Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koleżanki,przyjaciółki

POwiedziłam mężowi to co czuję a on...

Polecane posty

ale ja robie literowki miałam na mysli terapię małżenską , mysle ze u mnie z tym straszeniem rozwodem byłoby podobnie. A moze zaporponuje abysmy sie rozstali na jakis czas?

napisałam mu czy mzoe powinnismy sie rozstac na jakis czas bo ja jestem w tym zwiazku, ale widze ze jego nie ma odp. nie , jestem w tym zwiazku i tyle

Gość myśl o sobie i dziecku
bo męża masz egoistę

Gość co wy gadacieeeee
Ja moglabym sie kochac codziennie, a mojemu mezowi wystarczy 1-2 razy w tygodniu. I to nie oznacza, ze pojde go zdradzic... Postaralam sie nieco ostudzic swoj temperament i dopasowalam sie. Dlaczego? Bo go kocham, jego wzielam za meza i to z nim chce spedzic reszte zycia.

Gość sbdjvhjsbk
A ja Ci powiem jako kobieta,że po takich słowach poczułabym się odtrącona fizycznie przez swojego partnera:/ Może i nie musisz mu dawać 5 razy dziennie, ale seks w normalnym związku powinien być regularny- buduje poczucie bliskości i je podtrzymuje. Poza tym takim gadaniem sprawisz,że Twój partner może się czuć nieistotny dla Ciebie- tak samo jak Ty masz jakieś potrzeby, tak samo on je ma i albo znajdziecie kompromis, albo potem nie zakładaj tematów,że mąż Cię zostawia dla innej:/

Gość a ja czuję, że powiem
"jeśli bede sie z nim kochać nie dlatego że tego chce tylko dlatego że tego on potrzebuje" - to znaczy, że świadczę usługi. Jeżeli autorka takie usługi świadczyła, a teraz odmawia, to jaki przekaz tymi słowami daje swojemu mężowi? Używała dupy jak warsztatu pracy!!! Od dzisiaj koniec z tym. Zabija mu klina. Co może być powodem takiej zmiany postawy? 1. Warsztat się zużył i nie jest już w stanie nadającym się do używania. 2. Warsztat nie przynosi oczekiwanych zysków właścicielce. a) musi podnieść cenę b) musi poszukać takiego klienta, który za to samo da więcej. "to nie psychologia to życie" autorki topiku