Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Co mi jest????????

Ciągle chce mi się spać, ciągle jestem zmęczona... Czemu tak jest?

Polecane posty

Gość dfdfgffghggf
mysle ze to od skazonego jedzenia, powietrza itp

Gość mamuska mama
anemia

kurwa levviatan co się tak przywaliłeś do tej niedowagi? Lubisz grubsze laski to fajnie, ale nie wmawiaj innym że niedowaga wywołuje złe samopoczucie. Całe życie mam niedowagę i jeszcze z tego powodu nie umarłam:O

Gość Co mi jest????????
No właśnie też mi się wydaje, że gdyby to była cukrzyca to chciałoby mi się ciągle pić.

Gość dfdfgffghggf
możliwe, że anemia ale ja tak mam od dawna już... troszkę lepiej się czuję jak trochę poposzczę

Gość madziulek210790
sprawdz tarczyce.. ja tez tak mialam w gimn i liceum teraz mam 22 lata. Wtedy wszyscy sie ze mnie smieli ze jest godzina 20:00 a juz zasypiam, w dzien tez bym tylko spala.. w koncu poszlam na pobranie krwi i mam niedoczynnosc tarczycy,biore tabletki juz do konca zycia,ogolnie jest lepiej z tym zmeczeniem.. ale strasznie wypadaja mi wlosy doslownie garsciami..

Gość sennym być
Teraz choroby tarczycy są częstsze niż się wydaje. Ja mam niedoczynność właśnie i jestem ciągle senna, czasem czuję się zmęczona.

Gość Co mi jest????????
Też mam 22 lata. Włosy również mi wypadają, ale nie sądziłam że to może mieć coś wspólnego z moim samopoczuciem i z tym jak się teraz czuję. Wypadają mi już od dłuższego czasu;/ Stosowałam różne odżywki ale nic nie dało.

Gość madziulek210790
tym bardziej mowie ze tarczyca.. ja biore euthyrox25 chociaz endo nie chciala mi go dac.Ale powiedzialam ze ma mi go przepisac i koniec bo nie chce byc łysa nie długo.. to jest straszna choroba.. a masz ciagle uczucie zimna??

Gość Co mi jest????????
Z tym zimnem to różnie jest. Raz jest mi zimno, raz gorąco. A Tobie dalej tak włosy wypadają? Czy coś się poprawiło?

Gość ttrerrr
ja tak mialam po tabl.anty jak odstawilam to jak reka odjal,a przyczyna moze byc tez cukrzyca

Gość Co mi jest????????
Tabletek anty nie biorę, a czy cukrzyca?? Nie wiem, mam nadzieję że nie.. Ale przy cukrzycy to chyba ciągle chciałoby mi się pic..

Gość madziulek210790
włosy wypadaja mi coraz bardzie i to mnie strasznie martwi.. Na poczatku tego roku mialam takie problemy z przeziebieniem pecherza od tego zimna ze musialm zrezygnowac z pracy bo nie bylam w stanie wytrzymac. Codziennie mialam zapalenie pecherza to byl koszmar

Gość Co mi jest????????
Ojej.. To współczuję. Ja od jakiegoś miesiąca mam katar, ale już na szczęście przechodzi. W piątek wybiorę się do lekarza rodzinnego, ale podobno trudno się dostać tyle ludzi teraz choruje;/

Gość gość
Mam to samo. Mam niedoczynność tarczycy i cukrzycę. Włosy wypadają gdy organizm jest osłabiony. Trzeba witamin i coś na wzmocnienie. Senność też z osłabienia organizmu i braku ruchu na świeżym powietrzu. Siedząc długo przy komputerze, zawsze się marznie.

Gość gość
Mononukleoza? ;) podstępna, głupia choroba, która zanim się ujawni to potrafi zajechać człowieka

Gość gość
Mialam identycznie i okazało sie ze mam anemię. Mialam bardzo niski poziom żelaza, zrób badania

Gość gośćbko
Nie wystarcz zbadać samego TSH. Koniecznie do tego ft3 i ft4. Bo to może być HASHIMOTO. A samo TSH tego nie wykryje. I koniecznie, zeby wyniki obejrzał dobry endokrynolog... Bo konowal powie ze nic nie widzi, albo przepisze źle lekarstwa.

Gość gość
Osobiście byłam w takiej sytuacji, że nic mi sie nie chciało, było mi smutno, ciągle chciało mi się spać, brzuch mnie bolał ,głowa, nie dobrze mi sie robiło, słabiło mnie od czasu do czasu, traciłam równowage. Przypadkowo trafiłam na stronę http://energiaduchowa.pl i zamówiłam oczyszczenie aury. Z dnia na dzień moja sytuacja zaczęła się poprawiac. Odzyskałam radość życia i w końcu mam lepsze samopoczucie.

Gość marek01
Podziękujcie ruskim pajacom za czarnobyl. teraz wychodza "kwiatki" - tarczyce, jajniki, raki i inne... a "haszimoto" czy sraszimoto jak to zwał to nic innego jak efekt po czarnobylu i to wam zwykły lekarz endokrynolog powie (praktycznie każdy). wczoraj rozmwaiłem na ten temat ze znajomym lekarzem. zmęczenie, bóle głowy ospałość, nawet bóle mięśni - generalnie uczucie, że nic się nie chce - to są najczęściej objawy niedoczynności tarczycy.

Gość Maks2017
@marek01 2016.06.12 Mało kto pamięta o Czarnobylu, a katastrofa elektrowni atomowej w 1986 roku faktycznie jest przyczyną defektów tarczycy wśród mieszkańców Polski.

Gość gość
Lewiatan miał rację. Uderzył w twój kompleks dlatego zabolało, ale szukał dobrze. Ludzie chcieli ci pomóc, a ty ich obrażasz. Zachowałaś się jak niejedna tłusta laska. Za chude mówią, że osoby o normalnej wadze są za grube, a za grube, że te o normalnej za chude. Ogarnijcie się wszyscy.