Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rzadkochodzący

Co myślicie o facetach, chłopakach co rzadko chodzą na dyskoteki?

Polecane posty

Gość hihihihihihhhhh
Myslalm, ze juz spisz. No coz, nie jest sie tu latwo dostac. Ja poznalam swojego meza gdy studiowalam (na wakacjach w USA), on sciagnal mnie do Stanow gdy skonczylam studia (Amerykanin polskiego pochodzenia). Jezyka nauczylam sie dopiero tutaj, przed wyjazdem znalam bardzo slabo, ale nigdy niestety nie bede mowic bez akcentu. A co do wyjazdu do Stanow, to moim zdaniem sie juz nie oplaca, zwlaszcza jesli nie zna sie jezyka i trzeba wszystko zaczynac od poczatku, zwlaszcza jesli jest sie tu samemu, bez zadnej pomocy, tu juz nie jest tak dobrze jak kiedys, Amerykanie tez nie maja pracy. A zreszta dostac sie tu legalnie jest bardzo ciezko, a nielegalnie zupelnie nie warto. Ja mialam ulatwiona emigracje, bo maz mi wszystko zapewnil, nie musialam sie przejmowac o sprawy finansowe, na pocztku maz wszystko za mnie zalatwial w urzedach, pomagal on i jego rodzina we wszystkim, a i tak bylo ciezko na poczatku sie przyzwyczaic. A co do dziewczyn w USA to wierz mi, ze nie chcialbys ich, zadufane w sobie ksiezniczki, a co druga to grubsza niz wyzsza, Polki sa duzo ladniejsze, szczuple i zadbane. Ja osobiscie gdyby nie to, ze tak mi sie ulozylo zycie to zostalabym w Polsce, tylko pewnie w Warzawie, tam gdzie studiowalam, bardzo mi sie tam podobalo. Ok spadam, mam jeszcze cos do zalatwienia dzisiaj.

Do mordoru nie chodze. Tam gdzie graja to co lubie tylko na 1 wpadne raz na jakis czas bo podobnie sie robi jak w mordorach(dyskotekach).