Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Mr Prawiczek

Nie wyobrażam sobie być z dziewczyną, która nie jest dziewicą. Przeraża mnie to

Polecane posty

Gość Pan Mr Prawiczek.
Ja np. jestem prawiczkiem więc nie wiem jak się dobrze robi kobiecie

"Ja np. jestem prawiczkiem więc nie wiem jak się dobrze robi kobiecie" Na początek, słucha się tego, co kobieta mówi;)

Gość fizyk
Intuicja chlopie, intuicja, No bo wiesz dziewica cie nic nie nauczy....

Gość psubzdziuuuuuuuuuONA
JAKOSC PANOWIE to podstawa,nie wielkosc czy grubosc. Co kobieta bedzie wiedziec o zyciu sexualnym np. w wieku 30 lat,jesli od 20 roku bzyka sie z jednym i tylko jednym gosciem? Zal mi takich dziewczyn,ale to moje skromne zdnko:P

Gość Pan Mr Prawiczek.
Ale bym musiał słuchać doświadczonej kobiety

wiekszosc 30 jest aseksualna. niestety. a takie skakania z kwiatka na kwiatek to brak szczunku dla wlasnego ciala, po to by sprawdzic czy z tym dojde, czy nie. wiadomo ze facet jest tak skonstruowany ze w koncu sie skusi, ale co z szacunkiem? jak kobieta ma duzy przebieg to w koncu dostanie kopa w dupe. a juz dawanie sie po kilku tygodniach to szczyt glupoty. zostawisz taka w kraju i sei w kilka tygodni moze zakochac :) takiej sie nie ufa.

Prezes praktyka czyni mistrza. Bzykanie jednego fiuta jest nudnee, a tym bardziej bedac z nim 10 lat. Mozna zmieniac pratnerow,szanujac siebie i wlasne cialo, nie mowie odawaniu dupy za rogiem dyskoteki i puszczaniu sie na prawo i lewo. Poza tym kazdy ma wlasne wrunki, i niech tak zostanie, glebsza dyskusja i tak zejdziena na psy.

Poza tym mysle ze po 30-stce zycie sexualne u kobiet jest w szczycie najwiekszym. Niestety tobie prezes nie jest pisane sprawdzic jak to jest ,byc z kobieta.:P

wiem ze po 30 u kobiet tak jest. wtedy wystepuja u was naturalne zaburzenia hormonalne. wieksze ukwienie. wieksze szanse na orgazm. libido wyzsze. ale to pozniej sie konczy szybko. facet szczyt formt ma tak w wieku 22. pewnie juz jestes sflaczala, i kazdy fiut ci pasuje :) a tu sie zalisz i frustrujesz.

Gość Pan Mr Prawiczek.
Po kilku tygodniach to chyba tylko łatwe idą

Mam 27 lat DOPIERO!!Chlopcze widze ze nie najlepiej u ciebie z wiedza o rozwoju bobiety. Jesli twoja forma u faceta to 22 lata to ku**a ci wpolczuje :D:D

Gość puszczalskim paniom
mowimy nie

Gość szanowac sie kobiety
!!!