Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

blyskotka82

przeklęty pierścień atlantów

Polecane posty

mam pytanie do tych bardziej uczonych niż ja a mianowicie chodzi mi o zrozumienie Mateusza 24:26-28 a dokładniej znaczenia padliny i orłów , gdzie dlaczego, co to w rzeczywistości oznacza ?? hmm?? >>teraz, na chwile sie urwę na komisariat bo jestem przestępca :p

Kamelia znawco Jezus JEST Mistrzem i zycie z Nim jest ekscytujace. każdego dnia. Ten kto zyje z Bogiem wie o czym mówię wiec ucz się pilnie, bo dobry nauczyciel to nie po prostu nauczyciel;)

(24) Powstaną bowiem fałszywi mesjasze i fałszywi prorocy i działać będą wielkie znaki i cuda, by w błąd wprowadzić, jeśli to możliwe, także wybranych. (25) Oto wam przepowiedziałem. (26) jeśli więc wam powiedzą: Oto jest na pustyni, nie chodźcie tam! Oto wewnątrz domu, nie wierzcie! (27) Albowiem jak błyskawica zabłyśnie na wschodzie, a świeci aż na zachodzie, tak będzie z przyjściem Syna Człowieczego. (28) Gdzie jest padlina, tam się i sępy zgromadzą. sępy :) sępy są padlinożeracami , fragnemt ten nakazuje wierzącym ,aby byli czujni i nie dali sie zwieść fałszywym mesjaszom , bo ich nauki są nic nie warte a maja moc zwieść ludzi i wyprowadzić ich na śmierć - a tam już sępy czekają.

sępy są symbolem diabelskim w tym wersecie , pozerajać caiła tych , którzy uwierzyli fałszywym naukom .

no , sory , nie jestem dobra w dzieleniu włosa na czworo , tak długo ,zeby dopasować interpretacje do tego co sie wczesniej założyło :)

która konkretnie nauka jest fałszywa ? i na jakiej podstawie tak twierdzisz , skoro : jest tyle mądrzejszych ksiązek niż Biblia ' ?:)

a kto powiedział, że religia chrześcijańska, nie jest fałszywa? Wczytując się w historię, to z chrześcijaństwa i nauki Jezusa prawie nic nie ma Biblii, Starego, czy Nowego Testamentu. Ja nawet będąc neopoganistym , szatańsdkim pomiotem, nie jestem tak przesiąknięty na wskroś pogaństwem i satanizmem , jak współczesny katolik. I to jest najbardziej smutne w chrześcijaństwie, pogaństwo zdominowało chrześcijaństwo.....

może zamin zaczniesz mieszać chrześcijan z katolikami , noepogan z satanistami - poczytaj trochę o tym co ? bo głupio tak pisać nie wiedząc o czym :) dla przykladu - chrześcijanin nie musi być katolikiem , natomiast katolik chrześciajninem jest :) pomyśl o tym :)

a mozę zaczytywać sie historia spisana przez ludzi , spisana przez zwycięsców poczytaj coś co innego ? Biblię na przykład , skoro chcesz sie o niej wypowiadać :) i poprawnie i politycznie :D

z całym szacunkiem dla ludzi,którzy uważają Biblie za świętość, ale naprawdę szkoda czasu na czytanie tego dzieła. Nic nie wnosi do intelektu, oprócz jakichś dziwnych historii, obcych dla nas Słowian. Stara religia, jest mi bliższa od tych przywleczonych przez misjonarzy z Czech, mądrości błąkających sie po pustyni Nomadów i zapyziałych Żydów.

Gość Z wiarą
Idź do księdza, albo egzorcysty. Pierścień atlantow to moc szatana...

Gość wy wszyscy macie nawalone
we łbach !|:D pierścień czy biblia ,ogarek czy kadzidło ... A co to u licha ma za znaczenie ?!? Mnie wychowano w taki sposób abym była dobrym i porządnym człowiekiem,Nie robie nikomu krzywdy nie kradne nikt z mojego powodu nie rozpacza itd itp .Czyż nie o to w tym wszystkom chodzi? Aby przezyc to życie w zgodzie z samym sobą ? A symbole swojego życia noscie sobie jakie chcecie .Nie dał wam nikt prawa aby osadzac innych .🖐️

Gość gość
piszecie takie bzdury że aż słabo się robi , najbardziej do przekonania powinien wam trafić wywód o czaszy mikrofalowej bo wiadomo że mikrofalówki są bardzo szkodliwe . Te wasze wywody religijne są ze średniowiecza , najlepiej zapolujcie na czarownice . Ludzie to dalej cholerne małpy.

Gość gość
piszecie takie bzdury że aż słabo się robi , najbardziej do przekonania powinien wam trafić wywód o czaszy mikrofalowej bo wiadomo że mikrofalówki są bardzo szkodliwe . Te wasze wywody religijne są ze średniowiecza , najlepiej zapolujcie na czarownice . Ludzie to dalej cholerne małpy.

Gość gość
jczy trzeba go spalic ,nie mozna spuscic z woda w sedesie

Gość niszczycielpierścieni
Przysyłajcie mi wszystkie swoje pierścienie a uroki,klątwy odejdą

Gość Andra889
Jaka moc szatana? Widać że Ci co tu piszą nie mają pojęcia z jakim wzmacniaczem wręcz anteną pozytywnej energii mają styczność. Powiem tak. Mam 3 pierścienie atlantów i odkąd je noszę a robię to tylko w nocy gdyż noszenie jakiejkolwiek biżuterii w dzień na rękach z racji wykonywanej pracy jest nie na miejscu przestałam mieć koszmary, zaczynam żyć pełnią zycia a większość problemów mnie w jakiś cudowny sposób omija więc polecam ten amulet każdemu kto realnie wpływać na swoje życie a Ci co twierdzą że to dzieło demonów niech najpierw spojrzą czy nie maja na szyi amuletu z pogańska boginią:)

Gość gośćnuno
Miałam go jako nastolatka dal mi go mój ojczym. Byl dobrym i szczerym człowiekiem. Bylam tancerka i oto moje opinie wygrałam mistrzostwa Polski pozniej wygrałam mistrzostwa wojewodzkie i wszystko Szlo cudnie. Któregoś dnia wchodziłam do domu i pierścionek pekl mi na pól poprostu pekl. Od tamtej pory moje życie bylo klęska dostalam wielu kontuzji które wykluczyły mnie z tańca po prostu co krok jakiś problem najpierw polamane palce i nóg bo zly skok pozniej kolana i to Szlo w takim tepie ze sie.zalamal. Ojczym kupil mi ponownie taki pierścionek i buh jakby wszystko odeszło żadnych kontuzji chorób nic wrocilam do swojego życia. Jedna prawda jest to na którym palcu go nosisz i kto ci go podaruje jeśli osoba szczera dobra będziesz miał sukces. Nie wiem jak jest gdy sam.sobie.kupisz. Wierze w.jego moc

Gość gość
Zostaw to i ratuj Siebie. Pierścień atlantów to jest okultyzm czyli tzw. "wiedza tajemna" a najprościej: satanizm. Magia jest "religią" okultystyczną w formie polukrowanej, za nią i w jej kulisach stoi zawsze antagonista Boga. On szczerze i do końca czasów, będzie nienawidził człowieka, za to iż będąc zwykłym stworzeniem ma szansę na Niebo, tymczasem szatan poprzez bunt przeciwko Bogu, bezpowrotnie utracił. Stąd marzy mu się, rząd dusz. Jego najwyższym celem, ambicją i zarazem ostateczną batalią, jest zatracenie jak największej ilości istnień. Bóg, dając człowiekowi (stworzonemu na własny obraz i podobieństwo) wolną wolę: czekał, czeka i będzie czekać, na jednostkowe: tak. Ty masz jeszcze szansę, możliwość i czas. Decyzja należy do Ciebie.