Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość My Mirage...

nauczycielka zawiadomiła policję!!!

Polecane posty

Gość deaotyma
A tak w ogóle to dajecie się wrabiać-ta sprawa to lukrowane goooowno. A skończy się jak za komuny gdy nauczyciele wypytywali w latach 50 tych dzieci czy ich rodzice nie słuchają nocą zakazanych radiostacji.... Nakręcanie 7 latków by relacjonowali nauczycielom co dzieje się w ich domach....koszmar . W ten sposób pod pretekstem walki z 5% patologii obecnej w społeczeństwie chce się ubezwłasnowolnić i rozbić pozostałe 95 % normalnych rodzin.Bo będzie prowadzić to do ich rozbicia gdyż ustawi się dzieci w położeniu rządzących własnymi rodzicami.....

Gość MAGILLA
O to chodzi zeby dzieci byly przeciwko rodzicom odbiera sie POLAKOM daje sie pedofilom sadysta ale swoim mamy tyrac a nie wychowywac dzieci niszcza nas jak w powstaniu radza radza radza alianci czysmy bandyci czy kombatanci a teraz tyrac a nie wychowywac dzieci PL MSZ powiedzial mi POLACY mogli nie wyjezdzac bo za granica sa prawa dznego kraju robia co chca niewolnicy i ich dzieci zrobia i robia co chca a na tych forach POLACY sami siebie nie sznujecie no to nikt was nie uszanuje to sa fakty nasz najwiekszy wrog do dzis a my do siebie no to jak nie korzystac trzeba Historia pokazala ze POLAK sie z doswiadczen nie uczy ze przed szkoda ( jest glupi) a po szkodzie jeszcze glupszy.

Gość gość
dostaje 500+ to ma tak dbać o dzieci, też teraz za te 500+ będę zgłaszała bo ja nie dostawałam i to 500+ jest teraz z moich wypracowanych podatków. Odechce wam się 500+, będziecie jeszcze występowały o jego likwidację.