Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakas K^^^skasowala moj topik

powiedzial na 1 spotkaniu ze chce ze mna SEXU!!

Polecane posty

ROZUMIECIE TO ? ON NAWET NIE WIE JAK MAM NA IMIE I JAKI KOLOR OCZU, ZNA MNIE TYLKO Z WIDZENIA Z PRACY... OCZYWISCIE GDY MI TO WYZNAL AUTOMATYCZNIE ZAKONCZYLAM Z NIM SPOTKANIE I TERAZ ZA MNA LAT DOPYTUJAC SIE CZEMU GO NIE LUBIE CZEMU NIE CHCE SIE Z NIM SPOTYKAC I GADAC!! ... FACET PRAWICZEK LAT 27!!! Rozumiecie to? on nawet nie wie jak mam na imie i jaki mam kolor oczu , zna mnie tylko z pracy z widzenia... oczywiscie gdy mi to wyznal, w tym samym czasie przerwalam z nim spotkanie i wrocilam do domu... teraz za mna lata dopytujac sie czemu jego nie lubie , czemu nie chce sie znim spotkac i gadac! ...FACET 27 LAT PRAWICZEK mialyscie taka sytuacje? co zrobilyscie??

Gość heeediefsdfg
uczuciowy facet!!!!!

Ty, a może on naprawdę chciał się z Tobą przespać? Czemu go podejrzewasz o jakieś złe rzeczy? Jak Ty nie chciałaś, to trzeba było powiedzieć i po sprawie.

hahah no na pewno ... z takim podejsciem do kobiet to sie nie dziwie ze on prawiczek! w dodatku kleil sie jak rzep co tez mnie wkurza ...

ale z wygladu przystojny ... niczego sobie :) ciemna brazowa karnacja ,ladna twarz, bez zarostu krost itd.... troche ma siwe wlosy ... nie wysoki 173 ... jest mily ale to co on robi i chce skresla go przynajmniej u mnie

Gość prawiczek z łodzi
no to czemu mu nie dałaś. dla prawiczka to byłby zaszczyt.

Gość daru$$a
Haaa!!! Bo nie jestem ani latwa ani dziwka i to nie moj facet zeby mu dawac XD dac to mu moge kopa w dupe nic wiecej

W tym wieku jest jeszcze ogromna ilość testosteronu. Jeśli jest prawiczkiem - ma ogromne napięcie seksualne. Nie kontroluje tego, jest tak wygłodniały że nie wytrzymuje. Generalnie - nie oczekuj żadnej wyższych uczuć w takim stanie :(

ale pierdolita ludzie :P szczery nieskomplikowany chłopak a wy udajecie sztuczne oburzenie. wstyd :o

@fiku mikuuu Napisz proszę, gdzie moje tłumaczenie jest głupie. Dlaczego jest głupie i podaj lepsze wyjaśnienie. Obiecuję, że przeczytam i zastanowię się które mnie bardziej przekonuje (twoje, czy moje). Czekam na argumenty a nie epitety ...

Gość ??????????@@@
u prawiczkow liczy sie tylko seks ,,, nie zwiazek dobrze sformulowane!

Gość cbvzxbnv
spotkała mnie podobna sytuacja. najpierw myślałam, że człowiek żartuje, więc śmiałam się z nim i z niego. był trzeźwy, nie znał mnie. zaczął mówić poważnie, więc odpowiedziałam mu poważnie, że nie interesuje mnie to.

ON NAWET NIE WIE JAK MAM NA IMIE I JAKI KOLOR OCZU --- Myślisz, że to mogłoby go zrazić? :D:D:D

Gość scxhfdsvg
faceci nie znają się na kolorach, a imię do seksu nie jest potrzebne:D

Gość scxhfdsvg
dziewczyno z topika, ty ciągle o tym myślisz, on chyba osiągnął swój cel. postrzegasz go teraz w kategoriach seksualnych, wcześniej nie zwróciłabyś na niego uwagi.