Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

basia211988

finanse

Polecane posty

witam mam problem wyprowadzilam sie od rodzicow gdy mialam 16 lat i oni mieli zadluzone mieszkanie na 20 tys.... i teraz dlug przeszedl czesciowo na mnie gdzies okolo 5 tys.. i ja musze to splacic bo jak nie to komornik wejdzie mi na wyplate co mam zrobic czy da sie cos ztym zrobic ten dlug juz rosnie kilka lat.Nierozumiem dlaczego dlug czesciowo przeszedl na mnie jak to przeciez rodzice zadluzyli to mieszkanie aja wtedy jeszcze bylam dzieckiem inic nie moglam zrobic

wsumie to na mnie ina moja siostre przeszedl niewiem dlaczego ale tak moje siostrze powiedziala jedna pani gdzies w biurze co sie byla pytacc czy jest w rejestrze dluznikow i powiedziala ze tak ze jestem ja i moja siostra niewiem dlaczego mojej mamie zostaly 2 tyg.. na wyprowadzke bo zabieraja jej mieszkanie bo wogule nie placila i ta pani w biurze powiedziala ze my tam mieszkalysmy i na nas przeszla jakas czesc dlugu narazie nie mozemy isc nigdzie do pracy bo beda nas scigac

Gość polak potrafi
nie wiesz jak ? łaził łaził aż wlazł na nią.

bo ponoc mojA siostra najstarsza sie wczesniej zdazyla wyprowadzic i na nia dlug nie przeszedl a ja z siora pozniej sie wyprowadzilysmy to na nas przeszedl mam jeszcze dwie mlodsze siory jedna za pol roku konczy 18 lat a druga ma 14 lat wiec jak one sie wyprowadza to na nie tez dlug przejdzie i niewiem z jakiej ra cji

Gość polak potrafi
nie mieszkasz w polsce ? bo u nas w polsce dług nie przechodzi z takiej racji że ktoś się nie wyprowadził.

moja siostra pracowala normalnie i komornik jej weszedl na wyplate a ona wogule nie miala zadnych kredytow i dlugow a tu sie okazalo ze o mieszkanie chodzi i stracila przez to dwie prace

Gość polak potrafi
a skąd wiesz że masz dług ? bo sytuacja w ogóle możliwa.

Gość polak potrafi
możliwa tylko dziwne z tym komornikiem. może siostra coś podpisała ?

tak mnie sie wydaje ze dlug dlatego na nas przeszedl bo bylysmy tam zameldowane a od dawna juz nie jestesmy ale to itak chyba nic nie ratuje

Gość polak potrafi
basia - skąd wiesz że masz dług ?

nic nie podpisywala a co miala niby podpisac chodzi napewno ztym zameldowaniem i dlatego dlug przeszedl na nas

Gość polak potrafi
a pytałaś w krd ? niech pani z tego urbisu prześle ci wyciąg

widocznie ma do zeczy bo mojej siostrze dwoje komornikow sciagalo jej z wyplaty jakas czesc pieniedzy i byla wogule sie pytac w urbisie tam gdzie sa te mieszkania od panstwa powiem jeszcze.... dokladniej jak to bylo

Gość polak potrafi
no dawaj bo to dziwne jakieś. ten komornik znaczy nie pasuje.

mieszkalismy na jednym mieszkaniu w blokach moi rodzice sobie nie dawali rady z platnoscia wiec zamienilismy sie mieszkaniami ze znajomymi poszlismy na panstwowe te pierwsze mieszkanie na blokach moi rodzice zadluzyli ten dlug teraz sie ciagnie za nimi az do tego drugiego mieszkania teraz jak juz sa na tym panstwowym mieszkaniu to je tez zadluzyli i to tak niby wszystko sie skumulowalo wszystko do kupy i razem jest okolo 20 tys ja sie wyprowadzilam jak mialam 16 lat poszlam mieszkac na bloki do chlopaka mojego i caly czas bylam tam zameldowana potem po miesiacu znowu poszlam mieszkac do rodzicow na miesiac czasu apotem po miesiacu wyjechalam za granice wiec ja tez tego nie rozumiem dlaczego na mnie przeszedl dlug moja siora byla w urbisie i sie pytala kto jest zadluzony na te mieszkanie czy tylko nasi rodzice czy nas tez to obowiazuje a ona powiedziala ze nas tez to obowiazuje poniewaz mieszkalysmy tam i sie pozniej wyprowadzilysmy jak nasza siostra starsza ale jednego nie rozumiem ja mialam 16 lat i sie wyprowadzilam nie moglam jeszcze pracowac bo chodzilam do szkoly wiec z jakiej racji jest na mnie

jednak to chyba chodzi oto ze bylam tam zameldowana do 19tego... roku zycia chyba oten meldunek im chodzi

a jednak ja jade wstyczniu na tydzien i bede musiala sama tam sie przejsc i sie wszystkiego sama dowiedziec bo cos mi tu nie gra

ajeszcze mam jedno pytanie ale to nie chodzi o mnie tylko o noja siore czy jak ona ma slub cywilny i czy jak wezmie znim rozwod z mezem to czy na nia przejda jego dlugi jezeli on bral je na siebie ?