Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość supernudziara

plamienia w pierwszych tyg i nic nie widac na usg

Polecane posty

Gość supernudziara

hej dziewczyny mam problem w poniedzialek robilam test i wyszly mi dwie kreski spoznil mi sie okres o tydzien bol brzucha obolale piersi. wczoraj zapisalam sie do ginekologa na 25 , ale gdy szlam do pracy mialam plemienia brazowe jak na okres wystraszylam sie zadzwonilam do ginekologa a on zebym sie do niego szybko zglosia a wiec po pracy pojechalalm do niego bylo widac plamienie brazowy odcien krwi . zrobil mi usg , ale na nim nie nie bylo widac nawet blony zalamalam sie ze to koniec mojej radosci dal mi wybor albo wezme luteine i silniejszy kwas foliowy albo nic nie robimy wybralam pierwsza opcje . nadal mam plamienia i boli mnie brzuszek mieliscie juz tak czy to znaczy ze poronilam ?? teraz jestem na zwolnieniu poszla do niego moja ciocia w szpitalu jest pielegniarka on jej powiedzial ze nie potwierdzil ze to poronienie ale tez nie ze to ciaza teraz mysle o tym tylko co robic ??

Gość leżeć jak najwięcej
i myśleć pozytywnie:) wszystko w rękach Boga

Gość moze byc za wcześnie
Jeżeli to dopiero 5 tydz to lekarz może jeszcze nie widzieć ciąży, często jest widoczna dopiero w 7 tyg. A plamienia mogą się zdarzyć, najważniejsze, że to nie żywa czerwona krew.

U mnie było podobmnie. 7 testów pozytywnych - tyle aż bo niedowierzałam :D:D:D Byłam u lekarza w 5 tyg. ( licząc od pierwszego dnia ostatniej @ ) i tez nie było widać pęcherzyka. Kazał przyjść za 2 tygodnie ( no chyba że coś by się działo to wcześniej ) no i w 7 tygodniu wszystko bylo już ładnie widoczne. Trzymam kciuki, będzie dobrze :)