Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ

CZY WIERZYĆ W PLOTKI?

Polecane posty

Gość karolinaaaaaaaaa
zimna krew?w takiej sytuacji zachowac zimna krew? no to chyba tylko wtedy kiedy byloby to prowo ja jakby mnie to spotkalo mialabym w dupie czy jej matka umiera czy za 2 dni koniec swiata od razu bym na twoim miejsu pojechala i sie spotkala z zona anie ty siedzisz w domu i pijesz drinki jak ciota

Gość ikasjkdjsdkh
zeby miec 100 % pewność czy to ploty czy prawda umow sie z ta osoba na spotkanie w celu szerszych informacji. wez ze soba zone ( nic jej wczensiej nie wspominaj) Tam na miejscu powiedz przy nich, ze dowiedziałes sie od tej baby , ze niby zona Cie zdradza... Wtedy któras z nich po zachowaniu pokaze czy to prawda czy tez nie,, Jesli informatorka nie bedzie chciała sie spotkać to znaczy, ze cos kreci ... moze byc tez tak, ze zona nie bedzie nic winna, ale mozesz zle odczytac jej reakcje.. roznie ludzie reaguja ... wiec chyba to bedzie najlepsze wyjscie... :O

Gość jhfutiyooo
ale prowokacja!!!!! Dowiedział sie akurat jak żona ma jechać do chorej matki bo jest umierajaca....... ciekawe.Jak by to była prawda,to jedziesz pod prac jej i pytasz się od razu a nie pierdolisz na kafe....a kiedy zdążyłeś wywieść dzieci jak siedzisz tu non stop.Spadaj lepiej na drzewo

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
ja jakby mnie to spotkalo mialabym w dupie czy jej matka umiera czy za 2 dni koniec swiata od razu bym na twoim miejsu pojechala i sie spotkala z zona anie ty siedzisz w domu i pijesz drinki jak ciota nie moge tak wyjechać z minuty na minutę[200km w jedną stronę] , mam trójke dzieci które jutro po szkole mają zastać puste mieszkanie?Rodziców tez nie moge obarczyc opieką na dziećmi , bo po pierwsze to są zywe sreberka a po drugie rodzice już nie tacy sprawni, po trzecie urlopu juz wziąć nie mogę.. Mam ochotę zadzwonić do żony, ale chce zobaczyć jej mimike twarzy po tym jak jej o tym powiem.

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
jak ja bym chciał ,żeby to była fikcja literacka

Załamany mąż. Ja w twojej sytuacji nie siedziałabym na kafe ,nie piła drina tylko zajęła się 3-ką dzieci bo jest co robic prawda?a ty jak tennn.....Idź im poczytaj,zajrzyj do zeszytów,pobaw sie z nimi.,bo jeszcze chwila i uwierzę w to,że na serio jestes tzipą :D

Gość karolinaaaaaaaaa
nie wiem jaki inny facet wylewalby zale na babskim forum i nawet nie zadzwonildo zony skoro taki zcibie facet to sie nie dziwie ze zona cie zdradza

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
pisalem , ze dzieciaki do jutra zostają u moich rodziców. moge być i tzipą , czy jakos tak , nawet tak się czuję w dodatku mam oczy pełne łez

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
karolinaaaaaaaaa zadzwonic che , ale ona zauwazy ze cos jest ze mna nie tak , a ja chcę z nia porozmawiać w cztery oczy

Ale też pisałeś,że nie chcesz obarczać dziecmi rodziców.To po nie idź i zajmij sie czyms pozytecznym ,bo mi to coraz bardziej zalatuje . Spadam stąd .

Gość jhfutiyooo
200 km ale daleko....mój boże toż to szmat drogi....1,5 h i jesteś na miejscu.Co do dzieci,to teraz mogą być u rodziców a jak byś rano wrocil to co by się stalo? Ściemniasz palancie,ty i te twoje łezki...ha ha

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
Przykro mi ,że macie mnie za palanta ale mna naprawde ta informacja wstrząsneła. Musze się wziąc za siebie i za kilka minut zadzwonie do żony jakby nigdy nic sie nie wydarzyło.

Gość karolinaaaaaaaaa
nie dzwon jakby sie nic nie wydarzylo tylko zadz i sie zapytaj czy naprawde do matki pojechala???? czy moze jest z kochankiem bo dostales wiadomosc ze ci rogi przyprawia

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
na bank pojechała do matki.tak mi się wydaje, przeciez nie ceniłaby sobie chwil spedzonych z ew kochankiem , wolałaby je spedzic z matką

Gość kołowrotek Filipinki
ZAŁAMAMY MĄŻ w tym esemesie napisała,że widziała jak moją żona wchodzi do samochodu obcego faceta i się z nim całowała ,nie ma na to dowodów, ale postara sie je zdobyć. Zmień koleżanki jakkolwiek nie wyglądałaby prawda t kobiete powinieneś trzymać JAK NAJDALEJ OD SWOJEGO ŻYCIA..

Gość karolinaaaaaaaaa
a moze pojechala z nim tzn on z nia i opierdolila mu juz loda w drodze 3 razy a ty sie zastanawiasz czy zadzwonic....

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
musicie byc tacy brutalni?

Gość karolinaaaaaaaaa
a ty musisz byc taka ciota?

Gość kurossssawa
jedna osoba OSTATNIO cie poinformowala... a z zona nie mogles jeszcze o tym rozmawiac, bo dowiedziales sie DZISIAJ... zenada :D:D

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
OSTATNIO dzis , zaraz po wyjezdzie zony

Gość dgdgdag
ja Ci radzę nie pisać do tej kobiety, która napisała tego smsa ani dzwonić czy spotykać się, bo może ona chce, żeby to wyglądało tak jakbyś to Ty zdradzał żonę z tą koleżanką. ja gdybym kochała mężczyznę, a jeśli wzięłabym ślub, urodzilą mu 3 dzieci itp., to bym kochała i nigdy bym go nie zdradziła - nawet z najseksowniejszym aktorem. wydaje mi się, że Twoja żona jest w porządku, macie tylko koleżankę-wariatkę.

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
żeby to wyglądało tak jakbyś to Ty zdradzał żonę z tą koleżanką. być może.Juz wspominałem że M. chciała cos ode mnie , myslała,że mnie uwiedzie , ale jej nie wyszło , to może kombinuje inaczej.

Gość kurossssawa
chlopcze nie znasz widac znaczenia slow :D ostatnio nie jest rownoznaczne dzisiaj... nie wiesz o tym? :O:D nieudane prowo:D

Gość ZAŁAMAMY MĄŻ
chlopcze nie znasz widac znaczenia slow pisałem przecież,że nie przywiązuje uwagi do tego jak pisze i co konkretnie, w takim stanie nie da sie dobierac idealnie słow, by ktos inny odebrał je prawidłowo.

Gość nimfaaaa
dajcie spokój , po cholerę piszecie takie rzeczy , jaka ja jestem ciekawa , czy osobiście jesteście takimi kozakami szczerze wątpię , pieprzyć głupoty może każdy jak sie go nie widzi - załosne ..a w domach sami cioty jesteście , bo po cholere szukacie miejsc zeby swoje brednie wypisywac ?

Gość jhfutiyooo
niby to nic ale o 15.04 napisaleś ,że sie dowiedziałeś a o 15.12 że zona po pracy jedzie a nie pojechala..... to ma znaczenie....i kiedy te dzieci dales rodzicom jak tu siedzisz caly czas...no odp.

Gość nimfaaaa
zalamany - poczekaj aż żona wróci do domu bo chyba już popadasz w paranoje , a alkohol tylko to spotęguje .nie brnij w temat , bo oni cie tylko zdołują i zamiast pogadac jak ludzie , piszą bzury które ty musisz wyjaśniać , jak krowie na rowie

Gość nimfaaaa
a po co wam to wiedzieć ? skoro pisze to pisze , jak dal to dal ,