Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wrzesień 2013 rok

Którą datę byście wybrali dla siebie??

Polecane posty

Gość wrzesień 2013 rok

Mam takie pytanie, którą datę wybralibyście na swój ślub? bądź, która data jako gościom odpowiadałaby Wam najbardziej. Chcemy zarezerwować salę jak się okazało mają cały wrzesień wolny póki co więc do wyboru do koloru:) 07.09.2013 rok 14.09.2013 rok 21.09.2013 rok 28.09.2013 rok

Gość laska z Oslo
im wczesniej tym lepiej,choc jesli chodzi o cyfre mnie sie podoba 21. ale 7 moze byc ladniejsza pogoda? choc tego sie nie przewidzi.... ale 7 blizej sierpnia, a 28 blizej pazdziernika...

Gość drytfiyguh
numerologicznie najgorsza data to 21.09 Najlepsza z tego co wypisałaś to 28.09. ewentualnie 14.09.2013

numerologicznie? a jak to się oblicza? Mozesz obliczyc dla mnie? data naszego ślubu to 8.09.2012

Gość drytfiyguh
Lipsss niestety data nie najlepsza ale i nie najgorsza. Gdybym mogła zmienić termin to bym go zmieniła na inny.

Gość Wrozka Anna Tarot...
śmieszny ten blog jak można pisać że 9 to najlepsza liczba na ślub :D to akurat najgorsza liczba :)

Gość Wrozka Anna Tarot...
Najlepsza jest jedynka albo dwójka z daty.

Gość sassfdfff
tylko nie 7,17,27 !!! u mnie zawsze z rodziny śmierć bliskich jest w ten dzien, gdzie 7 !

dla mnie 7.09 by odpadal na wstepie bo to data smierci mojej mamy, ja bym wybrala, no i wybralam 28 wrzesnia ale 2012 roku, bo ja mam w piatek.

ja bym wybrała 7 wrzesnia, bo to bliżej sierpnia, a więc wieksza szansa, że bedzie ładniejsza pogoda niż później.. :)

Gość wrzesień 2013
Siłą rzeczy padło na 7 września, bo 14 był zajęty u dj, którego chcieliśmy, a 21 znowu sala była zajęta.

Gość Enrrskiwe00
21.09.2013 rok!!!