Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kafeteria.pl02

NIEZRĘCZNA SYTUACJA, GŁUPIO MI ....

Polecane posty

Gość lena #
Jesteś niewychowaną prostaczką. Do swojego domu zacznij tak gości spraszać, a nie łaż po cudzych domach. Ale chamka!

Gość kafeteria.pl02
dalej nie kumacIE????????MY TAM JESTESMY 4 RAZY W MIESIACU NA 4 GODZINKI, POMYLILISCIE CHYBA TYCH KTORZY TAM SA CODZIENNIE OD RANA DO WIECZORA ... !!!

Gość lena #
Świnia i gość nigdy nie mają dość!

Gość kafeteria.pl02
2 H*MIAŁO BYC ZAWSZE przyniesiemy piwo, chipsy i wychodzimy po niedługim czasie, mowiac im jeszcze ze nie chcemy siedziec na glowie i idziemy, bywa ze i bywamy raz, dwa w miesiacu zal mi was serio

Gość lena #
Sama do siebie naspraszaj chołoty niech ci siedzi w chacie po całych dniach

Gość mala mala*
meliniara

alew ich mieszkaniu ona rządzi (i jej chłopak) i to nie jest ważne że znacie się pół roku, ma prawo tam rządzi bo tam mieszka. a to że jej chłopak jest przyjacielem twojego to nie ma nic do rzeczy .nie narzucaj swoich zasad że innych nie wygania a was tak, moze cię nie lubi i nie chce jej się z tobą siedziec. ma do tego prawo. dajcie im swięty spokój, idz sobie posiedziec w kawiarni

Gość mala mala*
Tobie wcale nie jest głupio, ty byś chciała tam jeszcze spać pewnie.

Gość kafeteria.pl02
no i pójdziemy :D ja sie tam nie pokaze u mnie w mieszkaniu siedzieli i nigdy i nie zwrocilismy uwagi jak przychodzili o 23 wypic falszke, a i tak wiedzieli ze moj nie pije, bo idzie na 5 do pracy ... ale nie mieli gdzie siedziec.. i choc juz spalam to nie udawalam ze nie spie i dotrzymalam im towarzystwa , nie piłam nie pojde tam wiecej, chociaz udawaja zawsze super kumpele mam to gdzies

Gość mala mala*
może uważasz, że powinni ci jeszcze pokój na bzykanko udostępnić, co?

Gość kafeteria.pl02
spac w tym zadymionym pokoju? nie chciałabym ,mam gdzie spac.

Gość kafeteria.pl02
leczcie sie na glowe !:D napisalam w pierwszym poscie, ze jest mi NIEZRĘCZNIE I czy po prostu zwrocic jej uwage, ze rzuca do mnie aluzje, do mojego chlopaka do innych tez nie, jak tam siedza... !! widziaalm ostatanio jej miny itd wiec stweirdzilam ze tam nie pojde, bo mam honor, ale musze cos odebrac, poprosze chlopaka ab ywszedł, wziął i pojdziemy, mam honor. z tym, ze jak juz mowilam u nas siedzieli duzo wiecej itd i nie bylo aluzji, ale spoko.

Gość 98754
Może Cię nie lubią.

Gość kafeteria.pl02
moze ale nie dbam o to zaczęło się tak dziac kiedy ona zauwazyła, ze ja nie pale jointów, ze nie pije wódki, nie upijam sie i nie jaram jak ona. i czuje sie, ze nie pasuje i mam nauczke.

Gość ggffgnnb
a ze ty nie palisz i nie pijesz to myslisz ze jestes od niej lepsza??? wcale sie nie dziwie ze ta laska cie nie lubi i nie chce zebys do niej przychodzila...