Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex prostytutka

Kulturalny temat o prostytucji.

Polecane posty

Gość mireczkaa
a o czym chcesz dyskutować? O poglądach ludzi nt. prostytucji, czy jak to teraz wygląda? Bo nie rozumiem za bardzo :)

żona-swojego-męża ja próbuje ogarnąć temat:P Po tym ile wie i jak piszę ocenię z kim mam przyjemność:P:P

Gość ex prostytutka
jak to teraz wlasnie wyglada bo przymierzam sie do dania ogloszenia i chce wiedziec czy duzo sie zmienilo. Ale jesli ktos chce wyrazic swoj poglad na temat prostytucji w tym temacie to prosze bardzo:) Byle kulturalnie

ex prostytutka A ilu sponsorów już miałaś?I jak długo z jednym byłaś w układzie?

Gość normalny facet.
prostytutki to bardzo porządany zawód. Osobiście jestem jak najbardziej za. Jedyny problem to stręczycielstwo i fakt, że jest to biznes kontrolowany przez mafię. Kolejna sprawa, to naciąganie klientów i często niski poziom usług. Ale rynek weryfikuje to dość szybko.

Gość drsakli
A jeśli facet miałby małego pytona tak powiedzmy około 13cm to czy to byłby dla Ciebie problem? Bo słyszałem, że niektóre prostytutki odmawiają obsługi klienta jeśli ten ma zbyt mało w spodniach.

Gość ex prostytutka
Mialam 4 sponsorow. najdluzej w ukladzie bylam 8 miesiecy, najkrocej 3 miesiace.

ex prostytutka A miałaś kiedyś chłopaka?czy ktoryś sponosr wzbudził w Tobie sympatię? Sory ze tak wypytuje ale tak jak pisałam probuje zrozumieć

Gość ex prostytutka
wszystkich 4 lubilam. Gdybym nie lubila to nie moglabym z nimi spedzac czasu. Wyznaje zasade, ze nic na sile. Jasne, ze mialam chlopakow, niedawno zakonczylam zwiazek, ale nigdy nie bylam w zwiazku gdy spotykalam sie ze sponsorem.

Gość SamotnyLat27
Brałaś pod uwagę możliwość poślubienia sponsora czy uciekłabyś gdyby padła taka propozycja?

Gość ex prostytutka
bralam pod uwage:P Mojego bylego faceta poznalam wlasnie poprzez ogloszenie i myslelismy o slubie.

Gość SamotnyLat27
więc co poszło nie tak?

Autorko to co piszesz jest naprawdę przykre. Żal mi takich, osób, żal że nie widzisz problemu w swoim postępowaniu. Tylko seks i kasa...

Gość ex prostytutka
nie chce pisac o przyczynie naszego rozstania, ale moge zapewnic, ze nie mialo to nic wspolnego z tym co robilam

ex prostytutka To ja Ci napiszę - podsumuję to co robisz a Ty mnie popraw jakby co: spotykasz się z facetami w układzie kasa-seks-spędzanie czasu Sponsor musi Ci się podobać, być miły i kulturalny (i to ważniejsze niż sama kasa). Nie były to przygody jednorazowe tylko na dłuższą metę

Gość ex prostytutka
adalis tak, z tym moze tylko, ze sponsor nie musi mi sie podobac wizualnie. Nie zwracam uwagi na wyglad, bardziej na charakter.

Gość ex prostytutka
Nie, zadna milosc:D To tylko uklad, zero angazowania sie emocjonalnego. lubimy sie i tylko tyle.

Gość SamotnyLat27
Obejrzałem sobie oferty na stronie sponsoraszukam.pl i jestem zdumiony faktem, że niektórzy faceci wykładają aż 7000-12000zł miesięcznie na swoje kochanki. To ciekaw jestem ile oni muszą zarabiać?

Gość mireczkaa
jeśli można napisać swoje zdanie (bo jak to teraz wygląda pojęcia nie mam) to ja osobiście uważam, że prostytucja powinna być legalna! Opodatkowana, obłożona pewnymi obostrzeniami (badania itp.) Może skończyłoby się stręczycielstwo, czerpanie kasy z tych dziewczyn. A i budżet Państwa byłby mniej dziurawy :)

Gość niedajka
nie wyobrażam siebie w roli prostytutki:(

'nie wyobrażam siebie w roli prostytutki'- no i słusznie...z tym trzeba się urodzić. Albo masz kręgosłup moralny, albo go nie masz.

Gość ex prostytutka
ja pracuje:) Nie zarabiam co prawda duzo, ale jakbym sie uparla to moglabym bardzo skromnie przezyc. Obecnie mam wyplate plus byly mi czasem podesle jakas kase. Ale chce juz zrezygnowac z jego pomocy skoro sie rozstalismy i poszukac kogos na uklad. To ogolnie jest bardzo fajne, bo nie nudze sie, mam zajecia w wolne dni, uwielbiam wycieczki, a tacy sponsorzy zazwyczaj wola wyjezdzac z miasta. No i dodatkowa kasa nigdy nie zaszkodzi