Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwono zielono brązowa

NISZCZĘ SOBIE ŻYCIE!!!!!!!

Polecane posty

Gość BXXXXXXX
Jest ktoś z wczoraj ? fajnie się pisało ;). W końcu naprawiłem Caps Locka i mogę normalnie pisać :).

Gość z taborami cyganami
Ja jestem.Własnie wpadłam na pomysł .Ponieważ wiele osób tu( ja się 1 podpisuję) ma problem z samotnością , to może stworzymy taki topic netowych znajomych?

Gość a ja ostatnio bylam w sephorze
wlasnie taki topik tworzymy ;) juz byl topik samotnych fobikow, z tego co wiem to ludzie sie spotykali ze soba. nic wiecej nie wiem, tylko chwile ich sledzilam. myslalam sobie tak, ze kiedys pojade gdzies dalej, moze nad jakis norweski fiord, i po prostu zakoncze ten los

Gość z taborami cyganami
za zimno w tyłek :D ja bym zamarzła , a ze śmiercią już miałam spotkanie i jakoś mi się nie spieszy.Mam takie pytanie , a macie jeszcze marzenia?

marzenia? a co to :O zartuje. cos tam jeszcze jakies wizje kolacza sie po glowie, ale coraz mniej i coraz slabiej widoczne.

ma za soba probe samobojcza ale nie moge powiedziec by smierc zajrzala mi w oczy, chyba nawet tam, po drugiej stronie, mnie nie chcieli :classic_cool:

Gość z taborami cyganami
no ja akurat miałam ze wzgl na zdrowie ale nalało mi się do tyłka.Nigdy sie nie bałam jak wtedy.A marzenia pozwalaja nie zwariować , chociaz tez już mam malutkie.

takie tycie tyciuteńkie :)

Gość z taborami cyganami
malusieńkie :) ale gdzieś tam kołacze ,że może sie uda jakos je pospełniać.

a udaje Ci sie chociaz robic cos w kierunku spelnienia tych marzen? cos dzisiaj kafe slabo hula :O

Gość z taborami cyganami
robie robię , po prostu mam listę i odptaszkowuję po kolei.No ale część jest związana z poprawą zdrowia a się nie zanosi i to są te tyciuteńkie.Ale strasznie chciałabym tańczyć , drugie to podróze.Poznawanie innych kultur , ludzi.A 3 to nie napiszę ( ale nie facet) - związane ze sportem.Jak mam lepsze okresy to sobie tam ćwicze ile daję radę.

to jest mysl, taka lista. ja chce schudnac :O i sie nauczyc dobrze szwedzkiego, a ze ucze sie sama... brak mi codziennej motywacji :( moze dobrze by bylo sobie taka liste robic co dzien co bede robila.. juz probowalam tyle razy. nie bardzo mnie stac na lekcje szwedzkiego prywatnie

Gość z taborami cyganami
no to rozumie , wydaje się trudnym językiem.Ale z tym odchudzaniem to tak jak ci pisałam wczoraj.Poza tym umiarkowany wysiłek wspomaga produkcje tych "hormonów szczęścia" , więc automatycznie działa to tez na psyche :)Mnie zajęło odchudznenie się 8 mscy.

ostatnio pogoda sie zepsula, to glupie ale biegac sie troche boje bo mi zaraz zdrowie siadze, astma da znac dosadniej o swym istnieniu. ehh chyba jesc przestane po prostu.

Gość z taborami cyganami
nie musisz biegać , wystarczy spacer taki średnio energiczny.A mż to podstawa :D ja uwielbiam słodycze.I to mnie gubiło.

a co do szwedzkiego to nawet nie jest trudny jezyk :) tylko trzeba byc systematycznym, jak w kazdym jezyku.

mnie wlasnie tez slodycze gubia. sluchaj jak masz gg to moze na gg napisz do mnie? numer podawalam ten na 3 sie zaczynajacy jest aktualny

Gość z taborami cyganami
no własnie mam ale uzywałam z dwa lata temu , jak się dokopię do hasła to uruchomię.A jak nie to jutro założę , bo dzisiaj to juz srednio ogarniam technikę :)

ja tam od razu zalozylam, i tak nie wiaze sie emocjonalnie z moimi loginami i numerami komunikatorow ;) myslalam ze to kafe tak beznadziejnie dzis chodzi, ale to jednak moj dostawca :O teraz dobrych pare dlugich minut walczylam, juz mialam dzwonic do BOK zeby mi CTRa zglosili

podnosze, moze czerwono zielono brazowa sie pojawi

Gość z taborami cyganami
a ja dość rzadko korzystam , całe moje wirtualne life to kaffe.No mam nadzieję że uda się zupować temat i podtrzymać.

hahaha, moje wirtualne zycie tez sie skupia praktycznie na kafe :D ale ile mi to zabiera zycia realnego...

Gość z taborami cyganami
ja tu bywam okresami miesiąc potem znikam na pół roku.Zawsze na orendzu.Ładne te nagrania.Ja dzisiaj szybciej zmykam real wzywa od rana bardzo.

prawda, ze ladne? :) tez powinnam isc spac.

Gość z taborami cyganami
no ładne , ja akurat takiej muzyki nie znałam.Ale delikatna muzyka , taka subtelna.A bx się wypiął albo pracuje .

nie sluchasz takich rzeczy? kiedys bylam rozwrzeszczana gowniara i sluchalam numetalu, a teraz wole takiej subtelnosci. BX o nas zapomnial chyba, tak samo jak autorka. ale chwila, on dzisiaj cos napisal, prawda? moze czasu nie mial. normalni ludzie o tej porze juz spia zazwyczaj :D

Gość z taborami cyganami
wiem wiem ale ja nie jestem normalna.Pewnie pracuje .No nie ja akurat słucham innej muzyki łacznie z punkiem :D Zmykam na dziś mam nadzieję ,że top jutro będzie i dobrej.

wzajem ;)