Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mloda matka kruszynki

Czy to dziwne ze nie chca aby inni patrzyli jak karmie piersia?

Polecane posty

Cholera...nie chce:o a tesciowa na sile sie wpieprza do pokoju jak odchodza mala nakarmic...i zdziwiona ze chce prywatnosci...i tylko mi nie przeszkadza maz...

Gość Zdzisiek od kuz
weź się kocem zakryj albo zamknij drzwi na klucz

Gość drynnn
Ja bym się wkurzył jakby moja dziewczyna w towarzystwie wyciągała cyca i karmiła młode

A ja bym im powiedziała, że mam prawo do prywatności i nie chcę, żeby ktoś patrzył. To normalna rzecz, że nie jest Ci z tym dobrze i powinni zrozumieć. Jak nie będą reagować, to pociśnij im i tyle, niech się nauczą.

Gość lalunaaa
Rozumeim ci ebo moja teściowa tez sie tak zachowywała. Tyle ze ona na sile mi jeszcze zagladala jak dziecko karmie bo pcieciez tak slodko je... Bylam taka zla ze myslalam cos powiem jej niesstosownego! Nie jest to dziwne ze nei chcesz zeby ona patrzyla przeciez to chwila dla matki i dziecka. precz z takimi teściówkami!!!!!

Gość lalunaaa
Nie martw sie kiedy przestaniesz karmic twoje piersi przestana być takie ciezkie. Jednak prawda jest taka ze po dlugim karmieniu zostaja takie obwisle. Ja karmiłam 3 miesiace chociaz wcale nie chcialam przestac. Synek nei dojadal wiec musialam przerzucic sie na mleko w proszku. Teraz moje piersi sa takie same jak przed ciaza.Nie martw sie wszystko wroci do normy

ten ostatni wpis do podszyw ale i tak dzieki za odp;)... nie potrafie jej dosadnie powiedziec zeby spadala... ale ta jeszcze powie ze przeciez tutaj"sami swoi" nie mam sie czego wstydzic...nie nawidze baby od dawna..tym bardziej nie chce zeby wlepiala swoje oczy...

Ja zrobiłam taką minę :O i powiedziałam "co mi Pani w cycki zagląda?", zawstydziła się i więcej nie zaglądała tzn próbowała np pytając czasem czy może zobaczyć jak malutka słodko śpi przy jedzeniu itp to wtedy w zależności mówiłam albo może, albo za chwilkę jak skończy doić ;) ( wtedy chowałam pierś i mogła sobie pooglądać śpiącą młodą na rękach

To nie jest dziwne :) też nie karmiłam przy kimś, szłam do pokoju i mógł patrzyć tylko mój mąż i mała siostra bo ona wszystko musi widzieć :p A teściowej, babci i innym od razu na początku powiedziałam że wolę być sama przy karmieniu i koniec.

Gość sdfghjklkjhgfddghgjjgf
nie rozumiem jak mozna sie tak bezczelnie gapic. mnie zawsze krepowalo gdy ktos przy mnie wyciagal cycka i karmil, nie wiedzialam gdzie sie patrzec bo bylo mi glupio. cycek cyckiem ale sutki to dla mnie juz bardzo intymna czesc. cale zycie chowaja w stanikach i strojach kapielowych a potem sie nie wstydza przy karmieniu wyciagac:O

Gość do ostatniejjj wypowiedzi
chyba nie doczytales do konca...bo tu wlasnie o to chodzi ze nie chce sie pokazywac na lewo i prawo cyckow...tylko inni bezczelnie chca sie gapic...bo dziecko slodko je;/