Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość religij

poznałam faceta co jest bardzo religijny czy to świadczy o nim dobrze?

Polecane posty

Gość Też jestem......
to teraz wiadomo to był pseudo katolik a nie katolik prędzej to bał sie mamusi bo gdyby kochał boga i jego matkę to by tak nie postępował Jeśli to do mnie ? to jestes małomyslący i jakże łatwo oceniający pseudo człowiek :P W ddopie byłaś//goowno widziałas ,a wszystko wiesz ,no cóż takich Bóg tez stworzył {czesc]

Gość ja mam z takim zle
to prawie wszyscy katolicy sa pseudo ;P tylko jak chca postawic na swoim, to zaslaniaja sie religia...

Gość to teraz wiadomo
a prawdziwi fanatycy to odrzucają msze posoborowa a uznają tylko trydencka w sumie maja racje jest o wiele piękniejsza od tej posoborowej a tutaj możecie robaczyc http://pl.gloria.tv/?media=213689

Gość to teraz wiadomo
to prawie wszyscy katolicy sa pseudo ;P tylko jak chca postawic na swoim, to zaslaniaja sie religia... i tutaj muszę się z tobą zgodzić

Gość chciałam tylko dodać
Bierze się to stąd iż większość " katolików " nigdy nie miała w ręku biblii.

Gość ja mam z takim zle
zgadzam sie, oni nawet nie znaja tej swojej wiary. ale zameczyc innych za nia potrafia.

Gość chciałam tylko dodać
No właśnie ,tak przypadkiem czytam ten topik i pierwsze co mi się nasuwa na myśl to to,że większość do wiary poniekąd została zmuszona nieświadomie jako niemowlę przy chrzcie i dalej na ten temat nic już nie wie.Byle jest kolejny katolik,a kościół wciąż się na tym wzbogaca.Dzięki temu będzie żył jeszcze długo i szczęśliwie Amen :)

Gość to teraz wiadomo
przepraszam ja do 15 roku życia wierzyłem a z powrotem się nawruciłem jak miałem 33 lata

Gość to teraz wiadomo
zastanawia mie jeden fak jak oni nauczyli sie łaciny ze wszyscy śpiewają w tym jeżyku

Gość phi phi phi.......
Pilnie sie uczą.Modla sie do posagow,obrazow a w bibli nie ma mowy o posredniku miedzy bogiem .

Gość religij
nie spodziewałam się tylu wpisów widzę że temat rzeka otworzyliście mi trochę oczy, teraz chociaż wiem na co mam zwrócić uwagę ja kiedyś byłam ateistką

Gość mikikun
znalezli sie experci biblijni raczej papugi

Gość OMG OMG lipa lipaa
podstawowe pytanie sypiacie ze sobą?

Gość Kochana Sylwusia
Miło mi Problemem nie jest religia tylko tradycje rodzinne, nie wiem jak dlugo sie spotykacie i jak dobrze ich znasz ale powiem w skrocie. Taka zzyta rodzina jest jak sekta wszyscy decyduja o twoim zyciu o tym jak macie postepowac a jak nie rodzina to wyrocznia, wszytko jest dobrze do momentu gdy macie takie samo zdanie , jednak gdy bedziesz miala inne potrzeby to zobaczysz co bedzie sie dzialo. Na poczatek proponuje Ci dla glupiego testu czy to co mowie jest prawda pojechac do niego i nie pujsc z wszytkim do kosciola pod jakims pretekstem typu boli mnie glowa badz jestem zajeta czyms innym. Jak zobaczysz ich reakcje to sie zdziwisz. Pozdrawiam

Gość religij
Witajcie seksu jeszcze nie było i myslę że jak bym tak wyskoczyła że nie idę do kościoła to by było nie na miejscu dlatego że samj nie zostanę w obcym domu pozatym jest jeszcze taka opcja że on może się w moje strony przenieść znamy się 2 tygodnie to mało ale dużo rozmawiamy

Gość abriennea
hahhah