Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurydykaa

lubie kiedy..

Polecane posty

Dzień dobry:)🖐️ Świat jest piękny........:)* A może nie jest...sam nie wiem.

Gość eurydykaa
sądząc po porze obiadowej-napewno jest piękny:-). Milego..

Pora obiadowa daje ledwie zadatki, czy może kreśli perspektywy prawdziwego "piękna".....! Piękno w CAŁEJ krasie, dostępne bywa wieczorkiem.:) Tak nawiasem, to jakis paradoks, mówi się o podziwianiu piękna, o najładniejszych widokach - wieczorem, gdy ciemno już!? Chyba, żeeeeee mamy na mysli podziwianie "widoków" nie tylko wzrokiem!:P 🌻;)

.... i ten głód piękna, ta zachłanność, każe szukać go nieustatnnie, i coraz to rozszerzać obszary poszukiwań, nawet na fora internetowe:) ))))))))))))))))))))))) To jest prawdziwa pasja konesera, tak myslę.;)

Gość eurydykaa
dzien dobry mglistym porankiem! CÓŻ SIASIU KOLEKCJA POWIADASZ:) MHM NIE JESTEM WARTA STAĆ W PAMIĘCI OBOK ZBIORÓW SZLACHETNYCH POZWIEJE WIEC TWE MYSLI:) GDYŻ ANI PIĘKNE ANI CIEKAWE WIDOKI DO KOLEKCJI BYŁYBY ZE MNIE HE HE I NIE DOŁĄCZYSZ BIEDAKU MNIE DO STOSU..:) MILEGO I OWOCNEGO DNIA ZYCZE:)

Hej:) Więcej wiary, a jeszcze więcej odwagi, proponuję.;) P.S. Hmmmm? Wydaje mi się, że to auto-subiektywizm, coś z... kompleksu nawet..... Może by tak.... łagodniej na siebie wejrzeć, na własny wizerunek!?:) Ale dostaliśmy w prezencie wolną wolę ( niektórzy twierdzą, że na nasze nieszczęście), i żyjemyw wolnym kraju, więc każdy wybiera własna drogę. A może to łagodna forma wypraszanie mnie ze swojego topiku ( bo straszę innych potencjalnych użytkowników......?:O

Gość morellowa
myślę, że Eu nie chce być częścią kolecji, chce być tą jedyną :) jak każda z nas? niektóre akceptują się w roli "precious", najlepszego egzemplarza kolekcji... ale z czasem i to uwiera :) pozdrawiam

:O...no taaaaak, oczywiście, sam nie wpadłem na to najbardziej prawdopodobne wyjasnienie, normalka. Aleeee, ja też chcę być tym jedynym!!!!!! ( przekornie dodam - dla każdej:P ) Morell - kolekcjonowanie wynika nie z zapędów hobbystycznych, i nie z konieczności pofolgowania rozbuchanym chuciom, a jest jedynie rezultatem poszukiwań, "tej jedynej", dla normalnego, eeee.... dla wypełnienia powinności, nałożonych na nas ( jako brzemię;) ), przez naturę.:) Pisałem zresztą o tym, w dość żartobliwej formie na początku tego tematu.:) ))))))))) Zresztą, nie ja wymysliłem tutaj termin "kolekcja, kolekcjonowanie".:) W takim, a nie innym interpretowaniu mojej radosnej "twórczości" t, moich zabiegów tutaj, nie pomagają rózne od naszych, męskich, podejścia do tego kobiet. Kobiety z natury swojej, jak słusznie zauważasz, szukają dla siebie tego, dla którego będą tymi JEDYNYMI. I jest jak jest, i nie zamierzam tego rewolucjonizować.

Oj Euryduko, Eurydyko! Przeciez niczego nie wymuszałem, do kolekcji siłą nie wlokłem...! Wydawało mi się, że to wesoła rozmowa, dla rozrywki, ku poprawie nastroju, obydwu stron!? Oczywiście, zgodnie ze swoimi zasadami, przyznam, że w każdym działaniu, we wszystkich zabiegach, jest jakas ukryta nutka podtekstu. Ale to normalne, to sół kontaktów, i wszyscy o tym wiemy, i tolerujemy to, a przynajmniej powinnismy.:) Cóż, widać niegodzien jestem każdej znajomości...... . "Za wysokie progi..." pewnie. :)🖐️, niech Ci się wiedzie dobrze:*

Gość Wadi
Taki fajny topik a pada :-)

Gość eurydykaa
Puk puk!Zyje tu ktoś jeszcze?:)SIASIU-Ty ludziu jeden Ty;).. Maly poślizg w życiu złapałam(ale nie bede sie rozwodzić bez potrzeby)jednak po trudach i bojach WRÓCIŁAM!!Wróciłam i co widze?? Wszyscy myślą nadal ale nikt nie pisze:)..SIASIU ja tam jako pionek sie bardzo nie czuje ale jak kobieta i owszem;).A i uciec bym nie śmiała bez pożegnania od Romea bo przeciez-jak odejsc to oboje.HA!Znając jednak MESKA naturę i zapędy..śmiem twierdzić,ze..

Gość eurydykaa
TYMCZASEM ZYCZE SUPERRRASNEGO TYGODNIA I POGODY-NIE TYLKO ZA OKNEM;)

Gość Wadi
Eurydyko chcesz aby topik żył to pora wstawać . :-)

Gość eurydykaa
DZIEN DOBRY WSZYSTKIM! NEKRO..DZIEKUJE ZA PAMIĘĆ I TO COS;)..POZDRAWIAM ŻYCZĄC MILEGO DNIA. WADI CHCIEC A MOC-DWIE RÓŻNE SPRAWY:). TOBIE TAKŻE DZIEKUJE ZA ODWIEDZINY I ZAPRASZAM DO KONWERSACJI..SKORO PADA:P.WSZYSTKIM POGODNEJ ŚRODY ZYCZE:)

Gość Wadi
Witam , widzę że języczek to masz tylko jeszcze czy ostry ...

Gość eurydykaa
Wadi..cala jestem ostra. wredna i wszyscy maja mnie dosc. TABASCO PRZY MNIE TO PIKUS;P I to nie jest zadna autoreklama:)

Gość Wadi
To że jesteś ostrą to zaletą jest w pewnych sytuacjach :-) tylko ta twoja wredność niepokoi mnie ...

Gość eurydykaa
WADI TWOJE OBAWY SA UZASADNIONE.. MILEGO WIECZÓRKU ZYCZE WSZYSTKIM CZYTAJĄCYM. CIEPŁEGO MLEKA DO PODUCHY GDY ŚWIAT CALY W PUCHU:)

Gość Wadi
Eurydyko mam rozumieć iż chcesz abym przestał odwiedzać twój topik ?

Gość eurydykaa
WADI COS TY ZNOW WYMYŚLIŁ LUDZIU?!:). PRZECIEZ CIE NIE ZABIJE PRZEZ LITERKI:) A PO ZA TYM..JA JESTEM Wredota nie kilerka. ZYCZE UDANEGO CZWARTKU WADI I NIE BÓJ NIC..IDĄ SWIETA WIEC MOZE I JA LUDZKIM GŁOSEM PRZEMÓWIE:)

Gość wadi
ale to topik o tym co sie lubi a nie o cechach charakteru hehehe ale jak juz przy tym jesteśmy to jak one sie objawiają ???

Gość eurydykaa
PRIVIET:D CÓŻ..WADI ..JESTEM JAK DZIECKO ROSMARY CZY JAK TO SIE TAM PISZE HE HE.. A CO LUBIE-WRÓĆ DO POCZĄTKU TOPIKU MOZE TY NAPISZESZ CO LUBISZ?:) ZAKRECONEGO PIĄTKU:P ZYCZE WSZYSTKIM

Gość eurydykaa
BALWANKOWYM RANKIEM WITAM:) WADI..TO COS JEST BARDZO INTRYGUJĄCE ALE..MOJA BABSKA NATURA(WŚCIBSTWO) JEDNAK MNIE NIE ZNIEWOLI I BEDE TWARDĄ:) NIE ZAPYTAM;). SLODKA KAWA? A TFU TFT:) A PROPOS KAWY..ZAPRASZAM ZAGLĄDAJĄCYCH BO ŚWIEŻUCHNO ZAPARZONA::) WADI WIDZE ZE WIESZ CO TYGRYSKI LUBIĄ NAJBARDZIEJ;). POZDRAWIAM

Gość Wadi
Witaj , skoro nie pytasz to ja nie będę mówił ;-) a jeśli ta kawa jeszcze z jakimś ciasteczkiem to się wpraszam

Gość eurydykaa
WADI..TA TWOJA STANOWCZA ODMOWA WPŁYNĘŁA NA ZMIANĘ MOJEJ DECYZJI:) CHCE WIEDZIEC! TAK! CHCE WIEDZIEC CO TO JEST TO COS?:) CIASTKO NIE WIEM CZY ODPOWIADA ALE..DZIS SA BULKI TROPIKALNE. ZAPRASZAM

Gość Wadi
Chcesz mi powiedzieć że jednak zniewolenie bierze górę i ciekawość wygrywa ??? :-)

Gość eurydyka@vp.pl
KOBIETA ZMIENNA BYWA.. ZNIEWALAJA MNIE INNE'' RZECZY'' A TU PO PROSTU LUDZKĄ NATURA WYGRAŁA:P NO I TO STANOWCZE:NIE POWIEM. PRZYJEMNEJ NIEDZIELI ZYCZE.

Gość Wadi
Witał niedzielnym porankiem . A cóż to za rzeczy które cię zniewalają ? :-)

Gość eurydykaa
WADI TO WYCHODZI W PRANIU. ZALEZY OD NASTROJU,SYTUACJI.COS CO TOBIE WYDAJE SIE PROZA MNIE MOZE ZNIEWALAC