Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ładna blondddynka

Zabawił się mną i olał:(

Polecane posty

Gość ładna blondddynka

Pare miesiecy temu poznalam faceta przez neta...pisalismy duzo ze soba,ale nigdy nie zaproponował spotkania mimo,iż wyraźnie dawal mi do zrozumienia,że mu sie podobam...po paru tyg.przestal sie odzywac...jak ja zagadalam odpisal,ale tak bardziej zlewająco....ost.mial imieniny....tzn.nie mialam pewnosci czy ma wiec,wyslalam eske z zapytaniem...odpisal twierdząco...no wiec ja mu wtedy wysłałam miłe zyczenia,a on co???Nawet mi dziekuje nie napisal:( a wydawal sie taki facet z klasa...wykształcony...po 30stce....pobawil sie mną i olał:( przykre:(

Postąpił prawidłowo. Przez net raczej nie poznaje się charakteru i upodobań człowieka, ale w realu już tak. Musiałaś słabo wypaść, niestety.

Gość gfdfdfdffdf
naiwna jestes kobieto, zachowujesz sie jak by ci malzenstwo proponowal. facet zmienil plany, moze kogos poznal i zerwal z toba kontakt

Gość ładna blondddynka
to znajomy znajomego z pracy,a nie zupelnie obca osoba.Kiedys slyszalam od tego znajomego,że tamtem to babiarz...widocznie mial racje:(

Jaki babiarz? Przecież się nie spotykaliście. Najwyraźniej nie zainteresowałaś go wystarczająco, żeby kontynuował znajomość...

Gość ładna blondddynka
jestem glupia blondynk:(