Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytanie prosze o odpowiedz

pytanie do kobiet !! ktore maja dzieci

Polecane posty

czy kochajac sie z facetem jak we mnie konczy , od razu ide do lazienki zeby sperma wyciekla bo czuje sie nie konfortowo a przy okazji siusiam to czy nie zabijam od razu plemnikow? moze to smieszne ale nie wiem jak jest wiec prosze o konkretna odpowiedz . czy powinnam polezec...staramy sie o dziecko i nic nie wychodzi moze przez to ze tak robie\/?

Gość Sanders29
jak chcesz dziecka to po .. hmmm .. wtrysku powinnaś zrobić świecę przez kilka minut

nie rob sobie jaj , ja pytram powaznie

??

??

W zasadzie to nie wiadomo jak to jest. Jak któraś nie chce zajść w ciążę to nawet podczas stosunku przerywanego zajdzie. (Bo tzw. "kropelka miłości" też zawiera plemniki. A jak się chce to proszę. Osobiście myślę, że skoro się staracie to nie zaszkodzi spróbować wszystkiego. Czyli może nie świeca (chociaż faktycznie są kobiety, które tak robią!) ale może poleżeć chwilkę zanim pójdziesz do łazienki, zasugerować partnerowi, żeby podczas orgazmu-wytrysku wchodził głęboko. Chociaż jak mam być szczera to myślę, że to nie ma znaczenia, bo Twoje wnętrze jet wilgotne i czy wytrysk będzie na głębokości 1cm czy 10 to i tak te małe stworki powinny sobie poradzić i powędrować dalej. To samo sądzę o twoich wizytach w łazience. Może i sperma wylatuje, ale przecież wewnątrz pozostaje jej trochę. Ale jak pisałam wszystkiego można spróbować, może te kilka centymetrów krótsza droga i armia większa o kilka milionów zwiększą wasze szanse. Szczerze życzę powodzenia.

Gość BLA TA TA
poczytaj na necie w jakich pozycjach najlepiej się kochać

Aha i siusiu ich nie zabija, bo już są w Tobie i tam wędrują w głąb. Mocz do nich nie dociera i nie morduje :)

dziekuje ci

Za moich czasów polecano unieść biodra w górę by pomóc w zajściu w ciążę.Ile w tym prawdy nie wiem ale co szkodzi spróbować?

dziekuje:) bardzo,

Gość Sanders29
a teraz wbij tyłek w łózko i lulu