Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość diablllllica

Wasza opinia na temat dziewczyn. Foto.

Polecane posty

Gość diablllllica

Chodząc po portalach społecznościowych jestem zażenowana oglądając fotki półnagich dziewczyn.. http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/bd6ac4acf8d1d308.html moim zdaniem takie coś można wysłać dla naszego partnera a nie wrzucać do sieci.. Od razu na myśl mi przychodzi jedno określenie i jestem zniesmaczona.

Gość to jest jeszcze lajtowa fota
pelno zdjec takich ze majty widac pod spodniczka, niedlugo chyba nagie foty beda i to 15 czy 16latek

Gość erykkleryk
Normalne zdjęcie :P pewnie zazdroscisz jej

Gość anielicaaaaaa
Widzialas inne zdjecia? moim zdaniem , zdjecie tej dziewczyny bardzo ladne i nie ma sie do stwierdzenia polnaga! Nogi pokazala i tyle. Poszukaj bardziej !!!!

Gość diablllllica
nie wiem czego jej zazdrościć ;/ ja bym w życiu nie wrzuciła takiego zdjcia na potal i ustawiała jako miniaturkę..

to jest jeszcze lajtowa fota pelno zdjec takich ze majty widac pod spodniczka, niedlugo chyba nagie foty beda i to 15 czy 16latek A CO NIE MA TAKICH ??? NA NK FACEBOOKU FOTKA.PL JEST OD ZASRANIA ZDJEC SZMAT Z CYCORAMI NA WIERZCHU, ROZSTAWIONYMI GIRAMI I PRAKTYCZNE Z PIZDZIORA NA WIERZCHU. SREDNIO MAJA PO 14-18 LAT TO JEST KURWA CHORE CO ZA SZMATY ROSNA I BEZ WSTYDU ZAMIESZCZAJA SWOJE GOLE DUPSKA NA PORTALACH TAKIE TO TYLKO POTRAKTOWAC PILA MECHANICZNA MIEDZY GIRAMI ALBO ZAMKNAC Z 10 ZBOCZUCHAMI I ZEBY RUCHALI JE JEDEN PO DRUGIM PRZEZ TYDZIEN TO IM SIE ODECHCE PIZDZIORY DUPSKA I CYCUCHY NA NETA WRZUCAC. DNO DO POTEGI MILION!!