Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość klarakopara

ma ktoś taki zestaw?

Polecane posty

Gość klarakopara

Gość noinienoxi
reklama?

Gość wyślij paczką
no właśnie :d

Gość klarakopara
nie reklama .fajne są te deski ale chciałam się dowiedzieć czy są przydatne czy to zbędny wydatek.bo powiedzmy sobie szczerze nie są za tanie :)

Nie są tanie, faktycznie, prezent dla kogoś kto kocha kulinaria super. Sama bym sobie takie sprawiła. Na razie mam jednak deski w kilku kolorach, każda do czegoś innych produktów.

Gość klarakopara
deski nie są na prezent tylko dla mnie :)

Gość nie mam ale miałam mieć
Te deski są fajne, ale za małe, żeby były praktyczne i żeby można było ich używać z rozmachem w kuchni. Kiedyś rozważałam ich zakup, ale po obejrzeniu na żywo stwierdziłam, że dla mnie są za małe.

Jak nie jest to dla ciebie jakaś wygórowana cena to jak najbardziej. Pamiętaj tylko, że deski nawet najlepsze trzeba co jakiś czas zmieniać. Ja kocham takie gadżety, więc jakbym miała tyle pieniędzy to bym się nie zastanawiała :)

Gość ndhdhdjhdhd
nie wiem czy warto bo nie pisze z czego sa ale brzydkie to "pudelko" wyglada jak plastikowe cos dla dzieci. Malo stylowe, nie pasuje do kuchni, tylko do pokoju dziecinnego.

Zależy jaką kto ma kuchnię, do mojej by pasowało akurat. Ja mam kuchnię dość ascetyczną, mało co stoi na wierzchu, więc taki stalowy stojak z deskami dobrze by się komponował. Jak ktoś ma nastawiane pierdółek i pierdółeczek i przewagę otwartych półek, to pewnie że kolejny taki gadżet byłby już przegięciem. Ale jak napisałam wyżej, ostatecznie się rozmyśliłam. Jakbym dostała w prezencie to bym się nie obraziła ;) ale sama w końcu nie kupiłam, choć już byłam w sklepie.

Gość eeeeeeeeeeeee..........
takie deski głownie są dla gastronomii. W kuchni domowej wystarczy jedna góra dwie deski . Za te pieniadze kup sobie coś innego konkretnego np. otwieracze, wyciskacz do czosnku. garnki, chochelki itp...

Haha, do gastronomii, chyba dla krasnali. Na tych deskach naprawdę jest mało miejsca.

Gość ojtam ojtam no
okropne

Gość eeeeeeeeeeeee..........
miałam na mysli kolory i ilość........... oczywiście jeżeli są małe (nie przyjrzałam się :) ) no to fakt - dla krasnali....... :)

Absolutnie jestem zdania, żę w tradycyjnej kuchni powinno być więcej desek ze względów higienicznych, ale co kto woli. Mi się nie uśmiecha kroić warzyw czy owoców na desce na której kroję mięso, a owoców np. na desce na której kroiłam cebulę.