Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama sama z dzieckiem

Czy zaufać facetowi po 30-tce?

Polecane posty

Gość mama sama z dzieckiem

Mam 22 lata i 2.5-letnie dziecko. Poznałam faceta 34 lata, który jest mną zainteresowany. Mój synek też bardzo go lubi, wdrapuje mu się na kolana i w ogóle. Facet jest inwestorem giełdowym, pracuje w domu. I teraz mam pytanie bo chciałabym iść do pracy ale nie wiem czy zostawiać z nim dziecko czy zatrudnić opiekunkę. Miała któraś z Was taki dylemat? Co robić?

Gość jestem facetem po 30-tce
mógłbym się zająć takim szkrabem z wielką radością i na pewno przez myśl by mi nie przeszło wyrządzić mu krzywdę - uwierz mi, że nie każdy facet to świnia tak samo jak nie każda babka to aniołek 🖐️

Gość a to dziecko
to dziewczynka czy chlopiec? dziewczynki bym nie zostawiła

Gość Sanders29
Lepiej sprawdzaj jego kompa czy nie przegląda ofert kupna dzieci

dla pewności zainstalowałabym kam tu i ówdzie, oczywiście nie dzieląc się tym info z partnerem 🖐️

obejrzyjcie artykuły o kobietach-pedofilkach, które pracowały jako opiekunki to może oczy wam się otworzą bo sporo było takich przypadków w polsce, a jak facet jest normalny to uwierzcie, że nie widzi w dziecku obiektu seksualnego, to nie jest możliwe po prostu tak jak nie dałby się namówić na seks gejowski, itp.

Gość najpierw poznaj go lepiej
Nie zostawiaj dziecka z dopiero co poznanym facetem

Gość _bąbka_
Za granicą faceci pracują z powodzeniem jako opiekunowie do dzieci i tylko u nas babki mają paranoje typu pedofil, handlarz organami, itp. itd.

Gość a to dziecko
artykuly o kobietach pedofilkach sa naglosinione i stanowia znikomy procent ,zreszta jak wiekszosc przestepstw dokonuja mezczyzni to wy jestescie zlem tego swiata a juz pod wzgledem seksu nie nalezy wam ufac ani troche, wogole nie nalezy wam ufac

Gość a to dziecko
_bąbka_ nie jest to wcale takie czeste :O ( o jakiej "za granica " mówisz ) a jesli tak pewnie jakies 70 procent z nich jest moleastowanych :O jesli facet co 3 minuty mysli o seksie wiec nawet wtedy kiedy zajmuje sie dziecmi nie ufalabym za grosz :O

Gość nicccccccccccccc56
przesadzacie- facet. hmmm najpierw go poznaj moze. bo to ryzykowne zostawic dziecko z malo znnym partnerem sorki ale ja bym uwazala.. a zreszta skad wiesz ze on ma ochote sie dzieckiem zajmowac?jeszce nie swoijm?

Gość nulka_anulka
pewnie, ze opiekunke, albo zlobek. Jak slusznie zauwazylas on w tym domu PRACUJE, wiec nie ma czasu na opiekowanie sie dzieciakiem, moze Ty go zabierz ze soba do pracy;/

co 3 min. o seksie myślą tylko faceci wymyśleni przez pismaków, ogarnijcie się :) równie dobrze wam można zarzucić, że nie możecie się opanować widząc zgrabny męski tyłeczek i fantazja szaleje, czyż nie tak?

Gość a to dziecko
do tego przed 30 przed chwila chciales lizac 17 latce i ja mialabym ci powierzyc swoje dziecko w rece? i smiesz mowic ze wam seks z nieletnimi nie jest w głowie ?

czy wiesz co to żart sytuacyjny? sam potem skomentowałem, że to kiepskie prowo... poczytaj tam sobie

poza tym wypraszam sobie - seks z 17latką jest legalny i nie jest to już dziecko, więc co to niby miałoby sugerować wg ciebie? bo chyba nie fakt, że rzucę się na 3letniego brzdąca?

Gość a to dziecko
śmieszne jak cholera :O ze swoimi córkami tez tak zartujesz? :O

Gość prawda samiutenka
O fuck! 22 lata i dziecko 2,5 letnie! Wspulczuje!!! Wspolczuje: -utraty mlodosci -utraty imprez -utraty znajomych -utraty szans na normalny zwiazek -utraty szans na normalna, zdrowa mlodosc :o :o :o

śmieszna to jest ta głupia cipa która zamieściła takie prowo i pewnie ma ze 40 lat

Gość a to dziecko
oho najpierw obrona zart, a potem przypomnienie sobie swoich praw , bo tak prawo polskie nakazuje od 15 lat mozna. w innych krajach tego nie ma i tam własnie mezczyzni daja popust swojej "miłosci "nawet do 3 letnich dziewczynek . gdyby u nas nie grozil za to prokurator pewnie tez by tak robili. włacznie z toba smieciu. ba nawet wiezniów ruchacie jak kobiety nie ma w poblizu oto do czego jestescie skłonni. mam nadzieje ze cie wyrucha kiedys banda napalonych gejów smieciu.

Gość a to dziecko
za to najbardziej zalosny to byles tam ty ,dajac sie na to nabrac :D

generalnie to widzę, że masz jakąś fobię i za moment zrobisz ze mnie pedofila tylko dlatego, że jako facet lubię dzieci i umiem się z nimi bawić :) proponuję swoje problemy emocjonalne wylać na kozetce u psychologa i przestać manipulować i wypisywać te bzdety sugerujące, że każdy facet krzywdzi dzieci gdy zostaje z nimi sam na sam - to co piszesz jest tak chore, że nie chce mi się tego kometować wręcz 🖐️

Gość dziecko 2,5 letnie to ja
Czesc, moja mama chciala mnie oddac chlopakowi jej pod opieke, on ma 30 lat! Nie wiem co zrobic! Obawiam sie tego! I to NIE jest prowo!!!!!

nie, nie dałem się nabrać - od początku pisałem dla jaj, a ty jeśli uważasz inaczej i że może jeszcze pojechałbym do takiej internetowej 17tki to chyba naprawdę kwalifikujesz się do psychiatry :) a co to ma wspólnego z molestowaniem 3latek to tylko ty rozumiesz ;)

Gość a to dziecko
zaden pedofil sie nie przyzna i bedzie mial na to tysiace powodów autorko :nie ufaj !

żaden pedofil nie interesuje się dorosłymi kobietami ty niedouczona ofiaro tv :)

Gość a to dziecko
nie tłumacz sie juz seksualny dewiancie :)

Gość alicyjkaaa
Skoro facet sam się nie narzuca a tak wynika z twojego opisu to czym się przejmujesz? To tobie zależy chyba bardziej żeby komuś podrzucić synka i spoko. Zaufałabym o ile znałabym go przynajmniej rok. Wręcz nie wypadałoby inaczej skoro ma być twoim mężem i ojcem dziecka. Do 'a to dziecko': wyzywasz faceta od śmieci i dewiantów bo napisał autorce że chętnie popilnowałby takiego szkraba? Ty się babo lecz na głowę bo to z tobą byłby strach dziecko zostawić na podstawie tego vo piszesz tu 🖐️

szkoda komentować nawet - a za takie wyzwiska mógłbym cię pozwać i miałabyś duży problem więc licz się ze słowami feministyczna wariatko 🖐️

Gość a to dziecko
alicyjkaaa z tego co widzialam na innym topiku :) nie znasz całosci wiec z łaski swojej sie nie wtracaj nie jestem feministka pedofilu tylko wiem jacy sa faceci i mnie nie strasz bo sie akurat nie boje :)