Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fanka Ajrona :-p

gdzie jest Ajron? :(

Polecane posty

Obgadywaniem ? v34 Tak by wyglądało gdybym szeptał komuś do uszka. Jest temat więc piszę. :) Jakoś nie szczególnie potrzebne są do tego osoby bezpośrednio zainteresowane. Mogą swobodnie poczytać sobie co o Nich aktualnie myślę i jak im przyjdzie ochota zbesztać mnie tu, czy gdziekolwiek indziej. :)

plotkowaniem :classic_cool: a facet lubujący sie w plotach to eunuch[nie obrazając eunuchów] :classic_cool: Jak widze lubisz dostawac "przecior"😴

Plotkowaniem... hymmm... Będę musiał nauczyć się tego słowa. Ale to chyba nie wiąże się z utratą .... 😭 !!!! Bez "tego" nie byłbym już sobą :D :D Lubię ludzi, którzy mają coś ciekawego do napisania. :) Na moje nieszczęście szybko popadam z nimi w konflikt i można odnieść błędne wyobrażenie, że lubuję się w "przeciorach" :P :P "Przeciory" ?! To jakaś nowa forma tyrania, o której nic mi nie wiadomo?

Aż tak dramatycznie to wygląda v34 ? Nie sadze. Zawsze dmuchasz na zimne ale tym razem zachowujesz się, jakbyś wróżyła z fusów po herbacie. :P Niezależnie od drogi jaką przejmie ten topick. Miej świadomość v34, że jesteś osobą opiniotwórczą. I mimo że nic nie dynda Ci między nogami, jak u Twoich kastratów, proszę nie spierrdol tego tak badziewnymi postami. :O

wiem Nowy ze można pierdolić :classic_cool: ale tak bez ruszania doopą??:classic_cool:

o nie! po takim seksie musze uslyszec ,,wydymalas mnie kochanie,, nie ma ruszania dupa.to moja pozycja od poczatku do finalu.:)

Gość arwribizdusnbfi
dajcie maila do ajrona :D

może dzisiaj Szanowny Pan się odezwie :-p

Gość wirtualna żona Ajrona
Czuję się teraz jak gołąbek wysłany od Boga. :classic_cool: Ajron powiedział, że pierrdoli forum, bo nie ma tu o czym rozmawiać a przede wszystkim nie ma z kim rozmawiać, więc se zniknął. I dobrze. Jak do niego zafonię, to przekażę, ze psychofanka go rozpaczliwie szuka. Prawie jak w "Do widzenia, do jutra". :D:D:D:D:D "bo nikt nigdy zakochanych nie traktuje na serio". 😭 :D 🖐️

żal mi Ciebie Vera :-p bo widzisz ,tak się składa że P.do mnie dzisiaj dzwonił w drodze do pracy Zmień nick bo już nie aktualny polecam "rozwódka po Ajronie" :-p :D

Gość wirtualna żona Ajrona
To powiedz mu, żeby sobie sprawdził pocztę i pozdrów. :classic_cool: PS. Mnie też jest Ciebie żal. :D

Ty się o mnie nie obawiaj ,bo mi samej siebie żal :classic_cool: :D , Nie ma czasu na Twoje mejle ,mówi że przynudzasz zdziepko :-p

Gość vera lynn z The Wall
PS2. NIEAKUTALNY. Słownik do ręki weź przed chęcią udzielania się na forum publicznym. :) 🖐️

przynudzanie - właśnie o tym mowa :-p