Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ewa i maniek

Gdzie na ferie zimowe...w ciepłe kraje?

Polecane posty

Gość ewa i maniek

witam, mam pytanie, gdzie można zima wybrać sie na odpoczynek? Jakie ciepłe kraje polecacie, musi być powyżej 25 st, bo jesteśmy starszne zmarżlaki. pozdrawiam:)

Gość ale gapa
Powyżej 25 stopni to z bliskich destynacji masz ZEA, z dalszych to wszystko egzotyczne typu: Karaiby, Afryka: Kenia, RPA,Azja: Indie, Tajlandia, Ameryka Południowa. Przebieraj wybieraj.

a ja się zastanawiam nad wyjazdem gdzieś bliżej, żeby się zrelaksowac i odpocząć. Może wybiorę się z rodzinką do Primavery Spa bo mają tam fajną ofertę na ferie, dużo opcji też dla dzieciaków i będzie mozna wypocząć i aktywnie i relaksująco.

Faktycznie w primaverze jest podobno całkiem spoko. We wakacje była tam znajoma z 2 dzieci i bardzo zachwalała, że ładnie, że miła obsluga i fajne warunki dla mam z dziećmi.

Gość niski smrodek
ja tez zachwalam primavere i mam nadzieje, ze mi za to zaplaca jak tym dwom zaczernionym powyzej

Gość tuk-tuk
dla panów zdecydowanie Tajlandia

Gość ewa i maniek
a gdzie najłatwiej wyrwać śniadego dżentelmena?

Gość tuk-tuk
tylko nie bierzcie zwierząt do Egiptu bo też wam je przerżną :D

Gość Start.Zakopane.pl
A czy musisz od razu lecieć do ciepłych krajów? Może lepszym rozwiązaniem będzie wypad w góry? Przemyśl to, zapraszam do nas www.Start.Zakopane.pl

U nas niestety nie zanosi się na ferie, ale jeśli juz byśmy gdzieś jechali to raczej na narty. Dzieciaki może gdzieś wyślemy, bo zima w mieście jakoś nie cieszy, zobaczymy... Póki co przeglądam oferty, sprawdzam i coraz bardziej się w to wciągam :)

Gość lulkaaaa23
Ja chciałabym wybrac się do Egiptu w tą zimę;p znalazłam nawet fajną ofertę tutaj: http://wakacjesos.pl/wakacje-pl tylko nie znam tego biura podróży. Wyjeżdzała może któraś z Was z tym biurem? Warto czy mam szukać innego? A może polecicie mi jakies?

Gość angela9090
polecam tajlandie, bardzo ladnie jest. Z przodu lazurowy ocean z tylu gory + charakterystyczna architektura, bosko. Moze jedzenie troche nie na polski jezyk ale co tam ;) tydzien czy dwa diety nie zaszkodza

Gość angela9090
ja raz wykupilam oferte w belgii, bylo o niebo lepiej niz w polski biurach podrozy, ale tam mieszkalam dlugo i mialam gdzie sie zatrzymac i jezyk itp, ale te polkie biura podrozy strasznie slabe warunki sobie negocjuja.

Gość urko
W ciepłe kraje? Neee, ferie zimowe to w góry i na narty:). Dla studentów ciekawą opcję ma SKT z wyjazdem na...Ukraine! Kierunek co prawda niespotykany ale nikt nie mówił ze zawsze trzeba jezdzic do szwajcarii czy austrii.

Gość gość
a m sie zdecydowalismy w tym roku na spa www.hotel-lidia.pl/ nie podoba Wam sie pomysl na taki relaks? :)

Gość gość
my z malym dzieckiem w cieple kraje raczej nie pojedziemy wiec wybralismy sobie wyjazd do spa www.laskowo.pl/ mysle ze to swietny sposob na odpoczynek, przemyslcie takze taka mozliwosc:)

Gość gość
dlaczego akuratr cieple kraje? okolice mamy rownie piekna. my zwiedzmay polske teraz na kilka dni jedziemy w okolice poznania. zatrzymamy sie w fajnym hotelu www.eurohotel.swarzedz.pl/ tam tez spedzimy dzien kobiet.

Gość gość
Zaraz zleca sie natretne reklamy od ktorych niedobrze sie robi. Dosc blisko to wyspy kanaryjskie plus egipt. Dlaczego w ciaple kraje? Bo jest taniej!!! W polsce z cenami za hotele powariowali!!! SA takie same albo drozsze niz za granica. Polacy nie zarabiajaj w EUR!!! A pogode za granica mam gwarantowana!!! 10 dni pieknej slonecznej pogody i przyjemnie cieple morze.

Gość gość
Swoje dzieci wyslalismy na oboz narciarski z biurem http://ctravel.pl a sami polecielismy na poludnie Hiszpanii troche sie posmażyć w sloncu. To dla mnie najlepsze rozwiazanie na zime :)

Gość gość
Zdecydowanie ciepłe kraje i najlepiej dalekie, żeby nabrać energii i kompletnie oderwać się od rzeczywistości. Lecimy do Ameryki Środkowej. Kolejny raz decydujemy się na wyprawę z http://www.kiribaticlub.pl/ bo bardzo profesjonalnie załatwiają wszystko i po prostu zabierają ludzi w ciekawe miejsca.

Gość gość
Jeżdżenie za granicę w ferie, tymbardziej do ciepłych krajów zupełnie mija się z celem. O wiele lepiej jest wykorzystać walory naszego kraju i ferie spędzić w górach. Polecam www.usorosa.pl w Białce Tatrzanskiej, ktory jest obowiazkowym celem każdych ferii.

Gość mela39
My też zastanawiamy się czy z dziećmi nie polecieć gdzieś gdzie jet ciepło, zawsze to jakaś odmiana, zwłaszcza że nie mamy okazji gdzie pojechać w wakacje. Itaka ma fajne oferty na zimę 18/19 do egzotycznych miejsc :)

Gość Potis

ja byłam z Coral Travel i szczerze mówiąc jestem bardzo zadowolona z biura i organizacji. Na prawdę super wygodnie i komfortowo - wyjazd bardzo udany!