Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ

CZY WIERZYĆ W PLOTKI?

Polecane posty

ZAŁAMAMY MĄŻ olalala007 moja zona jest szalenie atrakcyjną kobietą , nie tylko dla mnie , zawsze byłem zazdrosny o nią chociaz nigdy mi nie dawała do tego powodów. dlatego boje się ze gdy jakiś inny facet na nia spojrzy to ja bedę w nim szukał konkurenta Ja pierdziu :) niby miałam sie nie zastanawiac a jednak......powinieneś być dumny z tego,że jest dla Ciebie atrakcyjna i każdy zdrowy facet spojrzy na taką kobietę.Nie dała Ci powodów ,więc nie chrzań tego co masz.

Gość olalala007
I doszedles do tego po 10-ciu latach malzenstwa i trojce dzieci? Bo inny na nia spojrzy? Jak kobieta kocha mezczyzne, to nie poleci na innego.

ZAŁAMAMY MĄŻ moze zle napisal targają mną takie emocje, że może nie dobiearm i nie analizuje swoich słow prawidłowo Ja Ci polecam tym czasem melisę z gruszka :)

Gość dequverte
ja bym przygwoździła tą koleżankę. Najlepiej spotkaj się z nią znienacka, pewnie wiesz, gdzie mieszka czy o której wychodzi z pracy, zapytaj co wie i skąd, obserwuj jej reakcje. Jeśli to tylko intryga to da się wyczuć kłamstwo. Zadaj pytania, co widziała, pytaj o wszystkie szczegóły. Jeśli to kłamstwo to na pewno się sama zaplącze, wyczujesz, że wymyśla.

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
olalala007 wlasnie o to chodzi,że mimo że byłem zazdrosny to jej ufałem , aten esemes powywracał moj swiat

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
Ja Ci polecam tym czasem melisę z gruszka dzieki , ale wtej chwili wolę wódkę z cytryną :

Gość obserwator księżyca
A koleżanka z pracy może być zazdrosna o wasz udany związek, może jej samej nie powodzi się w swoim najlepiej. Zazdrosne kobiety są zdolne do okropnych intryg. :D

Gość karolinaaaaaaaaa
kiedy sie spotkasz z zona?????

olalala007 I doszedles do tego po 10-ciu latach malzenstwa i trojce dzieci? Bo inny na nia spojrzy? Jak kobieta kocha mezczyzne, to nie poleci na innego. Otóż to.....ale coś czuje,że to rozprawka na pół nocy i jeden dzień 🖐️ Teraz bedzie w pamięci szukał dni kiedy to zona wyszła sama i może jednak ta koleżanka ma rację Pffff.

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
ja bym przygwoździła tą koleżankę. Najlepiej spotkaj się z nią znienacka, pewnie wiesz, gdzie mieszka czy o której wychodzi z pracy, zapytaj co wie i skąd, obserwuj jej reakcje. Jeśli to tylko intryga to da się wyczuć kłamstwo. Zadaj pytania, co widziała, pytaj o wszystkie szczegóły. Jeśli to kłamstwo to na pewno się sama zaplącze, wyczujesz, że wymyśla dzwoniłem do niej , ale nie odbiera.Myślę ,że jednak nie będzie chciała konfrontacji i za wszelką cene bedzie chciała uniknąć ze mna spotkania

Gość karolinaaaaaaaaa
ja na miejscy twojej zony tak czy inaczej zajebalabym tej kolezance w lep az by sie kopytami nakryla szmata

ZAŁAMAMY MĄŻ Ja Ci polecam tym czasem melisę z gruszka dzieki , ale wtej chwili wolę wódkę z cytryną : Super zostać z dziećmi i taki drin :D nawet jeśli jesteś sam to to dobra wymówka,żeby sie napić.Gratulejszyn

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
Teraz bedzie w pamięci szukał dni kiedy to zona wyszła sama My nawet na zakupy chodzimy razem ....ale może w pracy zauroczył ja jakiś facet?Nie chcę o tym myśleć.

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
Super zostać z dziećmi i taki drin dzieci wywiozłem do moich rodziców. jakos muszę odreagować :

Gość obserwator księżyca
No i w związku z całą sytuacją powinieneś unikać alkoholu. To Cię nie uspokoi, a może Cię zdestabilizować i doprowadzić do sytuacji, której potem będziesz żałował. Uważaj - alkohol nie jest dobrym serum na takie problemy. Zimna krew, zimna krew, zimna krew!!! - inaczej możesz narobić sobie niepotrzebnych problemów. Powodzenia.

Gość olalala007
Poza tym zwiazki, gdzie kobieta jest bardziej atrakcyjniejsza strona niz mezczyzna sa trwalsze i silniejsze (uslyszalam to w radio). Mysle, ze nie ma zasady, ale skoro jestescie ze soba tyle czasu, cos ja przy Tobie trzyma... I jeszcze jedno. Nie sugeruj sie, ze nie ma kiedy zdradzac, bo my kobiety jestesmy madrzejsze niz wy mezczyzni myslicie i nawet jak zdradzamy to z glowa. Zadzwon do kolezanki i powiedz jej " O czym Ty k... piszesz? KOnkrety prosze" Zobaczysz co Ci odpowe. A poza tym, skoro poinformowala jako nie anonim, myslisz, zeby byla tak glupia i klamac? Dla mnie to prowo, ale dobre :)

Gość dequverte
skoro koleżanka cię unika i czujesz, że boi się konfrontacji z Tobą to przecież jest jasne jak słońce, że nie ma czystych intencji. Pomyśl logicznie, gdyby faktycznie była to prawda, gdyby coś widziała to sama dążyłaby do tego, by opowiedzieć ci wszystkie szczegóły. Jeśli teraz się przed Tobą chowa, to znaczy, że intryguje i kłamie.

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
oby to była czysta intryga :< nie zniosę tej swiadomosci ,że żona , moja ukochana kobieta, mnie zdradza

ZAŁAMAMY MĄŻ Teraz bedzie w pamięci szukał dni kiedy to zona wyszła sama My nawet na zakupy chodzimy razem ....ale może w pracy zauroczył ja jakiś facet?Nie chcę o tym myśleć. Wiesz co :D ja Cię rozumiem mój mąż tez ( przeczytał ) Nie wiem czy chciałbyś znać komentarz :P Przestań .....co bedzie musiała sie zwolnic,bo ....nie bądź ( ? )

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
Zimna krew, zimna krew, zimna krew!!! myslisz ,że w takiej sytuacji jest łatwo o takową? przepraszam ,że się tak użalam , ale musze z kims pogadać.

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
Nie wiem czy chciałbyś znać komentarz chyba znam jestem dupa wołowa

Gość karolinaaaaaaaaa
A poza tym, skoro poinformowala jako nie anonim, myslisz, zeby byla tak glupia i klamac tez mi to w sumie przyszlo do glowy

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
A poza tym, skoro poinformowala jako nie anonim, myslisz, zeby byla tak glupia i klamac no tak :

Gość obserwator księżyca
"Poza tym zwiazki, gdzie kobieta jest bardziej atrakcyjniejsza strona niz mezczyzna sa trwalsze i silniejsze (uslyszalam to w radio). Mysle, ze nie ma zasady, ale skoro jestescie ze soba tyle czasu, cos ja przy Tobie trzyma... I jeszcze jedno. Nie sugeruj sie, ze nie ma kiedy zdradzac, bo my kobiety jestesmy madrzejsze niz wy mezczyzni myslicie i nawet ja" O to się zgadza. Niektóre kobiety wręcz myślą, że ich faceci wierzą im bezwzględnie i nie są w stanie nawet podejrzewać o cokolwiek. I w wielu przypadkach mają rację. :]

Gość obserwator księżyca
"Zimna krew, zimna krew, zimna krew!!! myslisz ,że w takiej sytuacji jest łatwo o takową? przepraszam ,że się tak użalam , ale musze z kims pogadać." Wcale tak nie myślę, wiem co czuje facet, który kocha kobietę.

Gość dequverte
faktycznie, napij się wódki i ochłoń. Jesteś tak nabuzowany, że nie widzisz tego, co wszyscy tu widzą - absurdu tej sytuacji. Ja uważam, że potrzebna Ci jest rozmowa z tą koleżanką i to twarzą w twarz, żebyś mógł obserwować jej reakcje. Ale najlepiej nie dziś, może teżnie jutro - jak trochę ochłoniesz i się uspokoisz. Ja obstawiam na 99,999%, że to głupia intryga tej kobiety, zazdrości wam szczęścia, bo sama się rozwiodła. Założę się też, że gdy wyjdzie na jaw, że to kłamstwo, to będzie się tłumaczyć, że sobie chciała zażartować. Wspomnisz moje słowa :)

[zgłoś do usunięcia] karolinaaaaaaaaa A poza tym, skoro poinformowala jako nie anonim, myslisz, zeby byla tak glupia i klamac tez mi to w sumie przyszlo do glowy Czy ktos,kto jest normalny informuje kogoś o takim czyms pisząc,że dowody zdobędzie później.Może ta koleżanka chce dopiero sprowokować jego żonę do czegos i jeśli się uda wtedy to bedzie dopiero te dowody miała,....zakładam hipotetycznie taka sytuację