Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Kocia Agentka

E-papieros - pali ktoś ?

Polecane posty

Hej. jestem na kupnie e-papierosa, ale niestety naczytałam się, naoglądałam, ale na każdej stronie każda firma reklamując swój produkt zapewnia o wytrwałości i jakości swojego produktu, rzecz normalna. Ciekawa jestem jak to jest w przypadku osoby, która się już zapoznała z tym produktem. Mój tata mówi, że w jego firmie palą e-papierosy, ale też widzi pod firmą jak palą zwykłe. Czyżby nie działały i nie dawały choć w 80% pochodnego działania? :( Raz mój tata był świadkiem jak jego kolega do drugiego mówi " eeee dajrze papierosa, bo tym się napalić nie da". Od czego to zależy? Może był by ktoś chętny polecić mi bardzoe dobrego e-papieroska. Dobra firma, ktorej można zaufąć, kiedy gwarantuje swoją 100% jakość i wytrzymałość. Dziękuje i pozdrawiam ;)

też się zastanawiam bo gdzie to tyle kasy na faje wydawać :) wujek pali i sobie chwali :)

Gość chwila chwila
Żaden e papieros nie zastąpi " normalnego papierosa " wiem bo ponad rok sie tym zaciągam.Kupiłam 2 za prawie 200 zł,do tego co chwila olejek.To zawiera nikotynę w jakiejs tam części nie zawiera podobno substancji smolistych.Kupuję olejek mentol...jak dla mnie lipa.Plus jest tylko taki,że pracuje w nazwijmy służbie zdrowia i nie podlegam karze,za złamanie zakazu palenia na terenie placówki.To jest biała bezzapachowa para po wypuszczeniu dymu.Tyle :D

Gość jhdfh
Tak. Zakupilam takowy za 200 zl. Nie kupuj tanich jak juz. Udalo mi sie nie palic zwyklych przez 2 tyg, tzn palilam jednego dziennie. Ale powrocilam do zwyklych a elektron lezy w szufladzie, wiec u mnie to bylo na chwile. Ale byc moze sprobuje jeszcze. Nastepnym razem mocniej.

Gość chwila chwila
A zapomniałam dodac,że mój e wyglada jak długopis nazwy Ci nie podam bo sie napis starł :P

Ja juz tydzien studiuje te e-fajki i w sumie to dalej nic nie wiem. Ale dzisiaj moj maz kupil , bo juz sie wkurzy , ze tak dlugo to trwa, kupil z red-kiwi.model egoT (szukam na niemieckich stronach) Wlasnie sie laduje i nawet nie wiemy czy dobrze, bo trwa to juz 6 godzin , a dioda nie miga. Powiem wam jutro , czy moze dzis poznym wieczorem czy udalo sie i jak to w ogole sie pali. Ja jeszcze nie wybralam modelu, bo to nie takie proste. Wazna jest bateria, zeby nie trzeba bylo po parunastu buchach ladowac. egoT podobno trzyma tydzien, ale jest nieco grubszy. Zobaczymy.

Gość chwila chwila
Dori30 Licz sie z tym,że jak bedziesz miała pecha to sie będzie psuł,nie będzie chciał sie ładowac a dioda miga tak miałam na zmiane z tymi dwoma e .Teraz działa juz tylko jeden minęła roczna gwarancja niestety a zaczęły fiksowac po 3 miesiacach.

No, wlasnie ten nie chce migac, a minelo juz prawie 7 godz. I moj niecierpliwy maz w tej chwili go napelnia i skreca. ZA CHWILE PREMIERA!!!!!!!!!!! :))))))))

Ok PALILAM PIERWSZY RAZ TERAZ E-ZIGGI:))) DZiwne uczucie:) Ale nawet niezle. Bedzie sie trzeba przyzwyczajic... jak na przejscie na inna marke. Troche sie boje tego gereta ciagnac. Bede sie odzywac co jakis czas. :)))))

Fajnie, super :) dzięki za wypowiedzi. Tylko też prowadziłam dyskusje na temat cena=jakoś :( ja mieszkam w UK ale wiem, że niektóre firmy prowadzane są na cały świat. Są papierochy po 20 funtów i po 60 funtów, tylko zalezy co w nich jest zawarte. Mójtwierdzi, że te po 40 funtów to dlatego tyle kosztują, bo to np większy zestaw :/ np 2 papieroski, 4 ładowarki i jakieś tam jeszcze olejki czy cos takiego, a ja jak mam dać sporą sume, to nie za to ze w zestawie znajdują się 4 e-papieroski, a porządna jedna rzecz :) czyli... 1 papieroska z niewielkim zestawem mogła bym kupić nawet za 500 zł czy 600, ale żeby to było warte tej ceny... bo jak się "pochwale" ze dalam za e-fajke 400 zł a tu się okazuje ze w tym były 4 e-fajki tandetnej jakości to mnie to nie będzie cieszyć, wiec wole kupić jedną, a porządną, a wiem ze co do jakości cena moze nie zawsze idzie w parze, ale zazwyczaj :)

Gość gość
Poprzeglądaj sobie ofertę tego sklepu: http://www.green-smoke.com.pl/ . Ja na początku kupiłam zestaw dla początkujących, teraz przerzuciłam sie na mentol ice.

Gość wiktoria741
Mój brat pali e-papierosa i jest bardzo zadowolony. Ja póki co palę te zwykłe ale chcę sobie na święta kupić zestaw który znalazłam na http://www.wapershop.pl/ Mam nadzieję, że dzięki temu oduczę się palenia tradycyjnych papierosów. Zawsze to jakaś oszczędność i w końcu pożegnam zapach papierosów.

Gość gość
a także zdecydowanie bardziej wolę elektronicznego papierosa od tradycyjnego. Nie ma tego smrodu, dzięki czemu nie ma problemu by używać go w pomieszczeniu. Wszelkie akcesoria kupuję w sklepie www.tobaccoconceptfactory.pl , tutaj jest dużo taniej

Gość gość
Ja przerzuciłam się na e-papierosy i polecam je każdemu. Elektroniczne papierosy nie szkodzą tak ja tradycyjne. Każdy e-luiquid musi przejść odpowiednie badania. Przeprowadzaniem takich badań zajmuje się firma www.smoky-lab.pl Dopiero po przejściu badań e-luiquidy są dopuszczane do rynku.

Proszę o radę. Razem z mężem palimy. Moja córka jest w ciąży i powiedziała mi, że przez nas pali. Problem jest w tym, że nienarodzone dziecko cierpi przez tą sytuację a cała wina spada szczególnie na mnie. Jestem zdesperowana. Istnieje instrukcja jak rzucić palenie? Może być drastyczna ale niech będzie skuteczna… e- papierosy nie pomagają rzucić