Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problemowa głowa

brzydzę się swojego chłopaka

Polecane posty

Gość problemowa głowa

brzydzę się swojego chłopaka po tym jak mi wyznał, że ze swoją byłą uprawiał seks oralny. lizał jej pipkę więc jak ja mam go teraz pocałować? jak sobie to przetłumaczyć i z tym jakoś żyć?

Gość problemowa głowa
ale wiadomo, że ludzie raczej uprawiają tego typu miłość a przecież widać np w parku że się całują, a może się mylę i całują się tylko pary które nigdy nikogo wcześniej nie miały przed sobą?

Gość problemowa głowa
bardzo mnie zraniło jego wyznanie bo nie jestem zadowolona z tego co teraz wiem. bardzo go kocham i płakać mi się chce, że coś mnie od niego odpycha

Gość mapiłkoko
aaaaaaaaaaaaaaa nie przesadzaj, mój miał 3 partnerki seksualne przede mna i ciesze sie z tego bo wie jak mi dogodzic. a seks oralny wiadomo ze tez był :)

Gość problemowa głowa
może powiecie że jestem zbyt młoda i dlatego robię takie problemy, ale nie mniej jednak problem mam i proszę was pomóżcie mi go rozwiązać. w każdym wieku człowiek ma jakieś tam odpowiednie dla jego wieku problemy, ja mam właśnie taki. mam 19 lat i to jest mój pierwszy chłopak, jestem czysta tzn nie jestem dziewicą, ale nigdy nie uprawiałam miłości francuskiej z moim byłym dlatego uważam że mogę całować czyjeś usta, a mój chłopak obecny jest fe...

Gość problemowa głowa
chciałam napisać że to nie jest mój pierwszy chłopak, miałam już wcześniej jednego

dlatego lepeij następnym razem zaznacz ze przeszłość zinnymi dziewczyna Cie ie obchodzi i niech Ci nie opowiada o tym co robił w łóżku z innymi.

Gość problemowa głowa
ale jak to następnym razem tzn, że powinnam się z nim rozstać?

Gość mapiłkoko
widać że jestes dzecko poczekaj do powaznych problemow.

rób co chcesz, to ja mam decydowac za ciebie ? :D E nie wierze ze to poważny temat, jakieś bzdury komus sie nudzi :D

Gość problemowa głowa
może wy sobie radzicie z takimi sytuacjami w waszym życiu, może dla was to nie ważne że wasz były czy była lizali komuś odbyt nawet z kału, ale dla mnie to ma wielkie znaczenie bo jest mi trudno tak jakby dzielić się moim facetem z kimś innym.

Jeśli seks oralny jest Ci obrzydliwy i ciągle Cię odrzuca to ja widzę dwa wyjścia: - przełamać się i spróbować z nim tego seksu oralnego, zobaczysz spodoba Ci się - znaleźć innego chłopaka który jest mniej doświadczony i ma upodobania i doświadczenie bliższe Tobie Powodzenia w decyzji.