Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

BIBELOTKA zobacz czasem

Ile waza Wasi faceci?

Polecane posty

Gość Zdzisiek od kuz
zabierz go do Macdonalda

Gość a mój.............
jakieś 120kg, mniej więcej... muszę mu pomóc w odchudaniu:/

Gość SamotnyLat27
ja ważę około 75kg

Gość moj ma 190 cm wzrostu
i 94 kg wagi. wyglada szczupło - w sam raz. Ciesze sie, ze nie mam jakiegoś karła, chudego i małego

Gość mój ma 191 cm wzrostu
i waży jakieś 87 kg wygląda bardzo dobrze, na wysokiego i szczupłego

Gość b.b.b.b.
192 cm wzrostu, waga 75 kg - chudzielec :)

Gość Moj przy 170 wazy 75
Jest chudy jak szczypior, ale ma BARDZO umiesnione ramiona

Moj ma 170 cm.i wazy........62 kg.! Ma miesnie bo duzo cwiczy ale....i tak jest za chudy:/ Robil sobie zdjecia pare dni temu i jak porownalam je ze zdjeciami sprzed paru lat to wyglada jak szkieletor:P

Gość vckzdodfbg
Moj ma 163cm i wazy 97kg. Kocham go :)

Gość Moj przyjaciel wazy 60 przy
180 i to jest masakra, nie moge patrzec jak zalozy krotkie spodenki. Mowimy na niego "Oswiecimek" :(

Gość abcdabcd
186 cm/109kg, rano narzeka, że tyle waży, a po śniadaniu w weekend jego pierwsze pytanie to: a kupiłaś coś słodkiego do kawy??? :)

Gość b.b.b.b.
No mój jest zdecydowanie za chudy, wkurza mnie, że ma łydki jak moje ręce ;/ Ale i tak jest najlepszy :)

woooow 180 cm.i 60 kg.zywej wagi......robi cos aby przytyc? Moze lubi byc taki chudy!:P abcdabcd 186 cm/109kg, rano narzeka, że tyle waży, a po śniadaniu w weekend jego pierwsze pytanie to: a kupiłaś coś słodkiego do kawy??? Przeszkadza Ci,ze tyle wazy i nic nie robi aby schudnac?:P

Gość abcdabcd
a najlepsze jest to, że jak dwa razy pod rząd pieszo do pracy pójdzie w ramach robienia czegoś ze sobą to wraca, ogląda się w lustrze i mówi: chyba już trochę schudłem co???? :):)

Gość Moj przyjaciel wazy 60 przy
No stara sie, jak moze, ale ma cukrzyce, to z tego powodu taki z niego patyk

Gość abcdabcd
BIBELOTKA zobacz czasem nie przeszkadza mi to:) może dlatego, że ma taką budowę, że jest bardzo zbity i nie wygląda jak gruby człowiek tylko jak duży człowiek, jeżeli wiesz co mam na myśli :) do szału natomiast doprowadza mnie, że jemu to przeszkadza, zatruwa mi dni kiedy ma zły humor z tego powodu, po czym potrafi zamówić o 22 pizzę i całą zjeść, bo zainspirowała go scena w filmie:) mój mąż je oczami, jak coś u kogoś zobaczy to nie może się powstrzymać:)

abcdabcd - rozumiem Cie...mam znajomego,ktory wazy ponad 100 kg. a wyglada na NIE grubego czlowieka tlyko na bardzo wysportowanego bo taki jest:D hehehehe skoro Tobie nie przeszkadza to Jemu tym bardziej nie powinno ale widac,ze facet ma wielki kompleks na temat swojej wagi i najgorsze,ze tlyko narzeka a nic z tym nie robi:/

Gość abcdabcd
a tak dodam jeszcze na marginesie, że otyłość mi nigdy w nikim nie przeszkadzała, ale jeżeli chodzi o moich bliskich to staram się ich motywować do gubienia wagi, ale to z powodów zdrowotnych.. u mnie w rodzinie uwielbia się jeść i niestety dziadkowie i rodzice już ponoszą tego bolesne, zdrowotne konsekwencje:) ja mam założenie, że się nie dam, chociaż nie jestem super szczupła, ale dbam o siebie i o ile pozwalam sobie w święta czy na imprezach i wtedy po prostu o tym nie myślę to w dni powszednie rezygnuje całkowicie z cukru:) mam 165 cm wzrostu, ważę 65 kg i tego się trzymam:)

Gość abcdabcd
BIBELOTKA zobacz czasem :) ja zawsze zazdroszczę takim szczupłym parom, bo mi się wydaje, że po pierwsze mogą się prawie wszędzie wygodnie wyspać razem, a po drugie jak jadą na wakacje to rzeczy im zajmują mniej miejsca w torbie:) tymczasem zmykam do pracy:) pozdrawiam:)