Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość triplet

wybrałem się dzisiaj do bratanicy na porodówkę

Polecane posty

Gość wtopvsa
ja z moim facetem tynkowałam i malowałam, wstawiałam drzwi, kładłam kafelki

Gość no coś jest nie tak
pewnie, że jeden drugiemu musi pomóc, jak się chodzi jakiś czas, to nawet takie prace ustala się z drugą osobą, ale ja poznanego faceta nie wrabiałam od razu w akcję typu "świetnie, że się poznaliśmy, a wiesz maluję mieszkanie". nową znajomość trzeba zacząć inaczej, a nie w gaciach z zaprawy i dziurawych butach, do tego drugą osobę zagonić do roboty i tak "na placu boju się docierać...a tfu, POZNAWAĆ!!" może jestem staroświecka, może zbyt dużo wymagam, ale najpierw to na randkę bym czekała, potem zupę bym na budowę przyniosła, ale sory- chłopakowi znanemu dwa dni z nocą nie właziłabym na budowę i w garach czy w zaprawie nie mieszała

Coraz bardziej mi tu wszystko nie pasuje? To tych dziewczyn juz miałeś kilka podczas samego procesu budowey? To jak długo budujesz dom? I zdązyłes z kazdą odjsc do takiego zaawansowania znajomosci, że juz w grę wchodziło wspólne budowanie???

Gość wtopvsa
no wiadomo że tak. Nie wiadomo tylko ja to wyglądało w rzeczywistości. Może dziewczyny widząc ten bajzel stygły momentalnie i nie chciały się już umawiać.

Gość z taborami cyganami
Pewnie prowo ale i tak nie spię.Poznałam podobnego faceta.W jakiś tam sposób jestem ustabilizowana , ale jego podejście było ja ci daje luksusy, czyli dom i dwie firmy do zapierdzielania w nich , ale ty masz mnie w pepek całować za to.Czyli mam ogarniać dom , prowadzić dwie firmy , zachrzaniac w ogrodzie, rzucic to co mam , a on łaskawie mnie weźmie.Taniej wychodzi nająć panią do prowadzenia domu.Może autor też ma taką postawę i odstrasza.

Gość bida z nedza,,
a może ktoś z góry chciał żebyście się soba wzajemnie zaopekowali:) ..pozdrawiam i zyczę by była to prawdziwa historia miłosna z szczęsliwym zakonczeniem:)

Gość laloTakNieNiewiem
Ja tak miałam. Miałam 17 lat jak poznałam męża mojego. On miał ponad 30. Też jakieś wynaturzenie - bo był w trakcie budowy domu, dwupiętrowego, w ogóle chore, prawda? Nie miał aż za dużo kasy, więc nie pie***lić mi tu, że na kase polecialam (do dziś wykańczamy dom). On może i na młodą dupę poleciał, a ja się zakochałam. Jesteśmy szczęścliwym małżeństwem od kilku lat, ale ale ale - no właśnnie - On mi dał linię swobody, żebym się "wyszumiała".... A czy Ty autorze masz świadomość, że młoda dziewczyna (co z tego, że z dzieckiem) będzie chciała się realizować, rozwijać pasje, spotykać z przyjaciółmi???? Jeśli tak, to tylko powodzenia życzyć!