXI wieku podniecać się takimi rzeczami... ;P

Gość szefowa krasnoludow
"od ateizmu do satanizmu jest jednak kawałek drogi" najblizsi satanistom sa katolicy, smiem twierdzic, ze to jedyni wierzacy w szatana, bo dla innych to zabobon. Nawet tutaj niektorzy strasza szatanem, jakby naprawde go widzieli co wieczor w rogu swojej kuchni ;)

bo to wymyślł szaleniec, więc nie może byc prawem naturalnym, licencjo

tarocista odnośnie tych twoich rewelacji energetycznych, jak wytłumaczysz mi 1 fakt?? a mianowicie to że kapłani egipscy posługiwali sie podobna mocą jak Mojżesz, potrafili nawet zamienić drewnianą laskę w węza?? kto obdarował ich ta mocą albo kto nauczył ich się nią posługiwać??

Gość w życiu nie uwierze ze
symbol atlantów przyniósł komus pecha ...!!!:O Chyba ,że kupiony został gdzies na jarmarku -byle jak wykonane znaki albo noszony jest odwrotnie ... Ja dostałam pierscień -podkreślam DOSTAŁAM od pewnej terapeutki z 17 lat do tyłu i od tamtej pory moje życie wywróciło sie do góry nogami ... Rozwalił sie mój toksyczny zwiazek .Porzuciłam na pozór dobrą prace i ... wyjechałam .Poznałam fantastycznego faceta i w ciągu 4 miesiecy znajomosci pobraliśmy sie po 1,5 roku urodził nam sie syn ...teraz obchodziliśmy 12 rocznice ślubu ... nie piszcie bzdur ,bo widze ,że pojecia nie macie co to są symbole atlantów

całkiem możliwe, że ks. Natanek ma rację, mówiąc, że Watykan, jest siedliskiem Szatana. W końcu pierwszy biskup Rzymu a więc i pierwszy papież śwPiotr został ukrzyżowany na symbolu satanistycznym, a satanizm w swojej pierwotnej postaci to przeciwieństwo dokładne katolicyzmu....

Gość same dzieci tu pisza
bo dorosli chyba juz w takie bajki nie wierza? potrzeba palenia pierscionka, mantry do aniolow strozow, 3krotne spluwanie za siebie i inne rytualy to niestety sygnaly nerwicy natrectw. Wkrotce nie wyjdziecie z domu, jak nie zrobicie 50 przysiadow recytujac tekst Wielkiej Inwokacji przy dymie swiecy z wosku pszczelego, po chodniku bedziecie chodzic tylko po skosie, a jak dotkniecie szyby to bedziecie myc rece przez 25 minut, albo cos w tym rodzaju. bedzie wesolo!

nie piszcie bzdur ,bo widze ,że pojecia nie macie co to są symbole atlantów czy to nie ci sami których bali się starożytni Majowie?? dlaczego się ich bali?? bo [potrafili zabijać siła umysłu?? czy jakoś tak :p

znawco, weź ty mi tu nie wyjeżdżaj z Biblią, bo juz napisałem, że ta księga z całym szacunkiem, moze tylko służyc do nauki szybkiego czytania i do niczego więcej, chłoptasiu, niedouczony z mądrosciami biblijnymi.

Gość św Piotr był pierwszym
zwierzchnikiem kościoła katolickiego -głąbie jeden ale nie wiem czy wiesz co to znaczy ... Papież tez jest zwierzchnikim kościoła !

aaa , rozumiem , pan okultysta czerpie swoje nauki z .... ? skad włąściwie ? od innych takich samych jak ty ? którzy dziś twierdzą to a jutro tamto ? rzeczywiście , " niezbadane są te energie i zródła wiedzy o nich " :D

gdy zył Piotr nikt nie słyszał nawet o czymś takim jak KK - głąbie jeden :) to jak mógł być papieżem ?:D

ty tarocik miałeś mi coś wytłumaczyć , o coś cie pytałem, hmm?? >>heh...ty nie będziesz uczył sie szybkiego czytania z Bibli bo tam wersety za mocno gryzły by cie w oczy :p

oj licencjo chyba na głupotę. św Piotr został ukrzyżowany na krzyżu głową do dołu, bo niegodny był umrzeć jak Pan, i ten krzyż jest symbolem satanistów.

Gość zabijam siłą umysłu
na zlecenie. Pszczółka Maja :D