Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Pan Mr Prawiczek

Nie wyobrażam sobie być z dziewczyną, która nie jest dziewicą. Przeraża mnie to

Polecane posty

Gość Pan Mr Prawiczek

Jestem prawiczkiem i nie mógłbym znieść myśli, że dziewczyna robiła to z innymi facetami. Jest mnie to w stanie zniechęcić nawet do najfajniejszej dziewczyny

Gość Pan Mr Prawiczek
To okropne, że ktoś wcześniej by rżnął moją dziewczynę jak jakiś zwierzak, a ona by miała miłe wspomnienia

Gość rthfghf
masz zal do tego ze jeszcze tego nie robiłes?

Gość MałaMiiii25
ubolewasz nad swoim prawictwem

Gość Pan Mr Prawiczek
Po prostu nie wyobrażam sobie bycia z dziewczyną, która już to z kimś robiła

Gość Mama Oliego
To okropne, że ktoś wcześniej by rżnął moją dziewczynę jak jakiś zwierzak, ty też będziesz rżnął swoją dziewczynę jak zwierzak? a jak się rozstaniecie to co inny też już jej nie tknie bo była zerżnięta przez ciebie ? puknij się w głowę!!!

Gość rthfghf
o swoich frustracjach napisz ksiązke a nie zasmieczasz i tak zasmiecone forum, tylko faceci z wielkiemi kompleksami chcą dziewicy :D rada - psychoterapeuta

Gość rthfghf
tak............................... a jak przychodzi co do czego i sie okazuje ze dziewczyna jest dziewicą to sie chłopak tylko głupkowato patrzy i pyta To cos ty kurwa robiła ??? wszyscy jestescie tacy sami, tylko roznicie sie gębami zeby łatwiej było was zidentyfikowac 🖐️

Gość Pan Mr Prawiczek
Tu nie chodzi o kompleksy. Po prostu jestem prawiczkiem i czekam na wielką miłość, prawdziwe zakochanie, chciałbym być dla dziewczyny tym pierwszym i jedynym, a nie kolejnym i jednym z wielu

Gość manaam
A to tylko dlatego, że jesteś prawiczkiem :P

Gość manaam
Wiesz co? Ja i mój chłopak mamy po 19 lat. Bardzo się kochamy , jesteśmy ze sobą od roku , nie wyobrażamy sobie życia bez siebie - to nasza pierwsza miłość. Ja przed nim miałam 3 partnerów a on ok 10 partnerek seksualnych... I wiesz co? nie jest to żadną przeszkodą.. Popełniliśmy wiele błedów, ale kochamy sie i chcemy być razem , a przeszłośc nie ma znaczenia ! Ty jak się zakochasz to zaakceptujesz to jak dziewczyna nie będzie dziewicą, a ile masz lat?

Gość Pan Mr Prawiczek
Ale wy obydwoje mieliście przeszłość. Ja mam ponad 20 lat

Jesteś żałosny. To tylko seks. Nie widzę w tym nic złego i dodatkowo nie wyobrażam sobie seksu po ślubie. A potem żale z dupy, że nie dopasowali się w łóżku.

Gość rthfghf
aha... czyli jestes wstanie poswiecic swoją prawdziwą miłość która juz ma te rzeczy za sobą dla złudnej prawdziwej miłosci dziewiczej? tak to ty sobie zadnej mądrej dziewczyny nie znajdziesz, to ze jedna juz uprawiała seks nie znaczy ze jest zła, wredna, dziwka itp.. i jest gorsza od dziewicy... czesto bywa na odwrót, jesli dziewczyna tez poszukuje swojej miłosci to nie bedziesz dla niej kolejnym... kolejny bedziesz w burdelu albo u takich co mają zadatki na dziwki, teraz załóżmy że tobie i twojej dziewicy sie nie ułozy ale wczesniej juz z nią to robiłes rozstajecie sie i jak wtedy na nią patrzysz? jak na kogos kto bedzie twojego nastepce za kolejnego? bzdury pociskasz

Gość Pan Mr Prawiczek
A jak dziewczyna sypiała z obcymi na wakacjach to też nie widzisz nic złego? Ja takie zostawiam babiarzom

Gość Pan Mr Prawiczek
Prawiczek moim zdaniem nie jest odpowiedni dla takiej co miała wielu partnerów

to tylko chwila przyjemności Dodatkowo każda może Cię w chuja zrobić i powiedzieć, ze miała 1, czy 2 stałych a sie okaże, że miała 10, czy 20. Jesteś zakompleksiony i boisz się porównań. To jest Twój problem.

Gość manaam
A myślisz , że Twoja pierwsza dziewczyna to będzie już ta na stałe? A co jak się pomylisz i prześpisz się z dziewczyną a potem się rozstaniecie? I co wtedy? Wtedy też będziesz miał juz przeszłość ;] Maz dziwne rozumowanie. Widocznie nie wiesz co to miłość, wtedy takie rzeczy schodzą na dalszy tor, nie mają znaczenia.

Gość Pan Mr Prawiczek
Na razie jestem prawiczkiem, przeszłość kobiety jest dla mnie nie do przeskoczenia

Gość manaam
Zresztą wątpię czy będziesz wstanie poznać czy Twoja wybranka jest dziewicą, tak jak napisał/a 12skizto dziewczyna zawsze może Cię okłamać, zwłaszcza jak jej powiesz, że nie wyobrazasz sobie bycia z NIE dziewicą to na bank Cię okłamie jak jej będzie zależeć :)

Gość rthfghf
pewnie boisz sie osmieszenia w łozku, spoko obecnie mam narzeczonego który zrobił to ze mną mając 21 lat i był prawiczkiem a ja miałam przed nim 3 partnerów, wcale mu to nie przeszkadzało ze on pierwszy raz a ja nie... predzej to ze on sam sie porównuje do swoich poprzedników i twierdzi ze we wszystkim musi byc lepszy, a jesli chodzi o nasz pierwszy raz to fakt stresował sie i mu no... nie wyszło za bardzo ale ja jestem wyrozumiała i sie z niego nie smiałam, nastepnym razem było ok

Gość Pan Mr Prawiczek
Tu nie chodzi o porównanie, ale o wyobrażanie że ktoś rżnął jak sukę moją dziewczynę w 3 dziury

rżnął jak suke? skoro taki masz stosunek do seksu to współczuje, serio. Chwała tym dziewczynom, że nie dane im będzie poznać takiego buraka.

Gość Pan Mr Prawiczek
rthfghf pisałaś, że on miał 10 partnerek seksualnych

Gość jewyyy
Jakiś wysyp prawiczków na kafeterii.

Gość Pan Mr Prawiczek
Seks mi się kojarzy z czymś wulgarnym, nic pięknego w nim nie widzę, to dość wyuzdana czynność, fikuśne pozycje itp. Nie uważam się za buraka, jestem bardzo wrażliwy i romantyczny, marzę o romantycznej miłości

Gość rthfghf
skoro twierdzisz ze wszytstkie dziewczyny ktore sie rzneły były rzniete jak suki w 3 dziury to o tobie pierdolony zboczencu wszystko wiadomo.. swoją dziewicę tez byz chamsko zerzną w 3 dziury... a wyobraz sobie ze ja nigdy nie byłam rznieta jak suka ani tymbardziej w 3 dziury... jestes poprostu chory umysłowo

Gość manaam
to ja pisałam :P

Gość Pan Mr Prawiczek
Poza tym wątpie żeby dziewczyna która miała 10 lub 20 partnerów szukała miłości

ja myśle, że Pan Prawiczek powinien to naskrobać na f23, bo tam spotka sie z aprobatą.