Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JestemZŁA1234

Czy ta gówniara chcę poderwać mi męża?

Polecane posty

Gość cyrkJAKIS678
nie oszukuj się kobieto..obawiasz sie tylko jednego ze cie zdradzi..o ile juz tego nie zrobił. bądz odwage miec to napisac.

Gość a ile masz lat autorko?
bo ja tez bylam taka gowniara, ale zona "mojego" byla starsza chgyba- 36 lat. w kazdym razie moj sie we mnie zakochal i ja zostawil czyli mi sie udalo :D

Gość a ile masz lat autorko?
Ludzie zaraz myślą, że pewnie mój ma kochankę, a ja wiem, że to dziecko narzuca się mojemu mężowi! On uważa ją za głupią gąskę, ale chyba nie jest na tyle głupi, że nie widzi nic złego w tym jej zalotnym spojrzeniu?! HAHA ladnie sie ludzisz :p

JestemZŁA1234 A kim Ty jesteś żeby rozliczać innych z tego jak sie prowadzą, co robią, jak żyja? Jesteś nie dośc , że agresywna, to jeszcze mega zazdrosna o młodsza, może ładniejszą kobietę:P Tylko prawdopodobnie nie z nią jest problem, tylko z Toba i byc może z szanownym mężulkiem, skoro tak się pali do pomocy młodszej koleżance:)

Gość JestemZŁA1234
Ona ma 19/20, jestem 6-7 lat od niej starsza mój mąż starszy od niej 10-11. On nic. Widzi, że mnie ona wkurza z tą miną słodkiej idiotki (sam tak o niej mówi - że jest idiotką). Laska jest w ogóle niesamowita, dziecko na karku, chodzi z kolesiem, ten ją wykorzystuje finansowo, ojciec dziecka ją przestał interesować - ogólnie taki życiowy lajcik. A mój jak ta pierdoła zamiast dogadać jej tak jak mi nie raz potrafi to słucha i kiwa głową, że da jej znać kiedy co i jak. On tłumaczy, że jest dobry, a ja jestem ta zła, bo nie lubię dziewczyny, która ma przewalone życie. Ona łazi do niego do drugiej pracy i takie tam story. Nie ma co robić. Nawet jak ma wolne to zawsze przychodzi! Chore! Niby siłownia, niby zakupy, niby coś tam i przez przypadek jest u mojego męża w pracy jednej albo drugiej. Ona twierdzi, że on jest jej przyjacielem (dała mi do zrozumienia, bo raz na nią wpadłam), z kolei on traktuje ją własnie jak taką idiotkę, ale złego słowa nie powie! Nie rozumiem tego.

Widocznie tylko tak Ci gada,że niby tamta to idiotka askoro jej nic nie mówi to pewnie albo ją bzyka na boku albo ma ochotę tak naprawdę :O

Gość JestemZŁA1234
Śmieszne... Dam sobie spokój, bo tylko nerwów szkoda, a jutro praca czeka :))) Ale kiedyś jej powiem delikatnie - żeby poszła na swoje podwórko. Ona nawet wysłowić się nie potrafi! Tylko szpanuje ciuchami i dodatkami, na które podobno daje jej sponsor, który z nią nie sypia :P A mój w to wierzy ha ha

Gość 19nastka
Stara dupa jesteś i tyle. Mąż już pewnie ją bzyka, a jak jeszcze nie to zacznie. Ty pewnie nawet do buzi mu nie bierzesz.

Ten Twój mąż to ciota albo jej daje sam kasę za loda i sek a Ty łykasz jego teksty,że niby tamta idiotka jak młody pelikan :O. Jesteś żałosna kobieto zamiast kazać facetowi się rozprawic z małolatą to jedyne co umiesz to jej dupę obrabiać.Za grosz klasy :O

JestemZŁA1234 Śmieszne... Dam sobie spokój, bo tylko nerwów szkoda, a jutro praca czeka Ale kiedyś jej powiem delikatnie - żeby poszła na swoje podwórko. Ona nawet wysłowić się nie potrafi! Tylko szpanuje ciuchami i dodatkami, na które podobno daje jej sponsor, który z nią nie sypia A mój w to wierzy ha ha Twoj mąz chce ja bzykac a nie prowadzic intelektualne dysputy :classic_cool: 🖐️

Gość JestemZŁA1234
Obrabiać? Przecież to anonimowe forum! Gdybym chciała jej narobić - to bym narobiła! Mamy wspólne wydatki pod kontrolą, więc nie siejcie propagandy. A co do 19nastki - wiesz... ja się szanuję, a mąż szanuje mnie. Na robienie laski męża nie złapiesz, a na to, co masz w główce :P

Gość Ja perdle ludzie!
Dajcie kobiecie spokój!!! Prosiła o rade a nie o dołowanie! Same debilne tłumoki tu siedzą!! Żenada! A moja rada tak, by dbać o męża ptaka :D A 19 nastka czy 20 to na raz nie więcej więc proszę się nie przejmować

Gość 19nastka
ha ha, wiedziałam że loda nie robisz. Na co się męża łapie to się łapie, ale żeby utrzymać to dobrego loda trzeba robić i to namiętnie a nie na odwal.

Gość znawca myślący
Pani idzie stąd bo tu naprawdę ciężko o inteligentną dysputę. A mąż jakiś nie hello skoro jaj nie ma by sprawę załatwić. Mówi się: słuchaj, lubię cię (ma prawo do tego) ale twoje spoufalanie sie ze mna moze spowodowac rozpad mojego malzeństwa (o ile mu na nim zalezy) a ja kocham żonę i nie chce by przeze mnie cierpiała i miała obawy :D Ja to mam jaja :d

Gość e12345
1.20 latka fizycznie napewno nie jest juz dzieckiem 2. 10 lat roznicy, gdzie dziewczyna jest mlodsza to nie problem 3. 30 lat facet, dla faceta to jeszce mlody wiek Ty , tu nic nie zrobisz to maz powinien sie odciac od niej, ale widocznie tego nie chce...

Gość Ja perdle ludzie!
19 nastka ja mam ochote zebys mi zrobila :D

Gość JestemZŁA1234
Wiem, że jest mi wierny, ale nie ma serca, by mówić ludziom w chamski sposób. A to często jedyny sposób, by ktoś się "odwalił". Ona naprawdę nie jest boginią :))) Ale gusta są przecież różne. Ja wiem, jakie ma mój mąż i miseczka A czy B z pewnością nie go nie przyciągnie, jeżeli mowa o fizycznych upodobaniach ;))) Fizycznie to ja mam niejeden atut i nie martwię się o zdradę. Martwię się o to, że znalazł się ktoś przez kogo się kłócimy. Niepotrzebnie.

Gość ghrrrhhrr
"Nie mam o czym z nią rozmawiać! Ona ma 20 czy 19 lat! To jest 7 lat różnicy, a to robi swoje. Traktuję ją jak gówniarę :/" 7 lat starsza i wielce dorosła się znalazła :D Śmiech na sali. 20 lat to rozumiem ale 7? :D

No widzisz-kłocicie się niepotrzebnie bo Twój mąż ma w dupie,że Ty się nie czujesz z tą sytuacją komfortowo.Ktoś go widział z tą gówniarą w aucie i jakoś nie myslał Twój małzonek o tym,że ktos Ci zakabluje i jak Ty się poczujesz.jechał z nią bo chciał.Nie możesz z facetem pogadać,że ma jej powiedzieć co i jak i w dupie masz czy delikatnie czy wprost każe jej spierdalać?:O

Gość JestemZŁA1234
Jest gówniarą bo ma pstro w głowie i lata po imprezach do przesady, a ma dziecko. Ma priorytety i sposób myślenia nastolatki! Ja nawet nie odczuwam, że ona ma 20 lat czy 19 i jest kobietą! Wygląda jak dziecko!Z przodu, z tyłu, na buzi!

Gość JestemZŁA1234
Demoralizacja - w takich sytuacjach on zawsze stawał po stronie "ofiary". Moje prośby nic nie dają. Widocznie, tak mu dobrze... Mam o czym myśleć.

Gość sisterpointa8554
MÓWI ZE JEST IDIOTKO TYLKO TOBIE.GDYBY TAK BYŁO NIE GADAŁ BY ZNIĄ..MA SPONSORA..ZARADNA PANNA:)

Gość Ja perdle ludzie!
Zamknąć wątek bo jasne ze facet bez jaj a laska chce wyrwac porzadnego. One wszystkie takie sa obciagary ale naprawde na krotka mete to zajdzie, prosze sie nie martwic!!!!!!

czytam i płaczę ze śmiechu:D kobieto, jestem chyba Twoją rówieśnicą - bo mam 26 lat, ale wiem, ze jak facet nie chce awansów, to ich nie będzie... i nikt mu się 'narzucać' na siłę nie będzie;) Twój styl wypowiedzi, sposób w jakim opisujesz całą sytuację, już wiele mówi o Twojej naiwności i tępocie umysłowej. z męża zrobiłaś ofiarę (!) cwanej, bezczelnej, wulgarnej dwudziestolatki, która zagięła na niego parol, a on biedaczek tylko jej psychologiem z bożej łaski chciał być:D opamiętaj się i puknij w pusty czerep. faceta kręci młoda, seksowna, wyłuzdana dziewczyna, i wierz mi- w tym momencie fakt, ze ma cycki mniejsze od Ciebie, może być rownież dodatkowym afrodyzjakiem:D prawdopodobnie tylko sobie flirtują i niewinnie romansują, bo jego męskie ego czuje się połechtane faktem, że dziewczyna patrzy w niego jak w obraz... ale na tym nie musi się skończyć. i nie zrezygnuje z tego tak łatwo, bo najwyraźniej nie ma też jaj;) ale Ty też nie masz przysłowiowych jaj, żeby przyznać, jaka jest prawda i czego się podświadomie obawiasz. dobraliście się:)

Gość 7766665
PRZECIEZ CI NIE POWIE WPROST ZE JEST FAJNA..SKORO TYLE ZE SOBA PRZEBYWAJA I ON TO ZNOSI TO COS NIE TAK:)A T A:IDIOTKA" TO MARNA WYMÓWKA ABYS NIE PODEJRZEWAŁA.MOŻE ZAPRZYJAZNIJ SIE Z NIĄ.

Gość znawca myślący
który daje jej kasę i nie bierze korzyści cielesnej? a kto się na to nabiera? mąż? współczuję w takim razie... urzekła go jej historia, ale popieram powyższe wnioski - nie przejmować się, bo co łatwo przyszło łatwo odejdzie. Zaręczam - jako małżonek :)

Ma priorytety i sposób myślenia nastolatki! Ja nawet nie odczuwam, że ona ma 20 lat czy 19 i jest kobietą! Wygląda jak dziecko!Z przodu, z tyłu, na buzi! hmm to jeszcze bardziej bym się obawiala... preferencji mężusia:D

Gość 7766665
NO FAKTT TYLKO JA OCZERNIASZ I JAKA TO ONA GŁUPIA I TĘPA..PODEJRZEWAM ZE ONA NIE SZUKA POMOCY NA FPRUM, MOŻE MIEJ PRETENSJE DO MĘZA A NIE DO BIEDNEJ DZIEWCZYNY,JAHAHAH

Gość Ja perdle ludzie!
a mi mala to fachudra w temacie, więc lepiej prosze słuchac :D nie zmieniam zdania o obciągarach :D a cycki lepiej mieć duże :D na starość mogą zmaleć :D ja tam bym sie trzymał mocno :D poza tym co taka 20 czy 19 moze dac facetowi? 26 czy 27 to rozumiem :D