Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

lukas.no

Od 3 miesięcy sam, i jakoś nie mogę tego zmienić.

Polecane posty

kobiet, które nie chcą mieć dzieci jest pełno. takich, które chciałyby faceta twojego wzrostu - raczej niewiele. bardzo niewiele.

Dlatego muszę znaleźć taką która bardziej będzie cenić sobie wszystko inne niż instynkt macierzyński. Są takie chyba jeszcze.:)

to prawda każda chce wysokiego przystojniaka...ale niskich kobiet tez jest dużo nie martw się:)

No to przecież sobie łba nie urwę bo będę miał 150 niecałe. A jeśli kobieta nie chce kogoś, nieważne z jakiego powodu to jest jej suwerenny wybór. Lepiej żeby żyła w zgodzie ze sobą bez frustracji.

sa takie kobiety , znam nawet parę......więc głowa do góry napewno ci się uda jakąś poznać....wiele kobiet nie chce dzieci z powodu np: boją się porodu, że stracą figurę że za drogie utrzymanie dziecka, obowiązki itp...

Gość ja lubie niewysokich
facetow i nie chce miec dzieci, ale juz nie jestem singlem... Ale powiem ci, wiele kobiet nie chce miec dzieci a takze wiele kobiet w tym kraju jest niskiego wzrostu... W skandynawii mialbys problem, bo oni sa wielcy, ale Polacy rzadko sa wysocy.

głowa do góry ......powodzenia ci życzę ...dobrej nocki...pozdrawiam:)

Gość dsfsadC
są takie babki, nie wiem jak to sensownie zweryfikować, ale możesz spróbować zamieścić jakiś email na potrzeby poznawania ludzi i na forum zapoznać kobiety, które deklarują niechęć do posiadania dziecka.

Dla wielu osob, bedacych w tzw. "powaznym" zwiazku, ", o okreslonym stazu, pojawienie sie dziecka, ma byc naturalna konsekwencja zaciesniajacej sie wiezi. I czesto nie chodzi wylacznie o sam fakt posiadania dziecka, ale , posiadanie potomstwa jest naturalna koleja rzeczy, a przy okazji, jest to taki troche test dla partnrea, na zasadzie, ze jesli naprawde chce ze mna byc, to bedzie tez chcial miec ze mna dziecko. I to dotyczy rowniez mezczyzn. Choc wielu z nich deklaruje brak ciagotek do reprodukcji, to jesli zaangazuja sie odpowiednio gleboko w zwiazek z kobieta, a ona dobiega pewnego wieku, ktory powszechnie uznawany jest za optymalny do zajscia w ciaze, a jednak nic o dziecku nie wspomina, to czesto i w facecie zaczynaja rodzic sie obawy, ze przeciez kazda baba chce miec dziecko, a na nia juz najwyzsza pora a nic nie mowi, to pewnie nie kocha tak do konca.

Gość no wlasnie dokladnie tak to
bylo u mnie i mojego bylego. On stwierdzil, ze jak nie chce miec z nim dzieci, to go za malo kocham i w ogole jakies pierd.oly zaczal wymyslac, bo mu sie kompleksy uruchomily. Masakra.

Ale co to za jakieś dawanie świadectwa miłości że chce dziecka. Dlatego trzeba to ustalić wcześniej a nie później się domagać świadectwa. Przecież to jest dziecinne, daj mi dziecko bo Ci nie uwierzę że mnie jeszcze kochasz. Jakby mi tak kobieta powiedziała to nawet jak by była ostatnia na ziemi to bym odszedł. Adres do korespondencji: nieglupi30@wp.pl

A może później zażąda żebym się wykastrował co by jakiejś innej nie zrobić. Paranoja. Jeśli jesteśmy razem to mamy sobie ufać.

nieglupi30, chetnie bym z toba o tym pokonwersowala, gdyby nie dwie rzeczy, internet mi siada i trudno mi sie pisze, a drugie to, , czytajac twoje konkluzje z wypowiedzi innych, w tym mojej, nie jestem do konca przekonanana, co do tego, czy dobrze wybrales nick...

Gość hahaha kocham was
:D

Wiem że to facet chciał dziecka w końcu, bo sobie ubzdurał że kobieta każda chce. Tak czy owak, chodziło mu o świadectwo miłości. Ważne która strona, dla mnie nie, ustalili wcześniej a tu nagle jakiegoś świadectwa któreś chce.

...ale tak w skrocie napisze ci tylko, bo naprawde niekomfortowo mi sie pisze w tej chwili, ze to nie chodzi o dawanie sobie dowodow milosci. Tak naprawde, bardzo malo jest osob w wieku dojrzalym, czyli przyjmijmy po trzydziestce, ktore z pelna swiaadomoscia moga stwierdzic, ze na pewno nigdy nie beda chcialy miec dzieci. A te kobiety, ktore tak mowia, zwykle kiedy przekrocza 30 -sty rok zycia, zaczynaja sie czesto zastanawiac nad tym, jak to faktycznie bedzie, kiedy beda mialy lat 50 , i wtedy juz nie bedzie odwrotu. Jezeli ktos jest w dojrzalym zwiazku, i dobija do tego wieku, to naturalnym jest, ze musi sie zdecydowac. To jest bardziej na zasadzie, ze skoro jestesmy razem, i chcemy byc, to dziecko w niczym nie przeszkodzi, a skoro przeszkadza, to pewnie znaczy, ze ta osoba ktora jest przeciw, nie do konca jest pewna tej relacji. Mezczyzni czesto nie pamietaja o tym, ze dla kobiety, porod po 35 r.z wiaze sie z co raz wiekszym ryzykiem powiklan.

Wiem i pamiętam, mi do szczęścia nie brakuje dziecka i dlatego szukam partnerki z którą będziemy szczęśliwi mając siebie. :)

Gość Powiem więcej
mężczyźni w ogóle nie zastanawiają się często, co kobieta o tym sądzi, bo zakładają że każda kobieta chce mieć dzieci (nawet ktoś tu wcześniej tak napisał) i w ogóle nie traktuja odmowy poważnie. A przecież bardzo wile kobiet nie chce mieć dzieci i trwaja w tym przekonaniu niezależnie od swoejgo wieku.

Proszę więc o kontakt kobiety które nie chcą mieć dzieci i czytały temat. Adres do korespondencji: nieglupi30@wp.pl

Ty po prostu tak naprawde nikogo jeszcze nie pokochales, twoje zwiazki sa plytkie i ograniczaja sie do zaspokajania twoich potrzeb. Gdybys pokochal kobiete to albo sam chcialbys miec z nia dziecko, albo gdyby tylko jej ona chciala tego bardzo, to i tobie by to nie przeszkadzalo. Po prostu nie trafiles jeszcze na taka, albo jestes jedna z tych osob, ktore nie wiaza sie na powaznie z innymi. Zreszta, sam topik na wiele wskazuje. 3 miesiace jestes sam i juz przezywasz ze nikogo nie miales. 3 miesiace to nic. Ludzie, ktorzy sa w powaznych, albo w w miare tylko powaznych relacjach, nie sa gotowi po trzech miesiacach na zwiazek z kims innym.

Gość ja mam dużo więcej lat
niż Ty, więc nie będę Cię uwodzić, bo i Ty wolisz młodsze i ja wole młodszych ;) Ale życzę Ci powodzenia :)

Gość pleciesz 5/10
A naprawde to 3 po 3. To, ze ktos nie chce miec dzieci, nie znaczy, ze nie umie kochac! A jak ktos takie teorie wymysla, to sam ma problem z otwarciem sie na innych i na odmienne od jego wlasnych potrzeby...

3 miesiące to 3 miesiące plote 5/10 Dlaczego mierzysz wszystkich swoja miarą. Są ludzie myślący inaczej niż Ty. napisałaś Gdybys pokochal kobiete to albo sam chcialbys miec z nia dziecko, albo gdyby tylko jej ona chciala tego bardzo, to i tobie by to nie przeszkadzalo. Tylko widzisz ja dla miłości nie jestem w stanie się tak poświęcić. Wolę być szczęśliwy niż być z kimś tylko dlatego żeby dać mu dziecko. Stawiam sprawę jasno, dla mnie posiadanie dziecka nie jest wyznacznikiem miłości. A jeśli chodzi o okres karencji po nieudanym związku to jest to moja indywidualna sprawa i nie interesuje mnie ile inni potrzebują czasu.