Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eurydykaa

lubie kiedy..

Polecane posty

Gość Wadi
Mianowicie ? :-)

Gość eurydykaa
WITAM W NOWYM TYGODNIU! WADI CO TY TAKIE TRUDNE ZADANIA WYMYŚLASZ DLA PROSTEJ KOBIETY? WIESZ CO BY MNIE ZNIEWOLILO NP DZIS?TRAWNIK POD BLOKIEM WYSŁANY JAK DYWAN PRZYLASZCZKAMI HE HE. MILEGO..pozdrawiam i stawiam kawe na stół:p

Gość Wadi
Witam mroźnym rankiem . Że trudne dopowiedzi są to wiem ale że pytania ? nie wiedziałem :-) na kawe zapraszasz a język mi pokazujesz ? w takim razie zrobię sobie sam ...

Gość eurydykaa
..ze język to dlatego iż pokazuje jak oparzyłam i zebys uważał(to takie zakamuflowane ostrzeżenie bylo) nie,ze kawy zrobionej czy cos tam zaluje.. jednego tylko pojąć nie moge :o co chodzi z tym pytaniem?? jak juz wspomniałam prosta kobieta ze mnie

Gość Wadi
Uważał że kawa gorąca czy twój język ostry :-) ?

Gość eurydykaa
chodzi o te trudne pytania o których wspomniałeś..nie wiem do czego sie tyczy ta wypowiedź. JĘZYK MAM OSTRY ALE NIE WIEM CZY GORĄCY..NIE MOIM ZADANIEM TO SPRAWDZAĆ HA HA, DOBREJ NOCY ZYCZE

Gość .wadi.
Witaj ja już schodzę z tego topiku ponieważ na sąsiednim na którym też byłem jakiś prostak zaczął najpierw się podszywać a potem zaczernił sie , musiałem teraz dodać kropli , dlatego niewidze sensu pisania bo nie będziesz nawet wiedziała która jest moja wypowiedź . Pozdrawiam ...

Gość eurydykaa@vp.pl
DZIEN DOBRY! WITAM CIE ADONISIE I MILO MI ZE POŚWIĘCIŁES CHWILE LEKTURZE TEGO TOPIKU.ROMANTYKA??..mhm moze i tak,jednak miałobyc prawdziwie nie romantycznie:).POZDRAWIAM I ZAPRASZAM PONOWNIE. WADI-LUDZIE PODLI BYLI SA I BEDA,KTOS KTO NIGDY NIE UMIE BYC SOBA BEDZIE SIE PODSZYWAL I ŻYL ŻYCIEM INNYCH..MILO BYLO JEDNAK..POWODZENIA ZYCZE I MOZE KIEDYS WPADNIESZ POD INNYM NIKIEM. czytających pozdrawiam i gorąca czekolada częstuje.

Gość .wadi.
I mi fajnie się z tobą rozmawiało mimo że zamieniliśmy tylko kilka zdań mając nadzieję na dłuższą rozmowę ale jeśli poczytasz mój drugi topik sama stwierdzisz że takie pisanie mija się z celem . Pozdrawiam cieplutko .

Gość eurydykaa@vp.pl
wadi mozesz napisac na email jesli masz ochote. A ten drugi topik to jak sie nazywa bo nie wiem:(. Również pozdrawiam

Gość .wadi.
Mówię o topiku chciałabym mieć "dobrego kolegę do rozmów "

Gość eurydykaa
lojeżu kolczasty to wszystko jakies takie..za bardzo skomplikowane jak na moje iq..zgubiłam sie juz na samym początku błądzenia..dobrze ze ja prawie wcale sie nie udzielam to moze mnie ten topikowy koszmar ominie.ZYCZE POWODZENIA I CIERPLIWOŚCI..WADI

Gość Niewieciecozrobić???
Zaczernijcie swoje NICKi, i nikt pod Was nie będzie sią podszywał, Gamonie.:) Powodzenia.;)

Gość eurydykaa
o prosze widze,ze gamonie j/w wpis tez posiadają zdolność pisania ..szkoda ze jeszcze nie rozumieją ze nie chodzi o to zeby sie czernic a zeby nikt nie ''żył nikiem''innych..to takie proste ukraść komus cos a zarazem takie Smieszne i trywialne..bo nie stać kogos na własny..a moze po prostu to zbyt duży wysiłek intelektualny..pozdrawiam

Gość Niewieciecozrobić???
Idealiści!:) Takie podejście jest mało praktyczne w dzisiejszym świecie, -Przecież ułatwiamy sobie życie, chociazby nie stosując obowiązujących w cywilizowanym świecie zasad pisowni (bez dużych liter i interpunkcji).;) A wykradanie czyichś nicków to nie wygodnictwo, a raczej trollizm. czesc]