Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje się aaaa

Za 3 h dentysta, bardzo się boję i już panikuję :(

Polecane posty

Gość boje się aaaa
masz racje malutka., jednak u mnie z tym zabkiem jest za pozno,bylam za granica tam olalam wiadomo.. i teraz sie obudzilam jak wdalo sie zapalenie,choc mysle ze niewielkie...

Gość uiiiojl
ja wiem miluitka ale strach w ogole rpzed dentysta, nie rzed bolem ale dentysta paralizuje na tyle ze nawet boje sie isc do ganinetu na samo sprawdzenie zeba

Gość boje się aaaa
nie mowila, ja czuje,bo czytalam o tym. Nad gorna jedynka mam dziaslo lekko napuchniete, jest czule,jakby unerwione bardziej. I to tyle. Cot o moze byc jak nie zapalenie,moze jakaas torbiel czy co? ale nie widac go,tylko jak jezykiem dotykam to czuje roznice i tyle.

Gość boje się aaaa
malutka- dotrę na pewno,bo mam po sasiedzku :D wychodzę z klatki i mam dentyste haha. Tak wiem-zalosne:) jak to sie mowi-najciemniej pod latarnią :D Na 14 idę. Takze coz zrobic, czekalam tydzien na swoja kolejke,juz nie bede zwiewać perfidnie :)

Gość boje się aaaa
a moze orientujesz się,ile sie placi teraz za znieczulenie komputerowe lub standardowe?

Gość boje się aaaa
a moze ktos wie, co to jest ozonoterapia? bo napisane u nich ze specjalizują sie w tym i laseroterapia.

Gość uiiiojl
a jakie to ejst znieczulenie komputerowe?

Gość boje się aaaa
poczytaj sobie, teraz duzo wlssnie o tym piszą, gabinety oferują komputerowe,lzejsze dla zniesienia i bardziej przyjemne, nie paralizujące polowy twarzy

Gość boje sie aaa
bylam juz,wrocilam:) nie taki diabel straszny, wprawdzie trafilam na inna pania dentystke bo mojej nie bylo i robila mi nowy przeglad. mioalam tylko usuwanie kamienia i polerowanie zebow :) Ale za kilka dni mam kolejna wizyte i juz bedzie krwawiej :D

Gość a ja miałam ostatnio
robione leczenie kanałowe pod mikroskopem! I jeszcze jakąś kamerkę mi w zęba wprowadzano. Takie to cuda teraz mają, że ho, ho! Znieczulenie komputerowe też oczywiście. Kiedyś bałam się straszliwie dentysty. Teraz pozostał tylko strach przed ogołoceniem portfela :p

Gość baśka1980
Też bałam się dentysty, do czasu, aż natrafiłam na Krainę Uśmiechu w Bydgoszczy chodzę do doktora Adriana Marcol i jest to doświadczony i bardzo miły dentysta, dzięki niemu już nie boję się kolejnej wizyty.