Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się aaaa

Za 3 h dentysta, bardzo się boję i już panikuję :(

Polecane posty

Gość boje się aaaa

ma ktos taki strach przed kazda wizyta? chyba czeka mnie kanalowe..ehh od kilku dni przezywam

Myśł sobie w ten sposób, za 3 h bedzie po wszystkim i bedziesz miała spokój i nauczke ze ząbki trzeba szorować :)

Gość boje się aaaa
oj dzieki za otuche,staram sie tam myslec, a mial ktos z was robione znieczulenie metodą komputerową? bo w tym gabinecie chyba to bede miala ,jak to wyglada ?:)

Gość oooo dobrzezzoo
przypomnialas mi wlasnie umowilam sie na wizyte 3 tyg zab mnie bolal i w koncu zadzwonilam nic nie boj bedzie git ;)

Gość ja teraa wlasnie mam stresa
Czyzby awans dent w Kielcach??? tam maja znieczulenie komputerowe

Gość ZdeterminowanaNa Sukces
Zawsze jest znieczulenie gdy sa pieniazki :classic_cool:

Gość bogna83
no ja też za chwilę do dentysty... ale do pracy :] hehe

Gość bogna83
i na zyczenie pacjenta zawsze znieczulamy, czy kanały czy nawet polerowanie zęba:P i si enie płaci za znieczulenie

Gość wenus83
Ja miałam i nic nie czulam

Gość boje się aaaa
no to dzieki za slowa, mam nadzieje ze prawdziwe i nie zwariuje tam z bolu, i nie bedzie mną miotalo jak szatanem :D juz sie relaksuję,ale ciezko mi to idzie, tam w gabinecie sie lezy,to juz w ogole presja:D nie to nie kielce :)

Gość boje się aaaa
ile kosztuje u was znieczulenie komputerowe?? czasem mysle ze dentystka z asystentką plotkują na temat ząbkow pacjentow jak ktos wychodzi, bo tyle sie nasluchaja i naogladaja...

Gość boje się aaaa
nie nie, kontrolna juz byla dawno, teraz juz jedziemy z koksem :) kanal jedynki mnie czeka-podobno rzeźnia no a reszta to tam pikuś

Gość boje się aaaa
na polerke zęba biora znieczulenie?? o rany:) to az tak sie nie boje hehe niedawno mialam borowanko bez znieczulenia,ale nie dlatego ze nie mialam kasy,tylko dentystka mnie zagadala,zaczela cos opowiadac i mi robic w miedzyczasie,mysle kurcze nie mam znieczulenia,wiec pewnie jeszcze nie zaczela... a ona mowi gotowe :D a to zartownisia :D

Malutka_w_szpileczkach90 Stomatolodzy a w szczególnosci asystentki zawsze między sobą rozmawiają o przypadkach powaznego zaniedbania zębów , albo jak ktoś ma zgorzela etc norma Jasne ;) ja jakos pracuje jako połozna i nie obgadujemy pacjetek, wyglau cipek, rozwarcia etc pfff

Gość Pytajaca....
Nie mowcie mi ze w wieku 20-30l macie usuwane zeby?!!!

Gość boje się aaaa
malutka w szpileczkach a ja mysle ze my sobie wiecej dodajemy bolu strachem i nastawieniem niz obiektywnym bolem, zastrzykow sie nie boje,troche boli mnie gardlo wiec bede sie na tym skupiac ;p czesto bywam u lekarzy, mialam gorsze zabiegi na uszy np, to dopiero niezle klucie... takze nie boje sie ale nie wiem co mnie czeka bo nigdy nie mialam kanalu,a tu mysle ze bedzie bo mam jakis stan zapalny

Zdeterminowana A ja studiuje stomatologie , byłam w niejednym gabinecie i wiem co mówię;) poza tym pomagam kilku babeczkom, które kończą studium asystentki stomatologicznej , wiekszosc pracuje w gabinecie a robią dyplom bo taki przepis wszedł , i się nasłucham niemało:D

Gość boje się aaaa
ja nie mam usuwanego ani jednego :)

Gość panikarrra
Ja zawsze ze znieczuleniem! Z tym, że u mnie się za to płaci i to słono :P I u nie też jest to komputerowe, często z niego korzystałam. Nie odważyłabym się za chiny leczyć kanałowo "szóstkę" z czterema kanałami bez znieczulenia :P

Gość boje się aaaa
tak..ciekawe czy te asystentki same maja piekne perlowe usmiechy... bo jak wiemy szewc bez butów chodzi;P

To sie nazywa brak profesjonalizmu :classic_cool:

Gość boje się aaaa
panikarrra a jak wyglada znieczulenie komputerowe? czy jest lzejsze od standardowego? to prawda co piszą?

Gość gadaja miedzy sobą
też byłam tego swiadkiem ale dla mnie to jest chamstwo, poza tym trzeba miec ubogie zycie własne ,żeby obgadywać pacjentów.Taki brazyl w wersji polskiej.A emocje z tego jak na grzybach.