Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość triplet

wybrałem się dzisiaj do bratanicy na porodówkę

Polecane posty

Gość widać, że są starte na czubku
to jest tak głupie, że może być prawdziwe

Gość triplet
soloness, dzięki wybadam i spróbuję , różnica wieku podobno nie jest istotna i liczy się uczucie, tak fajnej i pięknej oraz mądrej kobiety jeszcze nie poznałem, widać że kobieta ma dobrze poukładane pod kopułką a to dzisiaj jest rzadkość , ona wie czego chce i chce jedno to co najważniejsze, czyli pragnie rodziny a mnie też na tym zależy, czuję że będę nosił kobietę na rękach :)

Gość do triplet
ile masz lat?????

Gość widać, że są starte na czubku
jakby miała poukładane w głowie, to nie dałaby sobie zrobić dzieciaka w tak młodym wieku nie mając mieszkania, źródła utrzymania itd.

Gość kn ken kevn kevkev
najpierw ja lepiej poznaj, nie proponuj jej mieszkania od razu itp. Poznaj ja i zobaczysz.

Gość triplet
ale faceci wiedzą o tym, że życie kobiety przewraca się o 180 stopni, gdy zachodzi w ciąże i nawet szalejąca Chylińska dzisiaj jest pokorną Matką Polką a tatuaże chce wyrzucić na śmietnik, więc spotkałem taką szalejącą na porodówce fajną laseczkę, co z tego, że jest biedna, jeżeli tylko zechce to pomogę dziewczynie a czuję, że jest mądra i być może doceni to co chcę kobiecie zaproponować bez żadnego szantażu oczywiście :)

Gość triplet
TakaMALAjedna czy Ty studiujesz stomatologię ? czy takim chamskim językiem będziesz zapraszać potencjalnych pacjentów do siebie na fotel i jeszcze mają za to zapłacić ?

Gość triplet
Zdesperowana Domowa Żona odpuścić powinienem i dać sobie siana ?

Gość Killerus
Prawie same pierdolone hipokrytki!! Jak baba z dzieckiem to próbuj a przedwczoraj czy wczoraj był tu temat że jedna kurwa po 3latach chce zostawić faceta z dzieckiem(z poprzedniego związku) to prawie wszystkie szmaty jej przyklaskiwały! Skoro facet z dzieckiem może być sam bo to ciężar i odpowiedzialność to ta co se dziecko zrobiła też niech nie liczy że ktoś będzie odpowiedzialność ponosił za jej NIEODPOWIEDZIALNOŚĆ. Na miejscu autora bym się grubo zastanowił czy chce się pakowac w takie coś i na złość pieprzonym hipokrytkom radzę NIE Być z wielodzietnej rodziny i w takim młodym wieku pakować się w dzieci??!!

Gość Romeczka mam na imię
ja moge byc twoja starą dopą

Gość triplet
w sumie masz rację po cholerę mnie problemy dodatkowe :)

Gość Darek...
Człowieku odpuść sobie laska wyczuła ze jesteś kimś masz poukładane życie więc gra żeby jak najlepiej wypaść ona szuka przystani by ktoś ją przygarnął możesz ją odwiedzić porozmawiać powspierać ją ale nic więcej ale nic więcej trzymaj dystans tym bardziej ze to nie twoje dziecko ona młoda po jakimś czasie pokaże ci rogi jak byś zechciał z nią być daj sobie spokój jak by miała poukładane to by się zabezpieczała i nie była by w ciąży to by na ciebie nie spojrzała

jesli temat jest prawdziwy, to juz niezaleznie od reszty, najgorsze nie jest to, że ona w ciazy, że młoda, że facet ją porzucił... Najb. niepokojąca j est jej rodzina, wyraznie patologiczna. Osoby wychowane w takich rodzinach sa agresywne, potem pomiatają swoimi dziecmi bo same byly pomiatane, itp. Za jakiego powodu ona zaszła w ciążę w wieku 19 lat? Nie wiedziała o gumkach? Poza tym normalna osoba z brzuchem nie miałaby chyba czelnosci podrywac obcego faceta!!

czlowieku, daj spokoj moze to jakies uliczne koorwisko, nie pakuj sie w to!!! do kosciola i do biblioteki zapiepszaj jak chcesz laske poznac, a nie na pprodowce :P

Gość triplet
kurza twarz, już mnie wiele kobiet olewało, nie chciały zrozumieć, że buduję własny dom albo słyszałem teksty, że 40 okien do umycia to poszukaj sobie sprzątaczki ale nie potrzebuję sprzątaczki i okna myję sam, takie kawalerskie życie spędzam na budowie, pomiędzy cegłami, tynkami i instalacjami a weekendy spędzam na budowie, w między czasie koszę trawę i już wiem, że żadnej kobiecie takie życie się nie podoba, kobiety lubią konfort i musi być wszystko przygotowane i nawet papier toaletowy musi być w kwiatki w kolorze bananowym bo w inny kolor to nawet zadka nie podetrze i wody w sraczu nie spuści, więc postawiłem i obstawiłem, że poznam dziewczynę ze wsi z rodziny wielodzietnej i teraz poznałem taką dziewczynę w ciąży, czy uważacie, że związanie się taką kobietą to błąd ?

Gość Killerus
Tak

Gość triplet
no dobra, najwyżej po kolacji przy kominku ucieknie , zaryzykuję :) inne uciekały przed kolacją, więc co mnie zależy

Gość powiem takkkk
A co ojcem dziecka??Kiedyś wróci:)Pamietaj ona go kocha, myśli teraz nie uczuciami tylko rozsądkiem. Chce dla swojego dziecka jak najlepiej:). Chce żeby miało ojca, dom i jak najlepsze życie:)A Ty?? spełniasz te wymagania, tylko pomyśl o sobie? Jak ojciec dziecka wróci? Możesz zostać na lodzie niestety:( Niestety mamy takie czasy:( nie rozumiem związku bez miłości i z wyrachowania... smutne....

Gość Killerus
He he kolejna:-D

Gość taka jedna w ciąży
chcesz jej pomóc- super. ale nie bierz jej od razu do domu. odwieź ją ze szpitala, kup dziecku kilka ciuszków na wyprawkę, parę skombinuj używanych (żeby nie kupować jej nowymi drogimi fatałaszkami- jak jest uboga, ma dobre serce i rozsądek- doceni gest), kup pieluchy i kocyk. dla niej kwiatek, JEDEN, bez wylewnych bukietów. i zawieź ją do jej domu!!! co kilka dni odwiedź, przynieś mokre chusteczki, pluszka czy pościel- no sam będziesz widział czego brakuje. i daj sytuacji się rozwinąć. po prostu- trzeba trochę "pochodzić". jak dziewczyna okaże się wściekłą osą, to odwrót na pięcie robisz i już cię nie ma. a niestety, jak przyjmiesz bez poznania pod własny dach to z domu potem będziesz miał biedę ją wykurzyć i dziecka będzie żal.

Gość triplet
powiem takkkk znam takie opowieści, dziewczyna była na łyżwach i rozcięła dłoń w czasie jazdy na łyżwach, pogotowie i szycie w szpitalu ale z dzieckiem był ojczym a gdzie jest Matka, jest Matka w Zakopanem i za cztery godziny przyjedzie, ponieważ się teraz kvrwi z kochankiem , a gdzie jest ojciec, ojciec jest w innym szpitalu i teraz ma operację kardiologiczną, więc będzie uchwytny nad ranem, ojczym nie może podpisać zgody na zabieg, więc dziecko musi umrzeć, takie są przepisy prawne

Gość Killerus
Miałem na myśli te wyżej

Gość powiem takkkk
Twoje życie:)Twoja decyzja:) obyś w życiu był szczęśliwy. Tylko czy nie jest Ci przykro, że tą kobietę interesujesz tylko dlatego, że jest sama i została sama z dzieckiem odrzucona przez faceta i chce zapewnić dziecku co najlepsze. Oczywiście Twoje zachowanie jest jak najbardziej szlachetne. Tylko gdzie w tym przyszły związku miłość tych 2 osób?

to coś musi byc wyraznie nie tak z twoim charakterem skoro uciekały... popracuj nad tym a nie wiaz się z pierwszą lepszą co cie zechce... pewnie od tych odmów tak obnizyło ci się poczucie własnej wartosci że uwazasz, że tylko skrajnie zdesperowana osoba się tobą zainteresuje bardziej na trwałe?

Gość triplet
pupa1977 czy naprawdę nie rozumiesz dlaczego ode mnie kobiety uciekały , czy nie masz wiedzy , a może wtedy gdy te aspekty tłumaczono to zrobiłaś sobie wolne z wykładów ?