Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sdsflfdjdlsgalepfjedeafafdfw

Czy ktoś ma tak jak ja??? ...

Polecane posty

Czuję się taka bezradna,nic mnie nie cieszy... Mam spotkać się z cudownym facetem ale się boję ..czego?? sama nie wiem, mam 19 lat a nigdy nie byłam w związku..tylko takie przelotne jakieś..spotkania bez zobowiązań (jestem dziewicą) boje sie tego bo mam taki swój własny świat i boje sie,że ktoś mi go ''zburzy'' ... poza tym mam matkę alkoholiczkę i wstydziłabym się wziąć chłopaka do domu ... To wszystko mnie dobija,ten chłopak cały czas do mnie pisze (chce sie spotkać) a ja?? ja się boję - i chyba tak mam pierwszy raz. Nie mam żadnych zainteresowań tak naprawdę , żadnego talentu.. kiedyś dużo rysowałam ale brak mi weny i to wszystko gdzieś uleciało.. Ma ktoś tak jak ja ?? Czuję się beznadziejna.. :(

Ma ktoś tak jak ja ?? " Magda ma tak samo jak ty :) i co w związku z tym jak już sie okazało że ma tak jak ty? :)

idź stąd,bo znowu będziesz pieprzył trzy po trzy!! Nikt Cie tu nie prosił frustracie!!

Gość mireczkaa
Przestań! Z jakiegoś powodu ten "cudowny" chłopak zwrócił na Ciebie uwagę, chce się spotkać- nie możesz być beznadziejna! Więc weź się w garść i do dzieła!

Regres - daj mi spokój chujozo ,co ???? Wszędzie się wpierdalasz a nie masz nic do powiedzenia! no właśnie,zwrócił ale On mnie nie zna ... ja bym go chyba zanudziła..jestem otwartą osobą tylko '' przy swoich'' nie wiem mam ochotę sie zabić momentami,te blokady są cholernie poyebane.

Gość Progres
do Regresa: albo jestes idiota, albo piszesz tylko po to zeby istniec.....w sumie nie wiem co bardziej zalosne do autorki: umiesz sie bronic, masz jeszcze ikre, odpisz do tego faceta, umow sie i niczego nie ukrywaj, na nikogo nie pozuj, badz soba...zycie jest piekne, a pieprzymy sobie je wlasnie przez takie nastawienie jakie masz obecnie :)

te blokady są cholernie poyebane" jesteś kobietą wiec blokady masz nie do zdjęcia :)

wiem,że wszystko psuję ale ja nie potrafię...spotkam się z nim i co? On jest wygadany a ja będę tylko przytakiwać?? :(

Gość mireczkaa
na Regresa nie ma co zwracać uwagi- przecież na odległość śmierdzi frustratem. Autorko- Spotkaj sie z chłopakiem, bądź sobą- dobrze pisze poprzedniczka:) I nie ustawiaj się w roli tej, co nic nie umie, nic nie wie- dasz radę. Może on też okaże się nieśmiały? ;) Nie zamartwiaj się.

Regres, wypierdzielaj z tego tematu stary desperacie!!! :O

do Regresa: albo jestes idiota, albo piszesz tylko po to zeby istniec.....w sumie nie wiem co bardziej zalosne" a myślisz że temat, jego formuła i autorka do żałosnych nie należą ? jaki temat takie odpowiedzi na głupotę tylko głupota sie odpowiada

Gość aga malaga
bo czujesz podświadmie że spanie z polskim gównem cię pognębi że on nie jest tego wart poszukaj za granicą, od razu będziesz chciała a takim np. włochem....

ale ja ostatnio z nim rozmawiałam... sam na sam,cały czas gada...ja tylko słuchałam i coś powiedziałam od czasu do czasu,dziwię się,że nie zrezygnował :O

Regres, wypierdzielaj z tego tematu stary desperacie!!!" nie dość ze ma blokadę to jeszcze przed owulacją jest :D

wielki znawca kobiecego ciała się odezwał :O spieprzaj mi stąd stoolejarzu!!

Gość jestes wredna
no to teraz zabłysnęła autorka:D szkoda tego chlopaka dla ciebie, nie spotykaj sie z nim - masz zaburzenia emocjonalne:D

Gość mireczkaa
autorko, skoro z nim gadałaś sam na sam a on nalega na kolejne spotkanie to znaczy, że nie jesteś taka beznadziejna za jaką się uważasz- proste :) A może on cały czas gada bo go oniesmielasz i się denerwuje? Ja tak mam, jak się denerwuję to mi się gadulec włącza :)

aga malaga - nie,On mi się podobał...już dawno..tu nie chodzi o niego :D tu chodzi o mnie i moje problemy, które ciągną się za mną przez to ,że miałam ciężkie dzieciństwo.

Gość aga malaga
spać z polskim gównem to tak, jakbym się w gnoju taplała po co mi to? po co mam się tak kalać?

właśnie ktoś dobrze napisał , mam zaburzenia emocjonalne ..mimo,że nie wyglądam bo jestem w miare ogarnięta...i nikt tego nie widzi..ja wiem swoje :(

Gość aga malaga
ja tam lubię facetów, którzy mnie traktują na ludzie i nie mówią od razu że mnie kochają itd najfajniej jest z facetem, który chce się zabawić i nie z polakiem!!!

mam zaburzenia emocjonalne ..mimo,że nie wyglądam bo jestem w miare ogarnięta" w to drugie bardzo wątpię :D

Gość Progres
do Regresa:...jesli uwazam ze ktos nie urasta do dyskusji ze mna ...to nie podejmuje tematu z nim, bo po co....i radze Ci na drugi raz przemilczec... ....autorka ma chwilowo niska samoocene, co u kobiet jest normalne (zroznicowane srodowisko i oddzialywanie internetu), ale mysle ze mozna ja wyprowadzic z tego bledu, nie ma ludzi idealnych... do autorki: ...jw ktos powiedzial, ze jesli ktos sie Toba interesuje to nie jest juz zle, daj mu szanse...poczujesz dystans i przepasc itelektualna masz zawsze czas sie wycofac....pamietaj ze to jest jedna sprawa, druga jest pociag fizyczny i faceci bardzo czesto przymykaja oko na np: roznice intelektualna, jesli kobieta jest ciepla, opiekuncza i sexi w druga strone dziala to niezbyt czesto.....grunt byc soba i np nie udawac madrzejszej niz sie jest

regres - wątpisz? a co Ty możesz wiedzieć skoro całe swoje życie spędzasz na kafeterii ?? Nie ma tematu w którym by Cię nie było..i Ty śmiesz oceniać innych?? Jestem ogarnięta,na pierwszy rzut oka wszystko ze mną ok,każdy myśli,że mam fajne życie,żadnych problemów... a w rzeczywistości jest zupełnie inaczej .

?? Nie ma tematu w którym by Cię nie było..i Ty śmiesz oceniać innych?? " chyba ci sie coś pomyliło z tym ocenianiem :)

Gość aaaaaaaaaaaaah
regrees - jesteś chory jakis czy co???? faktycznie dowartosciowujesz sie i sypiesz bluzgami jakbys był doswiadczony a wszyscy wiedza ze jestes prawikiem 🖐️ :classic_cool:

Gość panna z sucha glowa
:D bosz, ludzie, ale macie dzisiaj wene