Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Mr Prawiczek

Nie wyobrażam sobie być z dziewczyną, która nie jest dziewicą. Przeraża mnie to

Polecane posty

Panowie, jeżeli w waszych oczach obecność kawałka śluzówki świadczy o wartości człowieka, to wy nie jesteście warci nawet tego, żeby na was naszczać. Równie dobrze kobiety mogą was uważać za podludzi bo macie małe fujary.

Gość Pan Mr Prawiczek.
Może i mam małego? Ale laski i tak lecą głównie na wygląd. Niech te po wielu partnerach wiążą się z jakimiś buhajami z dyskotek

Autorze, stwierdzam autorytatywnie, że jesteś pluszakiem. Chciałbyś żeby Twoja dziewica była dominującą stroną w związku?

Oooh, Prezesie, toż to POTWÓR!!! Jak ci sie udało wyhodować takiego tygrysa?

Fakt nie mam, bo to ostatnia rzecz na jaką zwracam uwagę u chłopa.

Gość Pan Mr Prawiczek.
Bo dziewczyny patrzą głównie na ładny wygląd, na brak trądziku i zakoli oraz kasę i auto

Gość Pan Mr Prawiczek.
A czemu od razu pluszakiem?

Owszem, są takie co patrzą. Dla mnie większe znaczenie ma to, żeby się partner dopasował charakterologicznie i osobowościowo. Pluszakiem, bo z Twoich wypowiedzi przebija gościu stworzony do miziania;) Nie miało to podtekstu obraźliwego ofkors.

Prezesie, odpowiedź w poście wyżej:) Uważam, że partner z którym człowiek rozumie się jak z samym sobą to jest to;)

Gość Pan Mr Prawiczek.
Ja również uważam, że sam wygląd u dziewczyny to za mało

Gość ytyty8989
Moim zdaniem to dobrze świadczy o autorze, że jest wrazliwy. Własnie jak dla kogoś to tylko seks, to wtedy nie ma znaczenia czy ktoś miał 100 partnerów czy 10 czy 1 przedtem..... Ja miałam to samo, jak nie miałam nikogo i poznałam chłopaka kiedyś, to na szczęście on podobno nie miał nikogo na powaznie przede mną. Bo inaczej bym go nie zaakcpetowała. Byiśmy ze soba ponad 10 lat, w końcu się rozpadło, teraz jestem sama. I mimo że do niego nic ju.z nie czuję to nie wyobrazam sobie zebym mogła byc z kims innym bo czułabym sie jak dziwka.... albo jakoś dziwnie...

Gość fizyk
Masz racje prawiczek, tylko dziewica, bo co jakby sie wydalo ze nic nie potrafisz? A tak to jakos sie dotrzesz na tych dziewicach i moze bedzie z ciebie pozytek w przyszlosci.

dla mnie to wyglad sie liczy tylko. a prawik cos zmysla. charakter to zeby byla taka troche usluchana. a poglady to zawsze kobieta zmienia na takie z kim sypia. taka prawda :)

Gość habemus mama
taa, zaczepilaby, a miedzy jej nogami zobaczylby ogromna otchlan bez dna, jeszcze wessala by go calego w te swoje czelusci niczym mitologiczna scylla

Gość ytyty8989
Prawiczek- obejrz sobei film Somersault (Salto). Bardzo fajny, i w sumie pozwala spojrzec na osoby powszechnie uwazane za puszczalskie z totalnie odmiennej perspektywy,,,

Gość ytyty8989
Nie, nie znoszę go... Po prostu nie wyobrazam sobie bycia z kimś innym, zawsze byłam z nim... Nie wiem o co chodzi w tym. Też zawsze krew mnie zalewała jak myslałam że mógłby miec kogoś przede mna, dla mnie byłoby to jak zdrada. Może to jakies nadmiernie romantyczne nastawienie do zycia? Ja teraz juz nie wierzę w związki, nie mam ochoty na zaczynanie znowu, moim zdaniem to bez sensu.

"dla mnie to wyglad sie liczy tylko. a prawik cos zmysla. charakter to zeby byla taka troche usluchana." Ręce opadają. No ale te 7 miliardów ludzi to niemała liczba, może gdzieś się takie stworzenie ulęgło. Szukaj, Prezesie, zawsze warto szukać ideału, a życie taaakie krótkieee...

Gość Pan Mr Prawiczek.
Ja się mogę przyjaźnić z dziewczyną, która miała wielu partnerów, ale nie umiałbym z taką być, zresztą takie lecą na super przystojniaków

Pan Mr Prawiczek. - alepierdolisz. a ty Alef - nie bujaj z glowa w chmurach. wyglad to podstawa. pozniej liczy sie dopasowanie i komunikacja. generalnie bez pociagu fizycznego sie nie da :(

Gość Pan Mr Prawiczek.
Jasne, że podstawa, ale są też inne aspekty

Dla mnie charakter jest warunkiem sine qua non.Co mi po przystojnym durniu?

Gość na zone tylko dziewica
a nie latawica

Gość mysqA
Ktos tu pyta o rozmiar?? :D:D widac nie wiesz jak zrobic dobrze prawdziwej kobiecie!!! nie dziwi mnie ze dziwice w glowie..:D:D