Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ex prostytutka

Kulturalny temat o prostytucji.

Polecane posty

żadna z nas nie zbawi Ale mozna niektorym dopoóc w zrozumieniu ze zle robia.......

adalis witaaaj:):) ,takiej dziewczynie w takim dramacie jakim jest ty juz nie pomozesz uwierz . Chec zdobycia kasy jest tak duza ze nawet twoje gadanie do niej nie dotrze .Wiec bez sensu twoje umoralnianie . Wazne ze ty masz inne podejscie . za chwile zrobi sie tu pyskowa , wojna i temat zniknie wiec po co sie produkowac?

Autorka jest ślepa na krytykę i nie odpowiada na pytania, które jej nie pasują. Nie wiem właściwie czemu służy ten temat. Ja stąd znikam, nic to po mnie. Skoro w prosytyucji widzi rozwiązanie swoich problemów to tylko pogratulować płytkiego myślenia. Niektóre dziewczyny kończą ciężkie studia,żeby zarobić. Są takie, które wyjeżdżają za granicę za chlebem...są też takie, które pracują tutaj w Polsce za małe pieniądze,ale jednak mają pewne zasady. Takim kobietom sukcesów życzę i takie kobiety podziwiam. Powodzenia Kochane.

Gość ex prostytutka
ja nie szukam pomocy, bo nie uwazam bym to co robilam bylo zle. Skoro jestem swiadoma, chce tego to dlaczego nie? Bo to niemoralne? Wiem, ale nie przeszkadza mi to.

Hej prawda:) Wiesz ja to wszystko wiem Zadałam kilka pytań bo ja nie mogę ogarnąć że coś takiego można robić Chciałabym coś takiego móc zrozumieć Ale ja nawet gdybym miała głodem przymierać to nie sprzedałabym swojego ciała Nie rozumiem i już

w takim razie wytłumaczy mi ktoś w jakim celu powstał ten temat,bo już nie rozumiem? Bo to,że autorka jest taka a nie inna to już ustalone, ale w jakim celu założony został temat??

Gość mireczkaa
mnie się wydaje, że trochę przesadzacie. Żadna z Was głodem nie przymiera więc nie ma sensu gadanie, że "ja nigdy". Poza tym to sprawa autorki, skoro jej z tym dobrze, nikogo nie krzywdzi to po jej współczuć i obrażać?

Nie wszystko trzeba rozumieć. Jeżeli chodzi o praktyczne wady zawodu prostytutki to są takie same jak częste zmiany partnerów za darmo: ryzyko chorób, wątpliwej jakości opinia i...w sumie tyle. Szczerze mówiąc bardziej irytują mnie cichodajki opowiadające jak to szukają "miłości swojego życia" i zgrywające niesamowicie moralne osoby....

Gość SamotnyLat27
Dziewczyno, zdradzisz mi ile brałaś od tych sponsorów? Tak orientacyjnie :>

mireczkaa No nikt jej nie obraża A wsólczuć niestety trzeba bo o na w tym nic dziwnego nie widzi A gadanie "ja nigdy" jak najbardziej ma sens Bo ja np. naprawde nigdy nie zrobiłabym czegos takiego dobrowolnie Zawsze jest inna opcja

Gość ex prostytutka
nie zdradze, bo pisalam, ze nie bede podawac sum. Moge jedynie napisac, ze sponsorzy placa srednio od 3 do 10 tysiecy miesiecznie.

Prostytucja oddanie własnego ciała do dyspozycji większej liczbie osób w celu osiągnięcia przez nie zadowolenia seksualnego i pobieranie za to wynagrodzenia materialnego. Przy prostytucji ma więc miejsce świadczenie usług seksualnych (polegających zwykle na odbywaniu stosunków płciowych) za pieniądze lub inne korzyści. no niby mamy wolnośc... ale ta wolnośc nie pozwala tolerować nam takiego zachowania i tylko

Autorko to ile zarabiasz w normalnej pracy skoro dorabiasz sponsoringiem za 3-10tys miesięcznie?:P

Gość ex prostytutka
ale nikt ci nie kaze tolerowac. Masz prawo miec wlasne zdanie na ten temat, ale nikomu nie zabronisz zyc jak chce bez wzgledu czy ci sie to podoba czy nie

Gość kalafiorowa
zona swojego męza -zamknij pi zde:D:D Dziewczyna pisze o czymś co dotyczy jej osoby a ty wtrącasz swoje marne 3 grosze. I nie wiadomo w jakim celu. Pewnie sama piszesz tylko po to aby coś napisać.Do inteligentow nie należysz i napewno w te sfery się nie zalapiesz.Nie umiesz dyskutować,nie zabieraj miejsca wśród ludzi którzy mają cos sensownego do dodania.

Gość kalafiorowa
dziewczynie podoba się taki styl bycia? Super.Jej wybór.Jej dupa. Sęk w tym,że ona robi to w sposób mało wulgarny.Nie stoi za niąkolejka i traktóje ja jak worek na sperme.Ale dziewczyna"poluje" sobie gościa i jest z nim za kase.A ty pewnie jesteś tak paskudna ,że dorwałaś pierwszego lepszego który się toba zainteresił i fru szybciutko przed ołtarz:D:DD:D Tak wlaśnie robią zakompleksione babsztyle.Byle tylko dorwać.Jak juz sie znajdzie frajer który zwruci uwagę to trzeba go zaoobrączkowac. Takie myślenie społeczenstwa. A dziewczyna ,nie dość ,że się dobrze bawi to jeszcze ma z tego kase i nie musi sie z nikim wiązać.

Gość kalafiorowa
ps .nie przepraszam za błedy.

Gość kalafiorowa
nie ważne czy przed Bogiem czy przed jakimś frajerem składałaś przysięge .Liczy się to ,że dorwałaś pierwaszego lepszego frajera ktory był zdesperowany i cie pojmał za żonke:D:D:D:D:D:D

Gość kalafiorowa
No bo pewnie nie mogłaś kościelnego hahaha Pozdrów łukasza wieśniaro

kalafiorowa Ty nie przesadzaj w drugą stronę Popieranie czegos takiego jako sposobu bycia jest chore Porównujesz sprzedawanie sie za kase do zwiazku opartego na uczuciu?

kalafiorowa No bo pewnie nie mogłaś kościelnego hahaha Pozdrów łukasza wieśniaro masz racje nie moglam - nie wierze w Boga i nie mam zamiaru sie do niczego zmuszac ! za to ty z takimi przekonaniami mozesz ... tia :) kolejna "katoliczka" co popiera kurwienie sie :)

Gość mireczkaa
adalis- ale czego Ty jej współczujesz?? Ona z tego powodu nie cierpi, ma się całkiem dobrze. A w życiu tylko dwie rzeczy są pewne- śmierć i podatki :) Pomyśl co byś zrobiła gdybyś nie miała na jedzenie dla dziecka a zostałabyś sama? Nie skorzystałabyś z okazji, żeby Twoje dziecko nie głodowało? Może przykład drastyczny ale obrazujący to Twoje "ja nigdy".

Gość kalafiorowa
ja nie popieram kure w ktore stoją na skraju ulicy i czekają.Ale jeśli dziewczyna ma sponsora to w czym to przeszkadza? Nie pisz ,że nie wierzysz bo miałaś pierwszy kościelny z Andzejem;-) Tak więc???????? Proste i logiczne ,że teraz juz wziąść nie możesz. kurestwo to jest to co ty zrobilaś anie to co robi ta dziewczyna. To nie ona po 2 tygodniach małuzenstwa się rozwiodła:D:D:D:D:D I złapała następnego frajera.

Gość mireczkaa
i jeszcze jedno- wiele związków opiera się na prostytucji. Żona "da" mężowi jak ten jej kupi nowe buty- sorry, ale tak się zdarza. Autorka przynajmniej jest szczera, nie oszukuje sponsorów. Osobiście uważam, że nie trzeba się od razu kurwić (jak ładnie tutaj napisała żona), żeby nie widzieć w zachowaniu autorki nic porażającego. Jest popyt jest podaż :)