Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blyskotka82

przeklęty pierścień atlantów

Polecane posty

tarocisto szkoda duszy, porzuc te marne amulety, porzuć demoniczne moce, bo jest KTOŚ kto większą mocą operuje i udziela jej tym którzy należą do Niego. Zyskasz zycie wieczne i pokój którego niczym nie zastąpisz. :) zapraszam do zaufania Bogu, do przyjścia pod Jego tron i złozenia wszystkiego co złe w Jego ręce. On jest Bogiem który zmazuje zło dając obfitość i wieczne szczęscie w Jego obecnosci. Porzuć tą obrzydliwość którą się zajmujesz dopóki jeszcze mozesz.

:P nie dotykałam, zresztą przez tyle lat zmieniałam palec na którym nosiłam pierścień, i bąble znikały z tego poprzedniego palca, i z czasem się pojawiały na innym - choć nie zawsze

dla mnie drzwiami :) przejściem tylko . Ale jest śmierć , która zabija i dusza ani żyć ani umrzeć nie może . to ostateczne oddzielenie od Boga .

Gość jestem od wielu lat, tarocistą
a ty Kamelio porzuć te swoje dysdymały zwane szumnie Biblią, nie wyjdzie ci to na zdrowie. Jak zachowują się prawdziwi katolicy i chrześcijanie widać w sejmie, tyle jadu i nienawiści, że Jezusek na tym krzyżu, już rzyga tą nienawiścią.

to mozę zamiast porzucać Biblię wypadałoby sieblizej z Nią zapozanać ? skoro Jej brak powoduje takie zachowanie to głupotą błoby ten stan jeszcze pogłębiać . Przeciwnie , należałoby wybierać tylko ludzi rawdziwie wierzących i takich , ktorzy najpierw słuchają czego Bóg chce a nie tego czego sami chcą.

18:40 [zgłoś do usunięcia] LICENCJA:) gdy zył Piotr nikt nie słyszał nawet o czymś takim jak KK - głąbie jeden to jak mógł być papieżem ? Jak to? Co to? To Ty nie wiesz że apostołowie byli katolikami tak jak Jezus? :classic_cool: :D

cały wszechświat jest zbudowany w pewien określony sposób i przy pomocy pewnych elementów oraz energii rożnego pochodzenia, nawet jeśli jakiś przedmiot dawał by możliwości korzystania z istniejącej energii w pewien zaplanowany sposób to w rzeczywistości niczego nie zmienia, podobnie rzecz ma się z atomem, istnieje powszechnie, ale to jakie przynosi efekty używanie go, zależy od tego kto go wykorzystuje i przy pomocy jakich narzędzi, bomba dla przykładu, zawsze będzie śmiercionośna, a w rękach wariata , zabójcza

18:50 [zgłoś do usunięcia] jestem od wielu lat, tarocistą licecencjo, co zapoczątkował Konstantyn? Rozpanoszyło mu się chrześcijaństwo i nie mogąc go opanować, postanowił wykorzystać i po zwołaniu biskupów rozkazał napisania i uporządkowania ksiąg w jednym przez niego podanym układzie. I tak został świętym, będąc całe życie poganinem Czyżby szanowna tarocistka, była pod wpływem książek D. Browna? Chyba że podobne bzdety przeczytałaś we "Wróżce" :P ;)

jest tyle innym mądrzejszych ksiąg od Biblii, że szkoda czasu na czytanie , tych "mądrości".....

no ,toż pisałam o tym smutna twarzo :) i to nawet chyba nie pofatygował sie przeczytać , bo ksiązka mimo wszystko ciekawa , ale chyba po prostu film obejrzał i taka " skomasowaną " wiedzę z niego wyciągnął :D

dusza ani żyć ani umrzeć nie może ska wieć określenie ,że dusza jest nieśmiertelna ? wyjaśnij mi :D pisałam o śmierci ciała ,nie o śmierci duszy :)

choć oczywiście istniej miejsce - piekło - ale tridno mówić o tym ,ze w tym miejscu cokolwiek żyje .

tarocisto, akurat wspólna część między mną a katolikami to ZERO więc kulą w płot:):):) jestem chrześcijanką służę Jezusowi :)

smutną mam twarz :( 18:50 [zgłoś do usunięcia] jestem od wielu lat, tarocistą licecencjo, co zapoczątkował Konstantyn? Rozpanoszyło mu się chrześcijaństwo i nie mogąc go opanować, postanowił wykorzystać i po zwołaniu biskupów rozkazał napisania i uporządkowania ksiąg w jednym przez niego podanym układzie. I tak został świętym, będąc całe życie poganinem tarocista trochę zamieszał faktami, ale to chrześcijaństwo rzeczywiście mu się rozpanoszyło, bo miało się rozpanoszyć nawet w głęboko zafałszowanej formie co w rzeczywistości nie ma wielkiego wpływu na prawidłową treść Biblii, a może po to miało się rozpowszechnić w każdej formie żeby zachować Słowo Boże do naszych czasów...? eureka!!!:D

tarocisto jeśli chcesz żyć PEŁNIĄ BOZEJ OBECNOŚCI z JEGO mocą to porzuć to czym się zajmujesz. Zyskasz duzo więcej. i nie stracisz zycia wiecznego. Warto. Zastanów się :)

tarocisto zapraszam do mnie na topik jakbyś chciał kiedyś pogadać o wieczności:) Warto:) zapraszam Jezus i piękno Bożego SŁowa. nie warto stracic duszy dla chwilowego złudnego poczucia władzy i pseudo mocy która prowadzi do smierci, nieodwracalnego stanu życia bez Boga.

pamiętasz tą satanistkę z którą kiesdyś rozmawiałyśmy ? cielawe co dziś miałaby do powiedzenia ?

Kamilio droga, trzeba być kompletnym wariatem, żeby chcieć życia wiecznego z takimi ludźmi w towarzystwie, jak chrześcijanie, szczególnie katolicy. O wiele ciekawsze, jest Królestwo , przepięknego Anioła, Serafina, Satanaela, w Niebie za dużo katolickiej złości i nienawisci.

Kamelia jeśli wyda ci się to słuszne.. twoje słowa są przesiąknięte oczywista ekscytacja i trudno ci zrozumieć ze inni mogą myśleć, w sposób nierozumny, ale mówienie im o tym tylko pogłębia ich niechęć, tak to właśnie działa u ludzi, Jezus nie nauczał jak człowiek, nie ulegał niekontrolowanym emocjom a jego język był zaplanowany , wyważony i podparty wiedzą, do wielu prawda dociera w różny sposób, Jezus był mistrzem a nawet cudami wszystkich nie przekonał, bo człowiek to taka trudna bestia ze albo sama chce się przekonać albo nie... Ty możesz delikatnie wskazać kierunek lecz najpierw każdy powinien sam chcieć szukać, bez obaw Bóg da się znaleźć każdemu kto go będzie szukał ;)

tak samo jak Biblia nie używa sformułowania trójca , a jednak posługujemy sie tym terminem i wierzymy w Nią tak samo nie mówi jednozancznie o nieśmiertelności duszy , ale przecież cała nauka Jezusa jest przesiąknieta tą wiedzą :)

znawco Jezus JEST Mistrzem i zycie z Nim jest ekscytujace. każdego dnia. Ten kto zyje z Bogiem wie o czym mówię:) blondyn:) witaj:) całą wieczność z Bogiem przede mną więc jestem na TAK:) tak Licencjo ciekawe co u tej kobiety......