Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex prostytutka

Kulturalny temat o prostytucji.

Polecane posty

Gość ex prostytutka

Nie rozumiem dlaczego poprzedni temat zostal skasowany, bo nikt przeciez nikogo tam nie wyzywal i nie padly zadne wulgaryzmy. Zakladam wiec drugi i prosze o nie kasowanie go, gdyz nie narusza on zadnego regulaminu.

Dokładnie:P Będziecie się tu wymieniać doświadczeniami, przechwalać ile która zarabia i zdziwnienie czemu kasowane?:P

Gość ex prostytutka
Prostytucja w Polsce jest legalna, nielegalne jest streczycielstwo.

Gość ex prostytutka
ale ja nie chce sie przechwalac niczym, chcialam tylko zapytac jak to teraz wyglada, bo 2 lata nie bylam z zadnym ukladzie. I nie chce tu wymieniac zadnych doswiadczen itp. temat jest kulturalny, wiele duzo gorszych jest tu tematow wiec nie rozumiem komu on moze przeszkadzac

Gość ex prostytutka
nie placi sie podatkow, ale nie mozna powiedziec, ze prostytucja jest nielegalna. Bo jesli tak by bylo to nasze panstwo mialoby prawo nakladac kary na prostytutki. A tak nie jest, bycie prostytutka nie jest zabronione przez prawo

Art. 204: . 1. Kto, w celu osiągnięcia korzyści majątkowej, nakłania inną osobę do uprawiania prostytucji lub jej to ułatwia, podlega karze pozbawienia wolności do lat 3. . 2. Karze określonej w 1 podlega, kto czerpie korzyści majątkowe z uprawiania prostytucji przez inną osobę.

Gość i to na tyle
EX możesz już spadać do roboty albo wróć do szkoły

Gość ex prostytutka
"Karze określonej w 1 podlega, kto czerpie korzyści majątkowe z uprawiania prostytucji przez inną osobę." No dokladnie. Nigdzie nie jest napisane, ze prostytutka podlega karze tylko osoba, ktora czerpie korzysci z jej nierzadu.

ex prostytutka A ja mam pytanie Nie wstyd Ci przed rodzina znajomymi że jesteś prostytutką?Nie brzydzisz się sama sobą?Pytam z ciekawosci bo jakos nie mogę ogarnąć ze mozna z wlasnej woli cos takiego robic

Gość idgdgbf
żona-swojego-męża - przecież dziewczyna ma rację. prawo jest prawem - pokaż mi jeden art. który mówi, że karane jest czerpanie korzyści ze swojej prostytucji. bo to co wymieniłaś to nie prostytucja ale stręczycielstwo i sutenerstwo

Gość ex prostytutka
zona to ty sie zachowujesz jak dziecko. Przeciez pisze wyraznie, ze karze podlega osoba, ktora tylko czerpie korzysci z cudzego nierzadu czyli taki alfons, a nie prostytutka. Czy mi wstyd? Nie, zazwyczaj jak bylam w jakims ukladzie to mowilam tylko, ze poznalam mezczyzne i to wszystko

No widzisz czyli jednak wstyd bo nie mówisz: jestem prostytutką tylko ukrywasz prawdę

Gość idgdgbf
ex prostytutka - czyli miałaś tylko sponsorów? nigdy nie pracowałaś "na godzinę"?

Gość ex prostytutka
zona ja swoja edukacje juz zakonczylam, a z rodzicami nie mieszkam od lat. Zdenerwowalas sie, bo zrozumialas, ze nie mialas racji?:) Jak ci temat nie odpowiada, nie umiesz normalnie dyskutowac to sie w nim nie udzielaj.

Gość ludzie nie badzcie
zona ty widoczniej masz duze problemy z CZYTANIEM ZE ZROZUMIENEIM!!! hahaha chcialas pokazac jak ty madra wklajajac jakies paragrafy a tylko pokazalas jaka glupia jestes.hahahahahahahaahahahahahahahahahahaahahahahahahahahahahahahahahhahahahahahahaahahhaa

Gość ex prostytutka
na godzine nigdy. Wstyd to raczej wzgledne pojecie. Przeciez nie bede chodzic po rodzinie i mowic "sluchajcie jestem teraz z takim facetem i on mi miesiecznie placi..." Mowilam zazwyczaj juz, ze spotykam sie z kims starszym i przy kasie:P No mozna sie domyslic albo i nie.

Gość Powiem tylko tyle
Masz problem z tym ,że byłas prostytutką ? Sorry nie czytałam poprzedniego tematu .

Gość ex prostytutka
nie, nie mam problemu. Mialam dluga przerwe i teraz znow chce kogos poszukac

Gość ex prostytutka
nie kasa nie jest jedynym wyznacznikiem, nawet nie jest tym pierwszorzednym. Najwazniejsze jest to jak sie zachowuje, czy jest kulturalny, jakie ma podejscie do takiej znajomosci. I dopiero wtedy patrze na to co mi moze zaoferowac

Gość ex prostytutka
zona ja przepraszam bardzo, ale dzieckiem zadnym nie jestem. Czego sie mnie tak uczepilas, powtarzam jak ci cos nie pasuje to nie wypowiadaj sie i nie zasmiecaj tematu.

Gość Powiem tylko tyle
ex prostytutka nie, nie mam problemu. Mialam dluga przerwe i teraz znow chce kogos poszukac No ok,i co w związku z tym ? szukasz rady czy powinnaś ? przeciez to Twoje życie i rób z ni co chcesz.