Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

pineska1988

ataki czerwonych piekacych dłoni

Polecane posty

Witam od 3 dni mam ataki dziwnego bólu i swedzenia dłoni boli piecze swedzi jak przy odmrożeniu.Pojawiaja sie co kilka godzin 3-4 i mijaja po kilku minutach...co to moze byc W tym samym momencie pojawil sie u mnie kaszel suchy ale nie jestem chora

uczulenie odpada nie wprowadzałam zadnych nowych produktów do diety a o odzywianie dbam w szczegolnosci kosmetyki tez odpadaja nie zmienialam

Gość to może od zimna???
noś rękawiczki i rób masaże dłoni wcierając oliwkę lub podgrzaną lekko oliwę z oliwek

Gość DruidMorales
dotknęłaś murzyna?

Gość mialam cos takiego
idz z tym do dermatologa. w moim przypadku to byla egzema. popros o masc elocom i zniknie.

zimno odpada,egzema tym bardziej ja nie mam żadnego wyprysku na dloniach po kilku minutach zaczerwienienia i pieczenia oraz swedzenia wszystko znika i rece sa normalne od rana miałam juz 4 ataki może ma ktoś cos takiego? poszłabym do lekarza ale nie dam rady wczesniej niz w piatek

Gość Ta żwirka od muchomorka
lekarz też nie będzie wiedział bo to sprawy uczuleniowe

Gość Ta żwirka od muchomorka
a tkaniny, nowe przedmioty, gumowe rękawiczki, proszki, płyny do naczyć - nic nowego nie wprowadziłaś? lekarz to też nie jasnowidz

zadnych nowych kosmetyków ani ubrań nic nie zmieniałam jedyne co mnie niepokoi to byłam z synkiem na giełdzie zwierząt ogladalismy zwierzeta ale nie dotykałam ich i nic nie kupilismy ale zawsze cos mogłam dotknąć klatki czy inne przedmioty i