Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mlodagrubaska1993

jestem grubasem

Polecane posty

Gość mlodagrubaska1993
dobra ide cos zjesc bo przez to pisanie trace kalorie pa

Gość mlodagrubaska1993
podszyw ; ( widze ze nie znajde tu wsparcia i zrozumienia

Gość pytam bo mam plan
Nie zal Ci kasy jaka wyrzucasz w Macu? Do tego czy nie zdajesz sobie sprawy,ze tam jest wszystko tak mega tluste,ze na sama mysl robi sie nie dobrze?! Mysle,ze to prowo ale jesli nie to powiedz- czy Twoja mama robi codziennie obiad? Co jecie najczesciej w domu?

Gość taaaj asna
i co jesz w tym maku ? i jeszcze cos po za tym ? wymien co i ile dzisiaj zjadłas.

Gość mlodagrubaska1993
mama pracuje i nie ma jej w domu do późna ; ( musze sama sobie radzic

Gość mlodagrubaska1993
dzis zjadłam 2 tortille przed lekcjami, po lekcjach tortille, frytki, skrzydelka w panierkach, colę, cheesburgera ; (

Gość pytam bo mam plan
W takim razie musisz sama sobie gotowac. Najlepiej jakas zupe na 2 dni. Do szkoly koniecznie rob kanapki z ciemnego pieczywa z mnostwem warzyw + mozesz wkladac do tych kanapek ugrilowanego wczesniej przez siebie kurczaka. Poza tym gdy czujesz,ze musisz cos zjesc-proponuje miec z soba z 2 activie. A gdy znajomi wybieraja sie do Maca to zamow salatke. Powolutku, malymi kroczkami wprowadzaj zdrowe nawyki zywieniowe.

Gość mlodagrubaska1993
jeszcze mam ochote na paczke czipsow i moze pare czekoladek mnnnniammmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Gość taaaj asna
ponad 3.5 tys kalori :Oi zero ruchu, chyba zartujesz w takim tempie bedziesz tyła 3- 4 kg na miesiac albo to prowo :)

Gość myśl kobieto
o kurwa dwa tłuste posiłki na dzien i się dziwi że waży 80kg :D

Gość mlodagrubaska1993
przestancie z tym ze to prowokacja i nie wiem po co sie podszywacie, daje wam to jakas satysfakcje? ; ( mam problem ogromny i licze na zrozumienie, bo moja mama jest obojętna na moj problem mówiłam jej wiele razy, a ona mówi, ze w zyciu nie liczy sie tylko figura i mozna cos osiągnąć chocby patrząc na nią, ale ja tak nie potrafie, kilku kolegów ostatnio sie ze mnie smiało, a ja jestem nawet bezradna na swoją krzywdę.. waże 79 kg 161 cm wzrostu

Gość taaaj asna
jesli tego nie ograniczysz za rok o tej samej porze bedziesz juz wazyc 100 kg . kazdy ci powiedzial co masz zrobic.

Gość jajajanxjsi
odchudzam sie od 2tyg i schudłam 4kg... nie jadam kolacji, ale i nie cwicze... mam 20 lat i postanowiłam wziąc sie za siebie... nie jedz w mc bo to Ci zaszkodzi a nie pomoze...

Gość mlodagrubaska1993
ale nie mam siły na zmotywowanie sie... ; ( nie mam nikogo kto by mogl mnie wspierac i nikt i tak pewnie tego nie doceni jak schudne... mam zmasakrowaną twarz szczególnie podbródek od otyłosci, nie mam siły ; (

Gość taaaj asna
nawet te 100 kg cie nie demotywuje ? :( postanów sobie jesc mniej, najlepiej rozpisz sobie posiłki na kazdy dzien . i sie do tego stosuj .

mam prawie 10 cm więcej niż Ty jestem w 9 miesiącu ciąży obecnie, a ważę 15 kg mniej od Ciebie czy to Cię nie mobilizuje? odchudź się dla siebie !!

Gość dfthgfjn
jesteś nie tylko gruba ale i głupia a z głupoty należy się naśmiewać

Gość jajajanxjsi
ja tez nie mam dla kogo ale nie chce wygladac jak swinia.... czas wziąc sie w garsc i przestac "żreć"... Słuchajcie, osiągne wyznaczoną sobie wage zostanie mi tluszcz na brzuchu i ohydne fałdy? boje sie efektu koncowego...

Gość nbnb
Słuchajcie, osiągne wyznaczoną sobie wage zostanie mi tluszcz na brzuchu i ohydne fałdy? boje sie efektu koncoweg nic ci nie zostanie . Ale musisz powoli zrzucac cmase . NIe wiecej niz 3-4 kg tygodniowo

Gość taaaj asna
3-4 kg na poczatku chudniecia kiedy tracisz głownie wode, potem bezpieczne jest 1-2 kg na tydzień ! im szybciej wiecej schudniesz tym pózniej o wile łatwiej o efekt jojo

Gość jajajanxjsi
schudłam 4kg w ciągu 2tyg... jakie cwiczenia mozecie mi polecic na brzuch, żeby szybciej zrzucic?