Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

endorfinka.

zwątpienie, ciąża?

Polecane posty

Mój cykl od dwóch miesięcy liczy sobie 20-21 dni, ostatnią miesiączkę miałam 22.10 więc kolejna powinna pojawić się 11.11, no ale.. nie pojawiła się. Cały czas czuję jakbym miała dostać okres, ale jego nadal nie ma.. Wczoraj przy podcieraniu się (wybaczcie bezpośredniość) zobaczyłam na papierze dwie mikro-kropeczki krwi i to by było na tyle. Boli mnie podbrzusze, czasami zakuje w jajnikach jak przed okresem, nawet czuję wilgotność, przez co co chwilę biegam z podpaską do toalety. Dzisiaj zrobiłam test ciążowy, ale wynik wyszedł negatywny. Temteratury nie mierzę niestety regularnie.. Mierzyłam wczoraj i dziś, w pochwie 37,2, temperatura ciała 37. Co o tym myśleć? ...

Gość dsfdsfsdfsdfsdfdfdddddd
dostaniesz okres,jestes niby po terminie, test negatywny,nie jestes w ciazy, w krotkich cyklach trudno jest zajsc w ciaze

Gość a konsultowałas długość
cyklu u gina? "Zazwyczaj miesiączki pojawiają się nie częściej niż co 24 dni, a maksymalny odstęp między nimi nie jest dłuższy niż 31 dni. Jeżeli występują częściej niż co 21-23 dni, taki stan nazywamy częstym miesiączkowaniem i jest to objaw nieprawidłowy."

nie występują częściej niż co 21 dni, więc nie widzę w tym nic niezwykłego, ale fakt, planowałam pójść zapytać o to ginekologa.. niestety termin wolny jest za dwa tygodnie dopiero.