Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Malutka12345

Gdzie to mozna zglosic?

Polecane posty

Gość Malutka12345

Moja brata ma 25 lat i dwuletniego synka.Problem sie w tym sie nie potrafi sie nim zajac. Dziecko ciagle gdzies podrzuca by spedzac z nim jak najmniej czasu. Wczoraj sama mialam maluszka na noc miał cala pupe odparzona az mial takie ranki. Co robic? Bratowa mowi ze jest na cos uczulony i nic nie robi.... Zaznaczam ze to jest od tygodnia tylko od ok 3 misiecy. Czy moge to gdzies zglosic anonimowo? I jak tak to gdzie?

Gość lifestyle
kochana ty tego nigdzie nie zgłaszaj tylko pogadaj z bratem i bratową pokaż im co mały ma na pupie i zapytaj co to ma znaczyć i ewentualnie postrasz ich troszkę ze jak sie nim porządnie nie zajmą to coś z tym zrobisz

a czemu od razu chcesz zgłaszać do opieki ? może spróbuj na początku pogadać, poradzić, może ona sama nie wie jak ma się zająć dzieckiem, a wstydzi czy nie chce zapytać. pokaż co ma zrobić, poleć wizytę u pediatry itp. chciałabyś że by bratu zabrali dziecko? myślisz że w placówce będzie mu lepiej? ja bym starała się załatwić to w rodzinie.

Gość ANIA MA PSA
tak szczerze mówiąc to nigdzie, bo to nie jest problem, którym jakakolwiek instytucja się zajmie. Co innego, gdyby dziecko było bite, ale wtedy musiałabyś mieć świadków, żeby ktokolwiek się tym zajął.

jak się dzieckiem rodzic nie chce zająć to jest problem... u mnie w rodzinie było podobnie... ojciec miał w dupie dziecko, żona żeby utrzymać dziecko i rodzinę wyjechała za granicę... oboje w sądzie zrzekli się praw do tego dziecka i wzięła go pod opiekę prawną moja mama i go wychowuje do dziś a mija już 8 lat możecie to załatwić podobnie

Gość jasne ale
pod warunekiem ze Malutka12345 nie ejst psychopatkom I nie psize tego zeby kogos tu urazic, ale rozne sa sytuacje. Jak mam wierzyc w dobre intencje autorki jak ona zaraz z opieką spoleczna wyskakuje. Co z Ciebie za rodzina, wstydź sie kobieto. Wcale nie ejstes lepsza od rodzicow dziecka!

Gość jasne ale
psychopatką, sorry

Ale co chcesz zgłosić?Że dziecko ma odparzoną pupę?:P Co Ty piszesz?A udowodnisz ze zaniedbuje dziecko tak ze t zagraza jego zyciu i zdrowiu??? Poza tym chcesz na brata donosic?Pogadaj z nim wytłumacz co i jak

Odparzona pupa i zostawianie dziecka pod opiką rodziny nie jest powodem do zgłaszania sprawy opiece