Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olkjhgxcvbnm

co oznacza według Was kobieca kobieta??

Polecane posty

Gość szukam żony na kafeterii
Masz jaką awersję do prostytutek? są tak samo potrzebne jak i panie pracujące w banku :)

Fiku, męscy mężczyźni nie ciągają się po burdelach i nie płacą za seks zgadza sie....zdobywasz i masz ....:P

'Z całym szacunkiem tyłkiem też trzeba umieć kręcić i nic z godności kobiecie ta zdolność nie ujmuje.' No pewnie, że nie. To całkiem przydatna umiejętność:). Mamy już wygląd zewnętrzny kobiecej kobiety, to teraz zajmijmy się jej środkiem:)

Należy się cieszyć bardziej niż zwykle ponieważ zacna pomarańcza nie jest wulgarna ani też złośliwa :classic_cool:

W środku powinna mieć dużo ciepła :classic_cool: absolutnie nie musi się znać na naprawie silnika benzynowego, ale ta znajomość też w niczym nie przeszkadza :)

Gość wertyuiosdfghjwerdfghj
subtelna

'W środku powinna mieć dużo ciepła absolutnie nie musi się znać na naprawie silnika benzynowego, ale ta znajomość też w niczym nie przeszkadza' Jak to? Jak kobieta będzie znała wszystkie męskie sztuczki, to czym mężczyzna przy niej zabłyśnie?:)

Kobieca kobieta ubiera się oczywiście kobieco, cóż za naiwne pytanie :classic_cool: A tak na prawdę to późną wiosną i latem nosi sukienki oczywiście z kwiatem we włosach i materiale tychże sukienek :D

Kobieca kobieta ponoć lubi obcasy. To mnie dyskwalifikuje na starcie, bo za nic w świecie ujść na czymś wyższym niż centymetr nie mogę. 😭 Ja uważam, że najbardziej uniwersalna dla każdej płci jest ponadczasowa elegancja. Facet będzie się prezentował męsko w garniturze, a babeczka kobieco w spódnicy i tym nieszczęsnym obcasie. :classic_cool:

Pamiętajmy że obcas może być nieduży lub nie być wcale, byle nogi ładne.

kobieca kobieta hmmm wydaje mi sie ,ze taka kobieta nie wazne czy bedzie w dresie ,spocona biegła w joggingowym zapomnieniu,czy bedzie szorowała okna,czy bedzie szła na zakupy,bawiła na balu...w cokolwiek bedzie ubrana i tak bedzie emanowala kobiecoscią,czyli tym czyms,co jednak skusi mezczyznę,kolegę,szefa do "poswiecenia' jej swojej uwagi,zresztą ona całą sobą zwraca uwagę,niezaleznie od aury,humoru,zawsze wzbudza jakies emocje w drugiej osobie i jest to po prostu w niej...po prostu taka jest kobiecosci nie sposob ubrac dokladnie w slowa...ona jest...roztacza taką powloczkę ...

Wynika to z gracji i wdzięku oraz uśmiechu, jedne rzucają gromy inne uśmiechy :P

Racja, Pink, męzczyźni wyglądają pięknie w garniturach faceci na co dzień w gajerkach to frajerzy i cioty :classic_cool:💤

Gość moi drodzy może pomożecie
Jak mam zrozumieć słowa napisane do mnie przez kobietę" bardzo Cię kocham i nienawidzę zarazem" Przecież to się wyklucza? Nic z tego nie rozumiem a muszę się do tego jakoś odnieść :(

Nic tu nie ma do rozumienia napisz że ją kochasz albo lepiej powiedz to osobiście

Jak mam zrozumieć słowa napisane do mnie przez kobietę" bardzo Cię kocham i nienawidzę zarazem" Przecież to się wyklucza? Nic z tego nie rozumiem a muszę się do tego jakoś odnieść nie próbuj czasem rozumieć kobiet....po prostu zlewaj ich menstruacyjne pieprzenie od rzeczy...:P

Elegancja to nie tylko gajerki Revolverze. Istnieją bardziej codzienne jej wersje- jak na przykład proste, a jakże ładne koszule. :classic_cool:

Gość moi drodzy może pomożecie
Może wypowiedzą się Panie?

" bardzo Cię kocham i nienawidzę zarazem" no przecież to oczywiste 🖐️ wkurzasz ja ale ciągnie ją do ciebie

Noszę białe koszule, czy wygrałem życie? :classic_cool:

Elegancja to nie tylko gajerki Revolverze. Istnieją bardziej codzienne jej wersje- jak na przykład proste, a jakże ładne koszule. proste koszule :O - dobre dla emerytów :P

Na pewno jesteś na dobrej drodze do wygrania orandżu. :classic_cool: Revolver, jak możesz mi tu mieszać z błotem tak wspaniały przyodziewek męski.😠 Chyba nie powiesz, że dres jest lepszy niż koszula? :classic_cool:

Aż mnie serce podskoczyło z radości, jutro nawet użyję perfum i to nie z kiosku :classic_cool: