Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ,ancyka8787

ON NIE POTRAFI O MNIE ZAWALCZYC.na starcie sie poddał

Polecane posty

Gość ,ancyka8787

widze ze mu zalezy ale zawsze chciałam faceta który bedzie o mnie walczył..który nie odpusci. nie spotkałam sie z nim oststnio bo nie miałam czasu. a on sobie odpuscił i ma pretensje ze nie miałam dla niego czasu. i odpisał to z łaską po moim smsie.ze nie bedzie sie narzucał. kurwa chyba go kopne . w zyciu przeciez nic nie jest podane na tacy. jak go uswiadomic w tym przekananiu?/

Gość szukam żony na kafeterii
Na gołe klaty nie wypada proponuję bitwę na śnieżki

Gość olej faceta
po co Ci ciota

Gość ,ancyka8787
olałam i wyjasniłam. i jego jedyne zabieganie jakie mi utkiwy w pamieci to" jestes marzeniem" "chciałabym miec taką pannę."napisałam wprost ze mamy różne pojecie na ten temat. i nie bede sie starac dopóki nie bede wiedziała ze warto,

Gość ,ancyka8787
a kim ty szmato jestes zeby ktoś o ciebie walczył? hehe, tępa bezrobotna suka, której się wydaje, ze jest księżniczką na ziarnku grochu, a jest jednie pierdem po jego zjedzeniu i strawieniu JESTEM KSIĘŻNICZKA:) A TWOJA MATKA MI PIERZE STRINGI:) I NIE PYSKUJ BO JEJ Z WYPŁATY ODETNE.

Gość ,ancyka8787
A DO TEGO JESTEM DZIEWICA I NIE DAWAŁAM FRAJEROM PO KLUBACH ?? WIEC TEN ARGUMENT MNI EUSPRAWIEDLIWIA :)HAHHAA/// pizdolizie

no niestety autorko ale trafiłas na normalnego faceta ktory sie szanuje i ma godnosc : )

Gość fffflfsfssds
jest mięczakiem i szybko sie poddaje.

kobiete sie kocha a nie walczy z nia by poczuła sie doceniona by wyleczyła sie tak z kompleksów.... dziewczyny to juz nie sredniowiecze : ) tutaj oboje ludzi ma działac a nie jedna

Gość niekonieczny
Po co starać się o laske, która Cię olewa? Jak chce, to coś z tego będzie, jak nie to nie. Walczyć? ależ można, gdy znajdzie się ona w niebezpieczeństwie, gdy potrzebuje pomocy, gdy szuka wsparcia, można i trzeba tak o nią walczyć. Ale dla jej przyjemności? Nigdy :P

On ma walczyć a ona księżniczka będzie leżeć i pachnieć. :D Przestań dziecko oglądać telenowele. :)

,ancyka8787 Dobrym jest w życiu to, że weźmie cie ten co jak qurwe będzie traktował, boś ty żeś nie ocenioną socjolożką. Lepiej ci życzyć nie mogę.